Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 566

Thread: Europa League 2009-2010

Vic Ford Prefect's Avatar

Χμ, μέχρι να γίνει το 1-3 προηγήθηκε ένα χρονικό διάστημα που αν δεν είχαν γίνει οι κουλές αλλαγές, οι αλλαγές που σηκώνουν συζήτηση τελος πάντων) μπορούσε να γίνει από 1-2, 2-2. Και μετά ποιος ξέρει; Αλλά στην πράξη, οι αλλαγές δεν έκατσαν, ευνούχισε την ομάδα μπροστά, άσχετα αν του έκατσε στο 1-2 (άσχετο, επαναλαμβάνομαι). Δεν είναι για χτύπημα το άλλο ματς. Για "ό,τι μας κάτσει" είναι, το πρωτάθλημα σημαίνει γλιτώνεις πλέι οφ και πας απευθείας τσάμπιο λιγκ. Μόνο η Πράσινη θα έβαζε προτεραιότητα να χτυπήσεις τελικό γιουρόπα με τίμημα το πρωτάθλημα.

(Να το χτυπήσετε, το πρωτάθλημα είναι για τους ιθαγενείς!)
    Last edited by Ford Prefect; 12-03-2010 at 17:02.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    H ώρα του παιδιού! Καλή φάση! Αθλέτιξ ουάν χάντρεντ περσέντ!

Λοιπόν, όπως έλεγα με τον φίλο μου όταν βλέπαμε την Ρόμα ότι "ε, ρε πούστη μου πρέπει να σου κάτσει και το ματς" και έκατσε δυο λεπτά αργότερα με εκείνο το θεόσταλτο πέναλτι, ε, τώρα δεν έκατσε καθόλου μα καθόλου.
    Δε διαφωνώ. Για να δούμε, τώρα που το γράφεις εσύ (και ο φιξ) είναι το ίδιο μαλακία όπως αν το γράψει ο Οντόνιαν;

Γκαλίνοβιτς και Δάρλας, ξεκούραση στην άμυνα που εντάξει, την άμυνα πρέπει να προσέξεις με την Σταντάρ γιατί έχει *μόνο* επίθεση, ε, μαλακία. Στο 0-2 περιμέναμε κάτι σαν το πέναλτι αλλά όπως είπε και κάποιος, το νίτρο της ρέντας το σπαταλήσατε (και έπιασε πολύ τόπο!) με την Ρόμα. Τώρα έγινε το αναμενόμενο γιατί δεν έπαιξαν καλά Νίνης και ο Ρουκάβινα είναι λίγο φτερό και δεν έχει μάθει ακόμα να συνεργάζεται αυτόματα με Σισέ και Νίνη. Όχι ότι ο Σαλπιγγίδης το έχει το αυτόματο, αλλά πιο στρωτά δούλευε.
    Ακόμα μαζί σου!

Στο ημίχρονο έβγαλε Λέτο και Νίνη και κατ'εμέ ήταν χοντρομαλακία. Έπρεπε να βγάλει Ρούκα και να βάλει Σάλπι και Δάρλα να βάλει Σπυρόπουλο και μια καβάντζα. Τον Σισε τον άκουσες στο α' ημίχρονο (και τον Νίνη, αν και όχι με εντυπωσιακά αποτελέσματα-κακομαθημένος έχει γίνει πάντως αυτός, κρίμα), στο β' τον άκουσα μία φορά, αποκομμένος εντελώς. Στο 1-2 έλεγες ότι ήρθε το θεόσταλτο αλλά με τις αλλαγές το ακύρωνε ρε πούστη, και ήρθε πιο φυσιολογικά το 1-3 από το 2-2.
    Αν ήθελε να χτυπήσει το ματς, ο Δάρλας φυσικά δεν έπρεπε να είναι καν βασικός. Αλλά ο Σπυρόπουλος δείχνει ότι έχει σκάσει τελευταία και δεν είχε σκοπό να τον βάλει ακόμα και αν τραυματιζόταν ο Δάρλας (λολ). Αν είχε αλλαγή θα έβαζε στόπερ και θα περνούσε αριστερά τον
    Καντέ. Ίσως να ήταν καλύτερη λύση από την αρχή αυτό τελικά, με το δεδομένο ότι η Σταντάρ παίζει με 3 καλούς μπροστά.

Μετά η Σταντάρ που ούτως ή άλλως έπαιζε εκνευριστικά με καθυστερήσεις από νωρίς, σκότωσε μια χαρά το ρυθμό και έπαιξε με αντεπιθέσεις (και εκεί γλίτωσαν κάποιες κάρτες οι βάζελοι, από νωρίς μπορούσε να είχε βγει και δεύτερη-φοβερός διαιτητής btw, μου έβγαλε μια αρχοντιά) και της βγήκε.
    Αγεια σου. Μπορούμε να λέμε ότι μια ομάδα που κάνει καθυστερήσεις σε τέτοιο βαθμό είναι εκνευριστική (σιχαμένη έγραψα εγώ), ακόμα και αν είναι καλή τακτική γι' αυτή. Ευχαριστώ.

