Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 176

Thread: Διαχωρισμός κορασίδων - Ένα θρεντ για το ήθος και την ιδιοσυγκρασία των γυναικών

Vic Ford Prefect's Avatar

I am intrigued. Τι εννοείτε με αυτό εσείς οι γυναίκες και από ότι βλέπω συμφωνείτε κιόλας. Βασικά πείτε μου τι εννοείτε με σωστή γυναίκα και γιατί είναι σπάνια, αφήστε τους άνδρες.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Αφορμή γι' αυτό το θέμα είναι το κορίτσι με τα κόκκινα στης Marissaς της Nadler να πούμε το live.
    Έχω παρατηρήσει ότι είμαι επιρρεπής σε κορίτσια από χώρες όπως π.χ. της Νορβηγίας ή της Ολλανδίας και πιστεύω πως ο παράγοντας ομορφιά δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι κυρίως η αύρα που σου βγάζουν τ' άτομα αυτά και χωρίς να τα γνωρίζεις καθόλου έχεις ένα καλό feeling ότι είναι καλή φάση.

Το κοκκινάκι ας πούμε, είναι το κορίτσι που μου άρεσε σε ποσοστό 100%.
    Σεμνή και σοβαρή, ευαίσθητη και επιβλητική, ήταν το κορίτσι που σου κλέβει την καρδιά. Και ας πούμε είναι εκείνη η φάση που μπορείς να διαχωρίσεις λίγο από το ποιόν της ψυχής του ανθρώπου μέσα σε λίγη ώρα από διάφορες εκφράσεις, κινήσεις, χειρονομίες γενικότερα.

Εδώ πάλι έχεις τις ελληνίδες που μεγαλώνουν με την μαλακισμένη νοοτροπία τους, στο δημοτικό φτύνουν τ' αγοράκια και δεν κάνουν παρέα μαζί τους, στο γυμνάσιο τσακώνονται πια θα φάει πρώτη πούτσα, στο λύκειο σφάζονται μεταξύ τους για τους γκόμενους και μετά τα 20 go figure. Έχεις να κάνεις παλαβιάρες. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ.χαχαχαχ, όχι εντάξει, απλά μου τη σπάνε γενικά.

Ενώ οι του εξωτερικού (!) τις βλέπεις, είναι κάπου εκεί κρυμμένη η αθωώτητα του έρωτα και μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα μαζί τους και να τα ζήσεις πιο έντονα, ε; Τι λέτε κι εσείς;
    Της μίλησες; Τι έγινε; Πες την ιστορία.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πίπες. Τίποτα δεν έγινε.

έντιτ : Βικοτνικάκο
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

ε, τι συζητάμε τότε. Την επόμενη φορά μίλα τες.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    I am intrigued. Τι εννοείτε με αυτό εσείς οι γυναίκες και από ότι βλέπω συμφωνείτε κιόλας. Βασικά πείτε μου τι εννοείτε με σωστή γυναίκα και γιατί είναι σπάνια, αφήστε τους άνδρες.
    Δύσκολο να το εξηγήσεις και δυσχεραίνω τη θέση μας. Αυτό που εννοώ όμως σε γενικές γραμμές είναι "γυναίκα που δε θα σου σπάει τα αρχίδια" και "γυναίκα στην οποία θα μπορείς να βασίζεσαι". Δε θέλω να το συνεχίσω έτσι γιατί δε γουστάρω τις γενικολογίες και ξέρεις τι εννοώ πάνω κάτω.
    Feed my fear

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    τι κρυμμενη αθωοτητα ρε,οι πουτσες πανε συννεφο στο εξωτερικο απο παντου και με καθε τροπο.
    οι του εξωτερικου ειναι ψοφιες,πηδιουνται ψυχρα και ανελεητα με οποιον να ναι και παντρευονται στα 20 τους,ειναι ασπρουλιαρες και αβυζες με φακιδες.μιλαω για τις φυλες που αναφερεις εσυ.
    μεσα οι ξενοι,εξω οι ξενες.αυτο πρεπει να ειναι το νεο συνθημα του κινηματος.

