Results 1 to 15 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    οχι μωρέ, απλά αυτό που λέει ο -βλάκας και φασίστας- κρουξ για το πολύ συγκεκριμένο με τους σκατίπουστες είναι ότι αν τελοσπάντων θελήσεις να βγεις γιωτάς μια συμπεριφορά που συνηθίζεται είναι να παρουσιαστείς μεταμφιεσμένος σα ξεφωνημένη ή σαν ψυχάκι. Θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει -μολονότι είναι βέβαιο το αντίθετο- ότι δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους ή με τους ανθρώποι με ψυχικά νοσήματα αλλά με το πόσο αναξιοπρεπές είναι αυτό απο μόνο του.
    Δεν δουλεύεις. Παλεύεις να βγάλεις μια σχολή (prove me wrong). Εχεις πάρει 5-6 απαλλαγές ? Και λογικά όταν θα κληθείς να υπηρετήσεις κάποιον απο τους παραπάνω τρόπους θα σκαρφιστείς (αν δεν σε βολέψει ο μπαμπάς με κανά γνωστό στο ΓΕΕΘΑ). Και έχεις και άποψη.

Φαβορί !

@12

Και ξανά. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα με όσους όντως έχουν βάσιμους λόγους να εξαιρεθούν απο την στράτευση ακόμα και με αυτούς που έχουν αντίθετη ιδεολογία και θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει αν καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία έτσι ώστε να πάψει να θεωρείτε και ως κριτήριο για την περαιτέρω επαγγελματική πορεία.

Εχω σοβαρότατο ιδεολογικό πρόβλημα με αυτούς που στο όνομα μιας ιδεολογίας θα κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους να αποφύγουν κάτι που επιβάλλεται απο το σύνταγμα. Και για πολλοστή φορά, δεν μιλάω μόνο για τον στρατό.
    Last edited by Krux; 22-04-2010 at 15:32.
    I'll bury you in your god's fucked garden