Για τις κάρτες έχεις δίκιο φυσικά, ήταν μια δυο φορές που ο Βύντρα ειδικά γλίτωσε την κόκκινη. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει και κάποια παραπάνω στη φάση που έγινε η μανούρα που ξεκίνησαν οι Βέλγοι.

Για τον Γκαλίνοβιτς, οκ, φταίει στο πρώτο αλλά μετά δεν σου φταίει ο Γκαλίνοβιτς που τα άκουσε συσσωρευμένα για όλους. ΟΚ, δεν έκανε ποτέ την υπέρβαση και ότι ήταν να γράψει έγραψε φέτος και κάνει και γκέλες, αλλά μετά τα +2 γκολ δεν είναι ο κύριος αίτιος της κακής εικόνας, ο Δάρλας πιο δίκαια τα ακούει imo. Έσβησε σαν ψυχολογία με την γκέλα και βοήθησε σε αυτό και ο κόσμος, φυσικά τι να πει και αυτός, τι φταίξιμο να του ρίξεις. Τέσπα.
    Τι να λέμε, ο ΠΑΟ έριξε τόσα λεφτά και δεν έχει αναπληρωματικούς για ΟΛΗ την αριστερή πλευρά. Τουλάχιστον αν μείνει ο Νιόπλιας, με τη λίγο FM λογική του, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε έτσι του χρόνου.

Για τον Γιοβάνοβιτς, μου θύμισε Τζόλε από την άποψη της Σερβίλας, ωραίος παίχτης, κάνει τη ζημιά και κουβαλάει και μια πουτανιά που κάνει ρόμπα τον αντίπαλο που τσιμπάει. Τι δήλωσε μετά; Τον έκοψα πάντως να καβαντζώνεται από τώρα για την μετά-Λίβερπουλ εποχή, ανοιχτά όψιονς με εμάς και εσάς. Έξυπνος. Τον ήθελα στην ομάδα φυσικά, πιο χάι μου κάνει από Λέτο και Ντάτολο. Όχι σαν τον Τζόλε βέβαια στα ντουζένια του, αλλά αυτό δεν κάθεται καθημερινά.
    Δεν τον πάω, από τις δηλώσεις του παλιά φαίνεται πολύ μαλακοπίτουρας (!). Καλός παίκτης φυσικά, δεν τίθεται θέμα.

Τέλος, η άμυνα της Λιέγης ήταν καφενείο, κακώς δεν το πάλεψε με γιόμες ο βάζελος στο 1-2, το έχει κάνει τόσες φορές εκεί που δε χρειάζεται, τώρα που οι άλλοι είχαν ζαλιστεί με το γκολ, τους έπαιρνε. Η εντύπωσή μου τέλος πάντων ήταν αυτή. Από αυτό που έκαναν πάντως και δεν έπιασε, τις ίδιες τουλάχιστον πιθανότητες είχε.

Ο Μποκανί είναι να του κάνεις κέρινο ομοίωμα και να τον βάλεις σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, έτσι; Χόμο Νεανερτάλις, Κρομανιόν, κάτι τέτοιο.

Αυτά για το χτες. Το πρωτάθλημα είναι ως έχει, κανονικά εγώ δεν το χτύπαγα, πήγαινα για αξιοπρεπή αποκλεισμό και φύλαγμα δυνάμεων και αν σου κάτσει, σου'κατσε. Αναμένω ρεβάνς χολής στον αποκλεισμό με την Μπορντώ, μη κάνουμε όλοι τους αριστοκράτες τώρα, μεταξύ μας, ε;
    Όπως τα λες.

Πλην όμως αποκλείεται να γράψω εγώ για Μπορντώ. Δε με απασχολεί και πολύ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member freak brother's Avatar

