Είσαι δραματικά βλαμμένος.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/24_05.html <---- Μελπω Κορωναιου Pt II
welcome to this world of pink champagne and swimming pools,all you have to lose is your virginity..
www.myspace.com/yassaband
κατσε, γιατι αυτο εχει παρεξηγηθει. προφανως η ουσια ειναι οτι "λυπαμαι αλλα το δικαιολογω" (γιατι εν τελει αυτο κανω). ολη η υπολοιπη σαλτσα που γινεται χαος ειναι οταν ειναι να πουμε "τους μολοτωφακηδες στην κρεμαλα, ολα τα υπολοιπα σωστα". εκει ειναι που χανεται το ολο θεμα. κοινως, ειναι φρικτο το να πεθαινουν τρεις ανθρωποι, ειναι μαλακια καποιου, ας ψαξουμε να δουμε οχι μονο το πως αλλα και το ΤΙ φταιει. Και σιγουρα πιστευω η ριψη μολοτωφ θα σταματησει για καποιον καιρο. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι η εποχη της τωρα. Αναγκαιο υποκαταστατο ηταν παντα, αυτο που υποκαθιστουσε ερχεται λιαν συντομως.
this is radio freedom.
Πίσω από κάθε μολότωφ βρίσκεται ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την πετάει.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧ
λαϊκη εξεγερση σιγουρα. ενδεχομενως επανασταση. μην ανησυχειτε, θα το καταλαβουμε οταν ερθει. θα πινουμε, θα πηδαμε και θα πυροβολαμε.
this is radio freedom.
Εσύ ειδικά θα τους κάνεις κόσκινα!
Σκάστε γαμώ το Χριστούλη. Είστε -πλέον- λυπηρά μαλάκες.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
εκατόν πενήντα+ χιλιάδες άτομα σε μια δραματική πανελλαδική απεργία και μια απο τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της μεταπολιτευσης που σε σημεία συγκρούστηκε για να φτάσει μέσα στη βουλή.
τρείς νεκροί εργαζόμενοι άνθρωποι από ασφυξία λόγω φωτιάς.επιθεση σε καπιταλιστικο στοχο: ΟΥΓΚ και τιποτα αλλο. ε να πουμε ελεος ομως, ε.
σταμάτα για λίγο, σκέψου το και ξαναγράφεις αύριο.
οκ ο καλκι είναι τρόμπας και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα (παρ' όλο που ένα "τεράστια μαλακία, κρίμα, κακώς" θα ήταν αρκετό αφού προφανώς μιλάμε για ατύχημα). οι υπόλοιποι, που σε κάθε ευκαιρία βγάζετε το σύμπλεγμα σας, επειδή το ΦΡΙΚΟΥΛΟ της γειτονιάς σας σας πήρε το γλειφιτζούρι όταν ήσασταν μικροί, τι ακριβώς παριστάνετε; τι ΤΣΟΥ-ΤΣΕ-ΚΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ;;; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. γαμώ τη μάνα σας επιτέλους, γαμώ την ξεκωλιασμένη οσιομαρτυρική αριστερά σας. κάνετε λόγο και για αυτοκριτική γαμωτημπαναγίαμου. λίγη ντροπή πια.
π.σ. όταν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ του x-ray "κρυφοχαιρόταν για της 17 τις σφαίρες" εσείς πήγατε νερό στη λιπόθυμη μάνα του αξαρλιάν;
Τέλος πάντων, εγώ είμαι της γνώμης ότι αν είναι να βγει ο κόσμος να τα κάνει λαμπόγυαλο γιατί έφτασε στο αμήν, θα βγει και ας μην είχε βγει ποτέ και ας μην είχε πέσει μία πέτρα, όχι καν μολότωφ, υποκατάστατο και μάλιστα αναγκαίο δεν ήταν ποτέ. Αλλά το θέμα είναι άλλο, ότι κανείς από όσους κράζουνε το γεγονός δεν λέει ότι όλα τα υπόλοιπα σωστά. Οπότε έχει μείνει το γεγονός ότι στο ΤΙ φταίει για να πεθάνουν 3, *πρωτίστως* είναι ότι κάποιος πέταξε μολότωφ και πήρε φωτιά το κτήριο, δεν ξέρω πώς πας να το σώσεις ότι αυτό είναι βασικά μια διαδικαστική λεπτομέρεια, λες και αυτοί οι τρεις με αυτό το υπάρχον σύστημα χούντας και βγενόπουλου θα μπορούσαν κάλλιστα να πεθάνουν και αύριο.
Πάω σπίτι μου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Συνεχιζε να βριζεις εσυ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ μου, κατσε να σε πετυχω απο κοντα.
εντιτ: @ Νταηθορ
this is radio freedom.