Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
Quote Originally Posted by Impure View Post
Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
Αυτά που τρώγαμε στις καντίνες του Βερολίνου πάντως όπως γράφω παραπάνω ήταν! Επίσης αν ήθελες μπορούσες αντί για κέτσαπ να βάλεις μουστάρδα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! Πάντως και το καραμέλωμα των κρεμμυδιών δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, θέλω να το δοκιμάσω σύντομα. Να μια συνταγή για του λόγου το αληθές: http://simplyrecipes.com/recipes/how...melize_onions/
Βασικά δεν ήταν καραμελωμένο ακριβώς, ήταν σαν ψιλοκομμένο τηγανητό ( σε ένα death metal festival δοκίμασα 1η φορά στο Hunxe) καραμελωμένο εχω φτιάξει με μαύρη ζάχαρη λίγο βούτυρο και λίγο μπαλσάμικο και θυμάρι.
Η συνταγή που παρέθεσα είναι ακριβώς αυτό που λες, κι αν θες το καραμελώνεις κιόλας, έχει και τις δυο εκδοχές. Περιμένω μια weisse να ωριμάσει, μόλις βγει φτιάχνω αυτό και μια υπερχοληστερνικική συνταγή για πατατοσαλάτα που χω βρει, κάτι υπέροχα λουκάνικα που έχουμε στο ψυγείο και αφήνω τα κόκκαλά μου.
Είχε φέρει το Lidl παλιότερα currywurst...δεν ξέρω αν έχει τώρα, είναι και ανάλογα το κατάστημα. Ζεστένεις και το curry κέτσαπ εμπλουτισμένο με επιπλέον curry, το ΧΥΝΕΙΣ πάνω στο currywurst με τις πατάτες και ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

Καλά σίγουρα δε φτάνει με τίποτα το currywurst του εστιατορίου που έτρωγα στη nurnberg