επεσε πολυ ξυλο παντως.. παλι καλα που ηταν σκωτσεζος ο ρεφερι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Για τον Γιοβάνοβιτς, μου θύμισε Τζόλε από την άποψη της Σερβίλας, ωραίος παίχτης, κάνει τη ζημιά και κουβαλάει και μια πουτανιά που κάνει ρόμπα τον αντίπαλο που τσιμπάει. Τι δήλωσε μετά; Τον έκοψα πάντως να καβαντζώνεται από τώρα για την μετά-Λίβερπουλ εποχή, ανοιχτά όψιονς με εμάς και εσάς. Έξυπνος. Τον ήθελα στην ομάδα φυσικά, πιο χάι μου κάνει από Λέτο και Ντάτολο. Όχι σαν τον Τζόλε βέβαια στα ντουζένια του, αλλά αυτό δεν κάθεται καθημερινά.
    Δεν τον πάω, από τις δηλώσεις του παλιά φαίνεται πολύ μαλακοπίτουρας (!). Καλός παίκτης φυσικά, δεν τίθεται θέμα.
    E, πώς να τον πας; Πριν το παίξει ελβετός ουδέτερος και ευγενικός στις παραμονές του ματς, δήλωνε ότι ελπίζει να βοηθήσει στον αποκλεισμό σας και να μας αφιερώσει το γκολ του (τον μαλάκα! χαχα, πιο χοντροκομμένη αγγελία εύρεσης εργασίας δεν θυμάμαι πρόσφατη!)
    Do not underestimate the power of Αθλέτιξ! Δυο φιτιλάκια θέλει, κάνα-δυο μούντζες και έναν ΕυρωΠέο αργότερα μπορεί να σου'ρθει η όρεξη! :Ρ
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    E, πώς να τον πας; Πριν το παίξει ελβετός ουδέτερος και ευγενικός στις παραμονές του ματς, δήλωνε ότι ελπίζει να βοηθήσει στον αποκλεισμό σας και να μας αφιερώσει το γκολ του (τον μαλάκα! χαχα, πιο χοντροκομμένη αγγελία εύρεσης εργασίας δεν θυμάμαι πρόσφατη!)
    Do not underestimate the power of Αθλέτιξ! Δυο φιτιλάκια θέλει, κάνα-δυο μούντζες και έναν ΕυρωΠέο αργότερα μπορεί να σου'ρθει η όρεξη! :Ρ
    Μπα αδερφέ, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται αν χάνει ο άλλος, εκτός αν τον νικάω εγώ. Μπορεί να απαντήσω σε κάποιες άστοχες συγκρίσεις για να γίνεται κουβέντα, αλλά να μπω να κάνω νιανιανια, δεν παίζει.

Δεν είχα διαβάσει αυτά που λες, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου, είναι που μια έλεγε ότι έρχεται σε μας, μια σε σας, μια ότι δεν πάει σε μικρό πρωτάθλημα κλπ. Παίζει ο ίδιος ένα παιχνίδι που καλό είναι να μένει στους μάνατζερ και οι παίκτες να ασχολούνται με το τόπι. Φυσικά, όπως είπα, αν η Λίβερπουλ τον στείλει προς τα δω (σε εσάς λογικά), καλώς να έρθει, είναι ποιοτικός παίκτης και θα τον χαρούμε. Άσε που θα έχουμε ακόμα έναν αντιπαθή να βρίζουμε στον γαυρο.

Χοχο, αν έρθει σε μας, θα έρθει σαν λουξ Μουσλίμοβιτς πρώτης χρονιάς, θα τον αγαπήσει η εξέδρα και τέτοια. Μανούλα είναι ο τύπος να πουλάει οπαδιλίκι. Μέχρι τα 30 του θα έχει μάθει να μην το κάνει και χοντροκομμένα γύφτικα, μια χαρά. Αν έχει κάνει και καράφλα δε, εντάξει, θα πάρω και εγώ φανέλα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Πόσο νομίζεις ότι είναι;

29 δεν είναι; Πες το κι έτσι, τι 30 τι 32, καράφλα να έχει κάνει είναι το θέμα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    warlord γιατι χανουμε το πρωταθλημα? θα ηθελα να προχωρησεις σε μια ποδοσφαιρικη αναλυση με μεστα και συναμα κατανοητα επιχειρηματα.

γιατί άραγε...
    Rock or Nothing

Senior Member warlord mkII's Avatar

ΑΤΥΧΙΑ ρε γαμωτο...
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

314222 Mitsmann's Avatar

ειστε και ποδοσφαιρικα ηλιθιοι. συμβαινει και στους καλυτερους παναθηναικους, ποσο μαλλον εδω.
    φαγαμε 2 γκολ απο κοντρες, και μετα το 2-2 καναμε και ευκαιριες συν το δοκαρι. Το χτεσινο ματς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ειναι το μονο που δεν εχουμε παραπονο παρα το οτι ειναι ο ορισμος της Γκελας γενικα.
    αντε καλη συνεχεια.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

μεγαλη μπαλα ο ΘΡΥΛΟΣ λοιπον
    Bloodshed on every shore

314222 Mitsmann's Avatar

ενταξει δε σου φταιει καποιος που εισαι τελαρο.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ε τι να κανουμε, ειχα αυτη την ΑΤΥΧΙΑ..
    Bloodshed on every shore

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

εισαι η χαρα
    του βαγγου στη λαχαναγορα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