warlord γιατι χανουμε το πρωταθλημα? θα ηθελα να προχωρησεις σε μια ποδοσφαιρικη αναλυση με μεστα και συναμα κατανοητα επιχειρηματα.
warlord γιατι χανουμε το πρωταθλημα? θα ηθελα να προχωρησεις σε μια ποδοσφαιρικη αναλυση με μεστα και συναμα κατανοητα επιχειρηματα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μην εισαι βλακας κι εσυ, ή μηπως απλα το παριστανεις. Φετος δεν εχουμε ΟΥΤΕ παραγκα, ΟΥΤΕ Ριμπο, πως θα το παρουμε???
Στο είπαν κι άλλοι: οι 71657063456816 απουσίες που είχες οφείλονται κυρίως σε μυικούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν είναι τόσο θέμα ατυχίας αλλά κακής προπόνησης. Επίσης, δεν ειν ωραίο να μιλάμε υποθετικά, γιατί κανείς δεν μας υπογράφει ότι αν δεν είχες κανεναν τραυματία σε κανένα παιχνίδι θα τα κερδιζες όλα. Τι να κάνουμε, η ιστορία έγραψε. Δεν είναι θέμα ατυχίας λοιπόν. Είναι θέμα κατάστασης της ομάδας σου.warlord γιατι χανουμε το πρωταθλημα? θα ηθελα να προχωρησεις σε μια ποδοσφαιρικη αναλυση με μεστα και συναμα κατανοητα επιχειρηματα.
Επίσης, δεν είναι ωραίο κάθε φορά που κερδίζετε να μας τα κανεις καρπουζα με τα μεταλλα, τις καρδιες του πρωταθλητη και τους νομους του Καραϊσκάκη, ενώ όταν χάνεται να φταίνε οι τραυματισμοί και η ατυχία.
Και φυσικά ο Παναθηναϊκός χτες μόνο άτυχος δεν ήταν μέσα στο γήπεδο. Όταν έχεις τον Άβερελ για αναπληρωματικό (και μέχρι πρόσφατα βασικό!) τερματοφύλακα και κεντρικούς αμυντικούς της πλάκας, δεν μπορείς να μιλάς για ατυχίες αλλά για εγκλήματα της διοίκησης.
Επειδή εγώ σου απάντησα, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάτσεις να γράψεις ένα σοβαρό ποστ και να μας εκθέσεις τις απόψεις σου για αυτά τα 12/13 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού που τα έχεις κάνει σημαία, να μας πεις αν καποιος καπου καποτε επαιξε καλυτερα απο τον Ολυμπιακο και τον κερδισε και να σταματησεις να ποσταρεις ΟΛΑ τα πρωτοσέλιδα της πράσινης και να κανεις μοκο για πρωταθλητες/φως/αλεφαντους/τακιδες/μιχους. Εμενα σαν παναθηναϊκο δεν με ενοχλει η σταση σου απεναντι στην ομαδα μου, ειναι η αναμενομενη απο εναν οπαδο του κυριου αντιπαλου. Αυτο που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι ειναι η ειρωνεια και η υπεροψια με την οποία αντιμετωπίζεις ΟΛΕΣ τις ομαδας της Ελλαδας. Σιγα ρε φιλε, ποιος εισαι? ο μαμιας της γειτονιάς?
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
αχααχχα ο αλλος λεει τις μαλακιες, εγω τ ακουω.
ναι, περιμενα καιρο να επισημανω οτι ο Ολυμπιακος σας κερδισε. Κατι προσπαθουσε να με κρατησει αλλα ηταν απροσδιοριστο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
H ώρα του παιδιού! Καλή φάση! Αθλέτιξ ουάν χάντρεντ περσέντ!
Λοιπόν, όπως έλεγα με τον φίλο μου όταν βλέπαμε την Ρόμα ότι "ε, ρε πούστη μου πρέπει να σου κάτσει και το ματς" και έκατσε δυο λεπτά αργότερα με εκείνο το θεόσταλτο πέναλτι, ε, τώρα δεν έκατσε καθόλου μα καθόλου. Γκαλίνοβιτς και Δάρλας, ξεκούραση στην άμυνα που εντάξει, την άμυνα πρέπει να προσέξεις με την Σταντάρ γιατί έχει *μόνο* επίθεση, ε, μαλακία. Στο 0-2 περιμέναμε κάτι σαν το πέναλτι αλλά όπως είπε και κάποιος, το νίτρο της ρέντας το σπαταλήσατε (και έπιασε πολύ τόπο!) με την Ρόμα. Τώρα έγινε το αναμενόμενο γιατί δεν έπαιξαν καλά Νίνης και ο Ρουκάβινα είναι λίγο φτερό και δεν έχει μάθει ακόμα να συνεργάζεται αυτόματα με Σισέ και Νίνη. Όχι ότι ο Σαλπιγγίδης το έχει το αυτόματο, αλλά πιο στρωτά δούλευε.
