Results 1 to 15 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αυτό που λες είναι παρανοϊκό. Εγώ ξέρω πως το αφεντικό θέλει απλά να γίνει η δουλειά του, και αν πάνε για την ίδια θέση δύο υποψήφιοι, ένας με I5 και ένας με εκπληρωμένο φανταρικό, το αφεντικό δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί μήπως και δεν είναι μουρλός/φυγόπονος ο ήρωάς μας, και θα πάρει τον άλλον. Και επειδή δεν γνωρίζω αν δουλεύεις, αλλά σίγουρα υπάρχει ανεργία, άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης και πολύ κακές εργασιακές συνθήκες, δείχοντας το Ι5 στα αφεντικά, μάνι μάνι σχεδόν ξεγράφεις μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έκατσαν να φάνε την ψωλή "γιατί έτσι", και τώρα ψάχνουν να εργαστούν.

Και επειδή "η λύση" σε έναν κρουξ θα ηταν "ε ας πήγαινε στρατό εγώ μαλάκας είμαι που πήγα δηλαδή;", σκέψου λίγο τα αποτελέσματα των αηδιών που λες.

Με έχεις ήδη πει φυγόπονο ενώ δεν με ξέρεις btw.
    Λοιπόν κατ'αρχάς δε δουλεύω, ψάχνω δουλειά εδώ και 3+ μήνες. Είμαι σίγουρος πως αν έψαχνα από το χειμώνα του 2009 που πήγα στρατό (αντί να πάω) τώρα θα είχα κάτι.

Υπάρχει κάτι που λέγεται συνέντευξη που σε καλούν να δουν τι σόι άτομο είσαι πριν σε προσλάβουν, όπως προφανώς θα ξέρεις, παρ'όλο που έχουν όλα τα χαρτιά σου. Άν στα χαρτιά σου έγραφε Ι5 για τον Χ λόγο, πιστεύεις ότι δε θα σε καλούσαν καν;

Επίσης, είπα ότι ΕΓΩ πιστεύω ότι μπορώ να καταλάβω αν κάποιος είναι φυγόπονος ή όχι βλέποντάς τον έχοντας το χαρτί του να λέει I4-5, λόγω της εμπειρίας που είχα με άτομα που πήγαιναν για I όσο ήμουν σε γραφείο στρατολογίας τα πρωϊνά (δηλαδή κοντά 9 μήνες). Άτομα με τα οποία συναναστρεφόμουν καθημερινά. Αυτοί που άλλαζαν το I ήταν αρκετοί.
    Αυτό δεν είναι απόλυτο, και προφανώς κανείς αλάνθαστος.
    Last edited by JnB; 22-04-2010 at 15:37.