Results 1 to 15 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mazikeen Krux's Avatar

Ρε συ 12 σταματήστε να παραποιείτε αυτά που λέω. Δεν είπα οτι όποιος δεν πήγε είναι πούστης. Δηλαδή έλεος. Είπα στον κάρχαρτ να πάει να το παίξει πούστης ή τρελός ή οτιδήποτε τεσπά για να αποφύγει τον στρατό. Ειπα οτι δεν έχω πρόβλημα με το αν κάποιος υποστηρίζει ή είναι κάτι απο όλα αυτά. Εχω πρόβλημα με αυτούς που το παίζουν κάπως για να γλυτώσουν, γιατί λογικά και εσύ και ο κάρχαρτ όπως και η πλειοψηφία που δεν επιθυμούν να υπηρετήσουν, δεν έχουν κανένα θέμα με όλα αυτά πέρα απο το ιδεολογικό.

Το ξαναλέω. Η δομή της κοινωνίας μας είναι οπισθοδρομική αλλά κάτσε και σκέψου λίγο για ποιό γαμημένο λόγο σε ρωτάει ο εργοδότης αν πήγες στρατό. Πιστεύεις οτι το κάνει για να σε κρίνει ως άνθρωπο (αν και όντως σε ορισμένους και μόνο που θα αναφέρεις οτι πήρες Ι σε ταμπελοποιούν χωρίς να έχουν την παραμικρή επίγνωση περί του ποιός είσαι, όπως αντίστοιχα γίνεται και εδώ στο φόρουμ για άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα ζητήματα).

Γενικά η ταμπελοποίηση είναι ένα γενικότερο κακό αλλά ας κοιτάξουμε πρώτα λίγο τους εαυτούς μας και το πόσο "εύκολα" ταμπελοποιούμε ο ένας τον άλλο (έλα μωρέ αυτός είναι μαλάκας, ποιός ρε μαλάκα αυτός ο βλάκας) και μετά επεκτείνετε το και παραέξω. Οχι τα δικά μας, δικά μας και τα δικά τους, δικά μας.

Ο εργοδότης ξεκάθαρα ενδιαφέρεται να μάθει να έχεις υπηρετήσει γιατί θέλει να γνωρίζει αν θα του φύγεις σε 1 χρόνο και αυτός βρεθεί με την ψωλή στα χέρια και μπει στην διαδικασία να προσλαμβάνει κάποιον άλλο, να του μάθει την δουλειά κλπ. Σε πολλούς δεν αρκεί το "έλα ρε ναι είμαι οκ τελείωσα με αυτό" και θέλουν αποδείξεις. Και δεν σου κρύβω πως αν για μια δουλειά που ο καθένας έχει φτύσει αίμα για να την στήσει και να την επεκτείνει, ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς, ένα Ι5 απαλλάγή απο την στράτευση λόγω μανιοκαταθλιπτικών τάσεων θα μου καθόταν άσχημα.
    Last edited by Krux; 22-04-2010 at 15:52.
    I'll bury you in your god's fucked garden