Στο ημίχρονο έβγαλε Λέτο και Νίνη και κατ'εμέ ήταν χοντρομαλακία. Έπρεπε να βγάλει Ρούκα και να βάλει Σάλπι και Δάρλα να βάλει Σπυρόπουλο και μια καβάντζα. Τον Σισε τον άκουσες στο α' ημίχρονο (και τον Νίνη, αν και όχι με εντυπωσιακά αποτελέσματα-κακομαθημένος έχει γίνει πάντως αυτός, κρίμα), στο β' τον άκουσα μία φορά, αποκομμένος εντελώς. Στο 1-2 έλεγες ότι ήρθε το θεόσταλτο αλλά με τις αλλαγές το ακύρωνε ρε πούστη, και ήρθε πιο φυσιολογικά το 1-3 από το 2-2. Μετά η Σταντάρ που ούτως ή άλλως έπαιζε εκνευριστικά με καθυστερήσεις από νωρίς, σκότωσε μια χαρά το ρυθμό και έπαιξε με αντεπιθέσεις (και εκεί γλίτωσαν κάποιες κάρτες οι βάζελοι, από νωρίς μπορούσε να είχε βγει και δεύτερη-φοβερός διαιτητής btw, μου έβγαλε μια αρχοντιά) και της βγήκε.
Για τον Γκαλίνοβιτς, οκ, φταίει στο πρώτο αλλά μετά δεν σου φταίει ο Γκαλίνοβιτς που τα άκουσε συσσωρευμένα για όλους. ΟΚ, δεν έκανε ποτέ την υπέρβαση και ότι ήταν να γράψει έγραψε φέτος και κάνει και γκέλες, αλλά μετά τα +2 γκολ δεν είναι ο κύριος αίτιος της κακής εικόνας, ο Δάρλας πιο δίκαια τα ακούει imo. Έσβησε σαν ψυχολογία με την γκέλα και βοήθησε σε αυτό και ο κόσμος, φυσικά τι να πει και αυτός, τι φταίξιμο να του ρίξεις. Τέσπα.
Για τον Γιοβάνοβιτς, μου θύμισε Τζόλε από την άποψη της Σερβίλας, ωραίος παίχτης, κάνει τη ζημιά και κουβαλάει και μια πουτανιά που κάνει ρόμπα τον αντίπαλο που τσιμπάει. Τι δήλωσε μετά; Τον έκοψα πάντως να καβαντζώνεται από τώρα για την μετά-Λίβερπουλ εποχή, ανοιχτά όψιονς με εμάς και εσάς. Έξυπνος. Τον ήθελα στην ομάδα φυσικά, πιο χάι μου κάνει από Λέτο και Ντάτολο. Όχι σαν τον Τζόλε βέβαια στα ντουζένια του, αλλά αυτό δεν κάθεται καθημερινά.
Τέλος, η άμυνα της Λιέγης ήταν καφενείο, κακώς δεν το πάλεψε με γιόμες ο βάζελος στο 1-2, το έχει κάνει τόσες φορές εκεί που δε χρειάζεται, τώρα που οι άλλοι είχαν ζαλιστεί με το γκολ, τους έπαιρνε. Η εντύπωσή μου τέλος πάντων ήταν αυτή. Από αυτό που έκαναν πάντως και δεν έπιασε, τις ίδιες τουλάχιστον πιθανότητες είχε.
Ο Μποκανί είναι να του κάνεις κέρινο ομοίωμα και να τον βάλεις σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, έτσι; Χόμο Νεανερτάλις, Κρομανιόν, κάτι τέτοιο.
Αυτά για το χτες. Το πρωτάθλημα είναι ως έχει, κανονικά εγώ δεν το χτύπαγα, πήγαινα για αξιοπρεπή αποκλεισμό και φύλαγμα δυνάμεων και αν σου κάτσει, σου'κατσε. Αναμένω ρεβάνς χολής στον αποκλεισμό με την Μπορντώ, μη κάνουμε όλοι τους αριστοκράτες τώρα, μεταξύ μας, ε;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Telika fanike apo tin arxi me to "kano allages gia na xekouraso kosmo". Prepei na eime o monos , i apo tous ligous, pou goustaro kalitera evropi apo protathlima.
Pistevo oti o pao to exei to matsaki exo arkei na to doun kapos sovara, vevaia an xekourazeis kosmo vlepontas astera tin kiriaki ti tha kanei vlepontas osfp? :S
καλα μη λεμε τωρα οτι ναναι...ακομα και με διαγορα να παιζαμε το 1-3 δεν το γυρνας σχεδον με τιποτα ε....το ιδιο πραγμα θα κανουν που κανανε και χθες...πισω σφιχτα και αντεπιθεσεις μπροστα με γιοβανοβιτς και τον νεατερνταλ....απλα ισχυει οτι αν χθες ειχαμε τζορβα δε θα τρωγαμε τα 2 -πρωτα γκολ και το ματς λογικα θα ηταν διαφορετικο....
Prosopiki apopsi, elpida, whatever. Pistevo oti mporei.. apo ekei kai pera tha deixei...![]()