και εσυ βικοτνικ εισαι σαχλαμαρας που δεν γουσταρεις τα κλασσικα ελληνικα ξεκωλα πορνιδια τα οποια στηριζουμε ανευ ορων.ασε που μιλας σαν λεβεντοπαιδο απο ελληνικες ταινιες των 60ς."σεμνη και σοβαρη".μηπως να σου φτιαχνει και γλυκο νερατζακι ρε μαλακα??
    ξυπνα,στα 80ς ειμαστε.
    ΜΟΝΟ
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Vic Ford Prefect's Avatar

Το κατάλαβα, μια χαρά το είπες. Νομίζω ότι είναι όντως σπάνιο είδος να βρεθεί ανεξάρτητο, αλλά δύο καλοπροαίρετοι και σχετικά ώριμοι άνθρωποι κάνουν το μπάλανς του σωστού βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Δηλαδή, και ο άντρας ο σωστός σπάνιος είναι (όπως τον ορίζω εγώ και θα δυσχεράνω τη θέση μου μη κάνοντάς το τώρα), αλλά σπάνια είναι και τα δύο είδη εξίσου, δηλ. να είναι σωστοί πάντα και με όποιον τύχει. Ο συνδυασμός των δύο τους φέρνει κοντά στο σωστό. Συχνά και υποσυνείδητα. Γενικά είναι μια διαδικασία, καλό είναι να έχει φοβερή αφετηρία, αλλά πάει το πράγμα και από μόνο του (αν επαναλαμβάνω μιλάμε για καλοπροαίρετους και ώριμους ανθρώπους, όχι ανυπόμονους εγωιστές), η ζωή το πάει εκεί.

Ε, πιστεύω εγώ τέλος πάντων.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Το κατάλαβα, μια χαρά το είπες. Νομίζω ότι είναι όντως σπάνιο είδος να βρεθεί ανεξάρτητο, αλλά δύο καλοπροαίρετοι και σχετικά ώριμοι άνθρωποι κάνουν το μπάλανς του σωστού βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Δηλαδή, και ο άντρας ο σωστός σπάνιος είναι (όπως τον ορίζω εγώ και θα δυσχεράνω τη θέση μου μη κάνοντάς το τώρα), αλλά σπάνια είναι και τα δύο είδη εξίσου, δηλ. να είναι σωστοί πάντα και με όποιον τύχει. Ο συνδυασμός των δύο τους φέρνει κοντά στο σωστό. Συχνά και υποσυνείδητα. Γενικά είναι μια διαδικασία, καλό είναι να έχει φοβερή αφετηρία, αλλά πάει το πράγμα και από μόνο του (αν επαναλαμβάνω μιλάμε για καλοπροαίρετους και ώριμους ανθρώπους, όχι ανυπόμονους εγωιστές), η ζωή το πάει εκεί.

Ε, πιστεύω εγώ τέλος πάντων.
    Α γεια σου, συμφωνούμε. Στην πράξη τα βλέπεις τελικά αυτά τα πράγματα. Όταν έρχεται κάποιος/-α που θέλεις οπωσδήποτε να μείνει και αναγκάζεσαι να λάβεις τα μέτρα σου. Καλά ξηγιέσαι.
    Feed my fear

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    Κι αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, όχι, δε θα γούσταρα με τίποτα να είμαι άντρας και να ψάχνω για γκόμενα/γυναίκα της ζωής μου γιατί πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις μια σωστή γυναίκα απ' το να βρεις ένα σωστό άντρα
    +++

Senior Member Nothingface's Avatar

ψάνω.τη.γυναίκα.της.ζωής.μου.

φεϊλ.
    αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

Senior Member freak brother's Avatar

το καλο με τις ξενικες ειναι παντως οτι αντεχουν περισσοτερο αλκοολ απο τις ημεδαπες.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Nothingface's Avatar

και η θέα μιας μεθυσμένης-σκνίπας γυναίκας είναι θελκτικότατη.
    βέβαια.
    αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

A rock, an island Drumsick's Avatar

Φρικ

Αντι-οικονομικό είναι αυτό, βλακα.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Φρικ

Αντι-οικονομικό είναι αυτό, βλακα.
    ναι αλλα με φτιαχνει να την βλεπω να κατεβαζει μπυρονια...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by Nothingface View Post
    και η θέα μιας μεθυσμένης-σκνίπας γυναίκας είναι θελκτικότατη.
    βέβαια.
    boem καταστασεις φιλε!! μας φτιανουν εμας των μπιτνικς που εχουμε μεγαλωσει με κερουακ