Λοιπόν, παίρνουμε τα στήθη [φιλέτο πάντα] του κοτόπουλου κ τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρασί ξηρό λευκό, δεντρολίβανο κ πράσινο πιπεράκι (χονδρό) για μια ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί.
Αφού περάσει η ωρίτσα βγάζουμε -κρατάμε την μαρινάτα- τα φιλετάκια κ παίρνουμε το καλό μας το μαχαίρι κ τα κόβουμε στην μέση. Αν θέμε τα πατάμε να ανοίξουν κιόλας. Αφού τα αλείψουμε με λαδάκι κ τα πασπαλίσουμε με αλάτι [γω βάζω ένα αλάτι από τα Ιμαλάια (ροζ) κ θαλασσινό αλάτι χονδρό] βάζουμε σε κάθε ένα μπέικον, τυράκι κ το τυλίγουμε. Για να μείνει κλειστό βάζουμε ή βρεμένες οδοντογλυφίδες ή σπάγκο -όχι τον πλαστικό.
Τεσπά τα βάζουμε στο ταψάκι μας, βάζουμε κ τα πράσα ρίχνουμε την μαρινάτα κ τα πετάμε σε προθερμασμένο φούρνο αφού τα σταυρώσουμε για να μας βοηθήσει κ η παναγίτσα.
Σε χαμηλή φωτιά (εγώ το βάζω στους 120 αλλά έχω όοολη τη μέρα μπροστά μου ) και κάνα τεταρτάκι πριν τελειώσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ είναι έτοιμα.
νιωθω μια αναγκη να δερνω πολυ και για πολλη ωρα οποιον χρησιμοποιει υποκοριστικα σε συνταγες
ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΑΜΙΤ!
μπιζαριε 29 εχει ο μηνας ακομα. και δεν ειναι καν σαββατο.