Page 277 of 334 FirstFirst ... 177227267275276277278279287327 ... LastLast
Results 4,141 to 4,155 of 4999

Thread: Xwste ti trwte twra (submit what you eat now)

  1. #4141
    Senior Member Nothingface's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    void
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    μακαρονια με κρεμα γαλακτος, γαλοπουλα, μανιταρια και τυρι απο πανω.
    και σοκολατα μετα
    λολ
    αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

  2. #4142
    THRASHER Razor's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΡΕΑ ΘΡΑΣΕΡΣ
    Posts
    5,830

    Default

    Quote Originally Posted by locust View Post
    μια που αναφέρθηκε το αλάτι. Τι μάρκα χρησιμοποιείτε? Το κάλας μου φαίνεται εντελώς ανάλατο, το χυμα χοντρό βαριέμαι να το τρίβω και τον τελευταίο χρόνο αγοράζω μόνο ΡΕΑ σε σακούλα.
    ΓΛΑΡΟΣ
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

    ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

  3. #4143
    Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Berlin
    Posts
    15,078

    Default

    Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    το χεις για συνταγή για το 1ο έπος;
    Λοιπόν, παίρνουμε τα στήθη [φιλέτο πάντα] του κοτόπουλου κ τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρασί ξηρό λευκό, δεντρολίβανο κ πράσινο πιπεράκι (χονδρό) για μια ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί.
    Αφού περάσει η ωρίτσα βγάζουμε -κρατάμε την μαρινάτα- τα φιλετάκια κ παίρνουμε το καλό μας το μαχαίρι κ τα κόβουμε στην μέση. Αν θέμε τα πατάμε να ανοίξουν κιόλας. Αφού τα αλείψουμε με λαδάκι κ τα πασπαλίσουμε με αλάτι [γω βάζω ένα αλάτι από τα Ιμαλάια (ροζ) κ θαλασσινό αλάτι χονδρό] βάζουμε σε κάθε ένα μπέικον, τυράκι κ το τυλίγουμε. Για να μείνει κλειστό βάζουμε ή βρεμένες οδοντογλυφίδες ή σπάγκο -όχι τον πλαστικό.
    Τεσπά τα βάζουμε στο ταψάκι μας, βάζουμε κ τα πράσα ρίχνουμε την μαρινάτα κ τα πετάμε σε προθερμασμένο φούρνο αφού τα σταυρώσουμε για να μας βοηθήσει κ η παναγίτσα.
    Σε χαμηλή φωτιά (εγώ το βάζω στους 120 αλλά έχω όοολη τη μέρα μπροστά μου ) και κάνα τεταρτάκι πριν τελειώσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ είναι έτοιμα.
    νιωθω μια αναγκη να δερνω πολυ και για πολλη ωρα οποιον χρησιμοποιει υποκοριστικα σε συνταγες

    ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΑΜΙΤ!


    μπιζαριε 29 εχει ο μηνας ακομα. και δεν ειναι καν σαββατο.
    Last edited by enitharmon; 29-01-2010 at 22:53.
    Vielen Dank für alles was mal war

  4. #4144
    ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    682

    Default

    Λαπά, γιατί έχω γαστρεντερίτιδα.
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

  5. #4145
    Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Δύση
    Posts
    10,330

    Default

    Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    Λαπά, γιατί έχω γαστρεντερίτιδα.
    ρίξε και κανα κύβο κνορ
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

  6. #4146
    ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    ▲๏̯͡๏▲
    Posts
    3,615

    Default

    Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    Λαπά, γιατί έχω γαστρεντερίτιδα.
    ακου ncarkade να γουστάρεις
    [/URL]

  7. #4147
    Senior Member wom's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Gullaldr
    Posts
    1,446

    Default

    γιατί δεν είσαι στην δουλειά εσύ? Ετοιμάσου αύριο κανονικά 9 πρωί - όσο πάει
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

  8. #4148
    ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    682

    Default

    Όχι ρε, τι κύβο κνορ. Μετά δε θα σηκώνομαι καθόλου απ' την τουαλέτα

    Για ncarkade επιφυλάσσομαι γιατί δεν ξέρω ποιο κομμάτι εννοείς. Πώς το λένε; :Ρ
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

  9. #4149
    Senior Member ~ladykiller~'s Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    a hole in the wall
    Posts
    4,499

    Default

    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    νιωθω μια αναγκη να δερνω πολυ και για πολλη ωρα οποιον χρησιμοποιει υποκοριστικα σε συνταγες
    δεν νιώθεις.


