Quote Originally Posted by JnB View Post
Quote Originally Posted by carheart View Post
όχι, διότι σχεδόν όλα τα αφεντικά είναι τέτοιοι τίποτες, και κάπου πρέπει να δουλέψει ο δύσμοιρος για να φάει, έτσι δουλεύουν τα πράγματα.
Μιλάμε υποθετικά για το αν γράφεται το I, αλλά φαντάζομαι όχι υποθετικά για τον κόσμο που ζούμε. Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλοί εργοδότες που για τη δουλειά που θα χρειάζονται κάποιον δεν θα τους νοιάζει καν τι έκανε στο στρατο.
Αυτό που λες είναι παρανοϊκό. Εγώ ξέρω πως το αφεντικό θέλει απλά να γίνει η δουλειά του, και αν πάνε για την ίδια θέση δύο υποψήφιοι, ένας με I5 και ένας με εκπληρωμένο φανταρικό, το αφεντικό δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί μήπως και δεν είναι μουρλός/φυγόπονος ο ήρωάς μας, και θα πάρει τον άλλον. Και επειδή δεν γνωρίζω αν δουλεύεις, αλλά σίγουρα υπάρχει ανεργία, άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης και πολύ κακές εργασιακές συνθήκες, δείχοντας το Ι5 στα αφεντικά, μάνι μάνι σχεδόν ξεγράφεις μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έκατσαν να φάνε την ψωλή "γιατί έτσι", και τώρα ψάχνουν να εργαστούν.

Και επειδή "η λύση" σε έναν κρουξ θα ηταν "ε ας πήγαινε στρατό εγώ μαλάκας είμαι που πήγα δηλαδή;", σκέψου λίγο τα αποτελέσματα των αηδιών που λες.

Με έχεις ήδη πει φυγόπονο ενώ δεν με ξέρεις btw.