
Originally Posted by
Impure

Originally Posted by
Comte de Saint-Germain
Αυτά που τρώγαμε στις καντίνες του Βερολίνου πάντως όπως γράφω παραπάνω ήταν! Επίσης αν ήθελες μπορούσες αντί για κέτσαπ να βάλεις μουστάρδα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! Πάντως και το καραμέλωμα των κρεμμυδιών δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, θέλω να το δοκιμάσω σύντομα. Να μια συνταγή για του λόγου το αληθές:
http://simplyrecipes.com/recipes/how...melize_onions/
Βασικά δεν ήταν καραμελωμένο ακριβώς, ήταν σαν ψιλοκομμένο τηγανητό ( σε ένα death metal festival δοκίμασα 1η φορά στο Hunxe) καραμελωμένο εχω φτιάξει με μαύρη ζάχαρη λίγο βούτυρο και λίγο μπαλσάμικο και θυμάρι.
Η συνταγή που παρέθεσα είναι ακριβώς αυτό που λες, κι αν θες το καραμελώνεις κιόλας, έχει και τις δυο εκδοχές. Περιμένω μια weisse να ωριμάσει, μόλις βγει φτιάχνω αυτό και μια υπερχοληστερνικική συνταγή για πατατοσαλάτα που χω βρει, κάτι υπέροχα λουκάνικα που έχουμε στο ψυγείο και αφήνω τα κόκκαλά μου.