    παίζει να είναι το καλύτερο κοκκινιστό που έχω φτιάξει ποτέ -κ δεν το λέω μόνο εγώ-

    satan was a lez

  10. #4150
    lcsgp FIXXXER's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Στο διάολο
    Posts
    20,134

    Default

    Φαινεται εκπληκτικο το ρυζακι με τη σαλτσουλα... και οι πατατουλες δηλαδη

  11. #4151
    sober Ragozin irreligious's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    lucky
    Posts
    4,857

    Default

    και το τυράκι μιαμ πρέπει να είναι.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

  12. #4152
    57% not burnt μπιζαριος's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    root
    Posts
    3,086

    Default

    Quote Originally Posted by enitharmon View Post


    μπιζαριε 29 εχει ο μηνας ακομα. και δεν ειναι καν σαββατο.
    φιλεναδα, πριβε αυτα. θα σου πω
    υπομονή

  13. #4153
    διασκεδάννυμ cancer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    sta vouna.
    Posts
    5,572

    Default

    Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    το χεις για συνταγή για το 1ο έπος;
    Λοιπόν, παίρνουμε τα στήθη [φιλέτο πάντα] του κοτόπουλου κ τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρασί ξηρό λευκό, δεντρολίβανο κ πράσινο πιπεράκι (χονδρό) για μια ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί.
    Αφού περάσει η ωρίτσα βγάζουμε -κρατάμε την μαρινάτα- τα φιλετάκια κ παίρνουμε το καλό μας το μαχαίρι κ τα κόβουμε στην μέση. Αν θέμε τα πατάμε να ανοίξουν κιόλας. Αφού τα αλείψουμε με λαδάκι κ τα πασπαλίσουμε με αλάτι [γω βάζω ένα αλάτι από τα Ιμαλάια (ροζ) κ θαλασσινό αλάτι χονδρό] βάζουμε σε κάθε ένα μπέικον, τυράκι κ το τυλίγουμε. Για να μείνει κλειστό βάζουμε ή βρεμένες οδοντογλυφίδες ή σπάγκο -όχι τον πλαστικό.
    Τεσπά τα βάζουμε στο ταψάκι μας, βάζουμε κ τα πράσα ρίχνουμε την μαρινάτα κ τα πετάμε σε προθερμασμένο φούρνο αφού τα σταυρώσουμε για να μας βοηθήσει κ η παναγίτσα.
    Σε χαμηλή φωτιά (εγώ το βάζω στους 120 αλλά έχω όοολη τη μέρα μπροστά μου ) και κάνα τεταρτάκι πριν τελειώσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ είναι έτοιμα.

    i krema galaxtos einai aparaititi?
    episis poso eukolo einai na xwseis praso se pio apla fagita?

  14. #4154
    Senior Member ~ladykiller~'s Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    a hole in the wall
    Posts
    4,499

    Default

    Quote Originally Posted by cancer View Post
    i krema galaxtos einai aparaititi?
     για μας που προσπαθούμε να κρατηθούμε στα κιλά μας, ναι. για όλους τους υπόλοιπους οχι, μπορείς να βάλεις λίγο λεμονάκι έτσι για το καλό.
    episis poso eukolo einai na xwseis praso se pio apla fagita?
    ας πούμε στο ρύζι!?

    satan was a lez

  15. #4155
    lcsgp FIXXXER's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Στο διάολο
    Posts
    20,134

    Default

    Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    Quote Originally Posted by cancer View Post
    i krema galaxtos einai aparaititi?
     για μας που προσπαθούμε να κρατηθούμε στα κιλά μας, ναι. για όλους τους υπόλοιπους οχι, μπορείς να βάλεις λίγο λεμονάκι έτσι για το καλό.

    (για να μαλακιστω λιγο, καιρο εχω!!)

    Δηλαδη το λεμονακι παχαινει???

Similar Threads

  1. Xwste ti trwte twra, ston kwlo sas.
    By The Good Son in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-02-2009, 13:50
  2. Down the drain (Submit what you eat now easter special)
    By MoRmEnGiL in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 25-04-2006, 21:45
  3. 902 twra
    By RaZdeth in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2005, 14:33
  4. Sovara twra
    By president in forum General Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 24-04-2004, 03:04

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •