E, εντάξει, τέλειωσε το φετινό παραμυθάκι νωρίς-νωρίς. Στα θετικά ότι επιτέλους, μετά από πόσα χρόνια, βρίζανε τον Κόκκαλη. Κάλλιο αργά... Ας φάνε και μερικοί νεόγραβροι φάπες, δεν κάνει κακό.
Κρίμα για τον Μέλμπεργκ, τον ντρέπομαι τον άνθρωπο.
Είμαστε για λύπηση φέτος, απλά καταλαβαίνω γιατί δεν μας λυπάται κανείς. Το έχω ξαναπεί εδώ αυτό; Δεν ξέρω, το έχω πει από πολύ νωρίς πάντως. Ελπίζω να σοβαρευτούν λίγο, εγώ αντίθετα με τις ορδές, είδα και καλά πράγματα χτες, από το αριστερό χαφ (έχουμε!) και τον Λούα, ακόμα και από τον Ντιόγκο, δεν είναι τραγική η κατάσταση. Νομίζω μέχρι τα πλέιοφ μπορούμε να στρώσουμε μια ομάδα. Χτες ήταν αδύνατον να έχουμε σύστημα, δεν γνωρίζονται, δεν ξέρουν, δεν έχουν δουλευτεί και είναι και ψιλοχώμα. Δεν μπορείς να βάζεις δύο νέους παίχτες που δεν έχουν ιδέα πώς παίζουν οι συμπαίκτες τους (ο Ντάτολο δεν ξέρει πώς τους λένε καν) και να περιμένες να βγει κάτι. Πάντως ποιότητα υπάρχει. Θέλω να δω πλέιοφ, να πάρουμε την ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ και όποιον άλλον αν μας κοτάει, να πάμε και Τσου λου. (Ρε σεις, αεροδρόμιο γιατί μας νικήσατε; Αυτά είναι μικρών ομάδων πράγματα, δηλαδή αν περάσετε στους 16 τι θα κάνετε
Μπράβο στον βάζελο, το είδα το ματς, καλά έπαιξε. Ο Σπάθας στο α' ημίχρονο ξεκίνησε εμφανέστατα να παίζει ΠΑΟ και μετά άρχισε τα κλασσικά ηλίθια καθυστερημένα ξεκαρφώματα, αντισταθμίσματα κλπ. Δεν έκρινε αποτέλεσμα και στο β' απλά ήταν σκατά και για τους δυο. Τα πέναλτι τα έδινα και τα δύο αν και θα'θελα να ξαναδώ ριπλέι το χέρι.
Επίσης, κάτι πρέπει να κάνετε με τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη, έχει καταντήσει μασωνία. Σκατά παίξαν αμφότεροι και έπρεπε να έχει βγει ένας από τους δύο και να μπει ο Λέτος. Δεν έπρεπε να βγει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Θα το είχε πάρει το ματς ο Νιόμπλιας αλλέως αλλά το έπαιξε σέιφ για Χ και αν κάτσει στο 90 με τον Λέτο. Τέσπα.
Α! Και μάτωσε η καρδιά μου ρε Στολτίδα. Άστο! Αν δεν μπορείς ζήτα μόνος αλλαγή, κρίμα είναι στα τελευταία. Τι τους έχει κάνει ο Λεντέσμα ρε πούστη μου; Ποιανού την κόρη πήδηξε;
Αυτιά.