Όφου. Πολύ κακό για το τίποτα. Πάτο δεν είπα εσένα. Είπα το θεματάκι σου. Δεν ξέρω πότε ανοίχτηκε και δεν έχει σημασία, ούτε το πήρα προσωπικά γιατί το πιθανότερο είναι ότι σου ρίχνω καμια δεκαριά χρόνια και είμαι σε φάση γάμος ενώ είσαι σε φάση ψάχνω γκόμενα. Δε σου είπα το κλασικό είσαι στο ερ, σου είπα ότι αν ήθελες να το συζητήσεις με τους φίλους σου δεν θα άνοιγες θρεντ... Κάτι τέτοιους = κάτι τύπους που τα ισοπεδώνουν όλα και μάλιστα επειδή μια φορά ΕΙΔΑΝ μία κοπέλα που τους έβγαλε κάτι θετικό ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες που τυχαίνει να είναι Ελληνίδες είναι για το μπούτσο.
Τέτοια κοριτσάκια που θα σου στείλουν τέτοια βάιμπς νομίζω ότι θα βρεις αρκετά και εδώ. Το συγκεκριμένο κοριτσάκι μπορεί να ήταν και ξεκωλάκι, πού ξέρεις; Ναι ήσουν υπερβολικός, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες έτσι από κάτι που έγραψε κάποια άγνωστη στο ίντερνετ. Δεν είχα ανάγκη να μπω στο ερ να ξεδώσω. Ο διαχωρισμός σου ωστόσο δεν ήταν Έλληνες βσ ξένοι, ήταν Ελληνίδες γκόμενες βσ ξένες γκόμενες. Κι αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, όχι, δε θα γούσταρα με τίποτα να είμαι άντρας και να ψάχνω για γκόμενα/γυναίκα της ζωής μου γιατί πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις μια σωστή γυναίκα απ' το να βρεις ένα σωστό άντρα, αλλά αυτό νομίζω επίσης διαπερνά εθνικότητες.
Τέλος πάντων, σόρι που δε βγάζω νόημα. Μόλις ξύπνησα (ή κάτι τέτοιο αν σκεφτούμε ότι "κοιμήθηκα" μισή ώρα). Χαλάρωσε πάντως. Ελπίζω η αναζήτησή σου να έχει αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να τραβολογιέσαι στη Νορβηγία. Και δεν είναι ειρωνικό. Έτσι μιλάω.