Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
Αυτά που τρώγαμε στις καντίνες του Βερολίνου πάντως όπως γράφω παραπάνω ήταν! Επίσης αν ήθελες μπορούσες αντί για κέτσαπ να βάλεις μουστάρδα. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! Πάντως και το καραμέλωμα των κρεμμυδιών δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, θέλω να το δοκιμάσω σύντομα. Να μια συνταγή για του λόγου το αληθές: http://simplyrecipes.com/recipes/how...melize_onions/
Βασικά δεν ήταν καραμελωμένο ακριβώς, ήταν σαν ψιλοκομμένο τηγανητό ( σε ένα death metal festival δοκίμασα 1η φορά στο Hunxe) καραμελωμένο εχω φτιάξει με μαύρη ζάχαρη λίγο βούτυρο και λίγο μπαλσάμικο και θυμάρι.
Άσχετο


κατά τ' άλλα έφαγα τοστ με τυρί και ζαμπόν και ήπια και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι.