Page 145 of 275 FirstFirst ... 4595135143144145146147155195245 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Vic Ford Prefect's Avatar

E, εντάξει, τέλειωσε το φετινό παραμυθάκι νωρίς-νωρίς. Στα θετικά ότι επιτέλους, μετά από πόσα χρόνια, βρίζανε τον Κόκκαλη. Κάλλιο αργά... Ας φάνε και μερικοί νεόγραβροι φάπες, δεν κάνει κακό.

Κρίμα για τον Μέλμπεργκ, τον ντρέπομαι τον άνθρωπο.

Είμαστε για λύπηση φέτος, απλά καταλαβαίνω γιατί δεν μας λυπάται κανείς. Το έχω ξαναπεί εδώ αυτό; Δεν ξέρω, το έχω πει από πολύ νωρίς πάντως. Ελπίζω να σοβαρευτούν λίγο, εγώ αντίθετα με τις ορδές, είδα και καλά πράγματα χτες, από το αριστερό χαφ (έχουμε!) και τον Λούα, ακόμα και από τον Ντιόγκο, δεν είναι τραγική η κατάσταση. Νομίζω μέχρι τα πλέιοφ μπορούμε να στρώσουμε μια ομάδα. Χτες ήταν αδύνατον να έχουμε σύστημα, δεν γνωρίζονται, δεν ξέρουν, δεν έχουν δουλευτεί και είναι και ψιλοχώμα. Δεν μπορείς να βάζεις δύο νέους παίχτες που δεν έχουν ιδέα πώς παίζουν οι συμπαίκτες τους (ο Ντάτολο δεν ξέρει πώς τους λένε καν) και να περιμένες να βγει κάτι. Πάντως ποιότητα υπάρχει. Θέλω να δω πλέιοφ, να πάρουμε την ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ και όποιον άλλον αν μας κοτάει, να πάμε και Τσου λου. (Ρε σεις, αεροδρόμιο γιατί μας νικήσατε; Αυτά είναι μικρών ομάδων πράγματα, δηλαδή αν περάσετε στους 16 τι θα κάνετε

Μπράβο στον βάζελο, το είδα το ματς, καλά έπαιξε. Ο Σπάθας στο α' ημίχρονο ξεκίνησε εμφανέστατα να παίζει ΠΑΟ και μετά άρχισε τα κλασσικά ηλίθια καθυστερημένα ξεκαρφώματα, αντισταθμίσματα κλπ. Δεν έκρινε αποτέλεσμα και στο β' απλά ήταν σκατά και για τους δυο. Τα πέναλτι τα έδινα και τα δύο αν και θα'θελα να ξαναδώ ριπλέι το χέρι.

Επίσης, κάτι πρέπει να κάνετε με τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη, έχει καταντήσει μασωνία. Σκατά παίξαν αμφότεροι και έπρεπε να έχει βγει ένας από τους δύο και να μπει ο Λέτος. Δεν έπρεπε να βγει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Θα το είχε πάρει το ματς ο Νιόμπλιας αλλέως αλλά το έπαιξε σέιφ για Χ και αν κάτσει στο 90 με τον Λέτο. Τέσπα.

Α! Και μάτωσε η καρδιά μου ρε Στολτίδα. Άστο! Αν δεν μπορείς ζήτα μόνος αλλαγή, κρίμα είναι στα τελευταία. Τι τους έχει κάνει ο Λεντέσμα ρε πούστη μου; Ποιανού την κόρη πήδηξε;
    Αυτιά.
    Last edited by Ford Prefect; 25-01-2010 at 12:55.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

μακαρι να διαψευτω αλλα η λογικη λεει οτι ο παοκ χρωσταει διαφορα στον παο και δυσκολα θα τον κερδισει στο μεταξυ τους παιχνιδι
    Spoiler
    οριστε το ειπα οσο πιο πολιτισμενα μπορουσα
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Vic Ford Prefect's Avatar

Εσύ τώρα είσαι γάβρος;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    μακαρι να διαψευτω αλλα η λογικη λεει οτι ο παοκ χρωσταει διαφορα στον παο και δυσκολα θα τον κερδισει στο μεταξυ τους παιχνιδι
    Spoiler

tin anazitas edw kai 2-3 selides
    the game is the game

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Spoiler
    μην ομιλας για χρωστουμενα δε σε παιρνει
    εχεις σπασει ολα τα ρεκορια σε κοκκινες υπερ σου...ουτε στον γαυρο δεν δωσαν τοσες υπερ ακομα κι οταν ηταν στα τσαγια του ο θειος και εκοβε και εραβε
    και να μην λησμοναμε τα 850 χιλιαρικα παραμονη του ματς με γαυρο

...και λεγατε για κουμπαριες...ποιοι? εσεις

Μάλιστα.
    Χορηγία Βγενό, κόστος Μελίσση-Χριστοδουλόπουλου -> Κατέβασμα παντελονιών στα πλέι όφ.
    Εξήγηση; Λούζερ Σάντος;

Btw, πόσες από τις κόκκινες δεν ήταν για κόκκινη;

νταξ
    ελπιζω τα 4 εκ του χριστοδουλα να πηγαν για καλο σκοπο!
    για τις κοκκινες δεν ξερω
    ξερω ομως για το 0-4 στα πεναλτι
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

the game is the game

ο ΠΑΟΚ ειχε καποτες να παρει μπεναλντι ενα-εναμιση χρονο ρε
    τα φραγκα που εχωσε ο δρακουλας ηταν ''δουλεια'' ''νταραβερι'' ''deal''...
    εχωσε και ΑΓΟΡΑΣΕ προιοντα...φανερα,νομιμα,καθαρα
    δε φταιμε εμεις που πηγε κι εχωσε φραγκα που δεν αξιζαν ο οικοδομος και ο μελισσης για να γινει ακομα πιο αρεστος στους βαζελους

την χορηγια δεν την εκανε ο δρακουλας...σεντσι δεν εβαλε
    εταιριες εκπροσωπει και αυτες τα χωσαν...για να διαφημιστουν,οχι για την ψυχη της μανας τους

οσο για τα playoff...μαλλον πηραμε παραδες κι απο την ΑΕΚ ε?

τεσπα πειτε μου οτι ειστε θουπεραδες να σταματησω

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post

Είμαστε για λύπηση φέτος, απλά καταλαβαίνω γιατί δεν μας λυπάται κανείς.
    είτε με πιστεύεις είτε όχι εμένα με στεναχωρεί.

<Φίλαθλο πνεύμα>
    Γουστάρω δυνατό πρωτάθλημα , με δυνατές ομάδες , να είναι 14 όχι 16. Θέλω τον Αστέρα την Καβάλα , τον ΟΦΗ τον Πανσεραϊκό , την Ξάνθη δυνατούς. Δεν αναφέρω Άρη ΠΑΟΚ Ηρακλή , είναι δεδομένο. Θέλω κάθε παιχνίδι ντέρμπυ , να φύγει η μιζέρια του μικροπαραγοντισμού. Θέλω να μην μιλάει κανείς για διαιτησία, θέλω να βγαίνουν Έλληνες παίχτες και να μεγαλουργούν , και να μην βασίζεται η κάθε ομάδα σε μισθοφόρους αμφιβόλου ποιότητας. Θέλω μια αρχή να ελέγχει τίμια και αντικειμενικά το πως λειτουργούν αυτές οι γαμημένες εταιρείες, και τα παιχνίδια των κάθε μανατζαρέων. Σε λίγα χρόνια θα δεις πως θα είναι αξιοπρεπείς οι ομάδες μας στην Ευρώπη. Αλλά με πρωτάθλημα 3 και 4 ταχυτήτων μόνο να αναμασάμε τα εξώφυλλα των οπαδικών φυλλάδων αξίζουμε.
    </φίλαθλο πνεύμα>

Αν παρατήρησες δεν έγραψα διθυράμβους για το 1-2 στο Καραΐσκάκη την μιζέρια που ζούμε εμείς δεν την θέλω ούτε στον χειρότερό μου εχθρό. Γουστάρω να έχω ομαδάρα , να έχεις ομαδάρα και να σε γαμήσω στα ίσα, αυτό είναι για μένα το απόλυτο.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

μηπως λοιπον θα επρεπε να πας να ζησεις γερμανια?

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    τεσπα πειτε μου οτι ειστε θουπεραδες να σταματησω
    Για τους σουπεράδες έχω πει τη γνώμη μου και παλιότερα.
    Γενικά οργανωμένους δεν πολυγουστάρω σε όλες τις ομάδες.

Αλλά όχι και να μας πεις για κουμπαριές κλπ
    Ο Σκόρδας παλιότερα όπου βρισκόταν έκραζε τους πάντες και τα πάντα (το οποίο μας έκανε
    γενικά αντιπαθητικούς στον κόσμο και ήταν μαλακία του, μαζί με πολλές άλλες που έχει κάνει)
    Για τα 850 χιλιάρικα τι υπονοείς; Τα πήραμε από βάζελο;
    Κόκκινες: Μας σπρώχνει η διαιτησία για ποιό λόγο; Θα τους προωθήσουμε με τα κυκλώματά μας; Ή μήπως τους πληρώνουμε με τα κουπόνια; Στο ματς με τον γαύρο γιατί δε μας ευνόησε (ή έστω 50-50) τώρα που ο θείος -υποθετικά- δεν κόβει και ράβει;

Senior Member Eulogy's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post

Είμαστε για λύπηση φέτος, απλά καταλαβαίνω γιατί δεν μας λυπάται κανείς.
    είτε με πιστεύεις είτε όχι εμένα με στεναχωρεί.

<Φίλαθλο πνεύμα>
    Γουστάρω δυνατό πρωτάθλημα , με δυνατές ομάδες , να είναι 14 όχι 16. Θέλω τον Αστέρα την Καβάλα , τον ΟΦΗ τον Πανσεραϊκό , την Ξάνθη δυνατούς. Δεν αναφέρω Άρη ΠΑΟΚ Ηρακλή , είναι δεδομένο. Θέλω κάθε παιχνίδι ντέρμπυ , να φύγει η μιζέρια του μικροπαραγοντισμού. Θέλω να μην μιλάει κανείς για διαιτησία, θέλω να βγαίνουν Έλληνες παίχτες και να μεγαλουργούν , και να μην βασίζεται η κάθε ομάδα σε μισθοφόρους αμφιβόλου ποιότητας. Θέλω μια αρχή να ελέγχει τίμια και αντικειμενικά το πως λειτουργούν αυτές οι γαμημένες εταιρείες, και τα παιχνίδια των κάθε μανατζαρέων. Σε λίγα χρόνια θα δεις πως θα είναι αξιοπρεπείς οι ομάδες μας στην Ευρώπη. Αλλά με πρωτάθλημα 3 και 4 ταχυτήτων μόνο να αναμασάμε τα εξώφυλλα των οπαδικών φυλλάδων αξίζουμε.
    </φίλαθλο πνεύμα>

Αν παρατήρησες δεν έγραψα διθυράμβους για το 1-2 στο Καραΐσκάκη την μιζέρια που ζούμε εμείς δεν την θέλω ούτε στον χειρότερό μου εχθρό. Γουστάρω να έχω ομαδάρα , να έχεις ομαδάρα και να σε γαμήσω στα ίσα, αυτό είναι για μένα το απόλυτο.
    wraio ayto pou les mono pou tha itan bareto giati se ena tetoio protathlima tha eimastan gia panta prwtathlites
    before i pine away

Quote Originally Posted by JnB View Post

Για τους σουπεράδες έχω πει τη γνώμη μου και παλιότερα.
    Γενικά οργανωμένους δεν πολυγουστάρω σε όλες τις ομάδες.

Αλλά όχι και να μας πεις για κουμπαριές κλπ
    Ο Σκόρδας παλιότερα όπου βρισκόταν έκραζε τους πάντες και τα πάντα (το οποίο μας έκανε
    γενικά αντιπαθητικούς στον κόσμο και ήταν μαλακία του, μαζί με πολλές άλλες που έχει κάνει)
    Για τα 850 χιλιάρικα τι υπονοείς; Τα πήραμε από βάζελο;
    Κόκκινες: Μας σπρώχνει η διαιτησία για ποιό λόγο; Θα τους προωθήσουμε με τα κυκλώματά μας; Ή μήπως τους πληρώνουμε με τα κουπόνια; Στο ματς με τον γαύρο γιατί δε μας ευνόησε (ή έστω 50-50) τώρα που ο θείος -υποθετικά- δεν κόβει και ράβει;
    ασε τον μπαμπη τον σκορδα...ειναι αλλου παππα ευαγγελιο αυτος
    οταν μιλαμε για κουμπαριες λεμε για τον προεδρα του βαζελου τον μαυρο πητ και τον ατυπο δικο σου προεδρα κοντη

τα 850=μια πρωτοκλασατη μεταγραφη για τα οικονομικα δεδομενα Αρη και ΠΑΟΚ απο που εμφανιστηκαν ξαφνικα?
    εσπασε κανα ξεχασμενο κουμπαρα ο πρωην εχθρος και νυν συνοδοιπορος του σαουριδα?
    εγω λεω φυγαν κατω απο το τραπεζι
    εσυ πες οχι

με τον γαυρο δεν σε επαιξε γιατι δεν χρειαστηκε
    γιατι ρωτας ομως για τον γαυρο και οχι για το γιαννενο?

Υ.Γ. μπραβο σου που δεν εισαι σουπερας...με αρεσουν τα zombies αλλα οχι τετοιου τυπου

Senior Member MaX Payne's Avatar

KoiliaSamprela βασικα ναι μια μεταναστευση σε μια αλλη χωρα θα ειναι η λυση σε ολα αυτα που γραφεις
    αφου δεν βγαζουμε σαν χωρα τιποτα
    θα βγαλουμε ποδοσφαιριστες παραγοντες κλπ κλπ

ασχετο κατι που σκεφτομουν για παοκ, αρη
    εγω βλεπω/θυμαμαι καμια 20ρια χρονια greek λιγκ
    δεν θυμαμαι μια χρονια να ειχαν σοβαρη ομαδα να κανουν πρωταθλητισμο ειδικα ο αρης
    περα απο τις διαιτησιες κατεστημενα κλπ ειναι και δικια τους μαλακια οτι δεν κυνηγανε πρωταθλημα
    κοσμο δυναμικη και τετοια εχουνε
    πως μια αλκμααρ στην ολλανδια κανει πρωταθλητισμο εστω μια στο τοσο και δεν οργανωνονται μια στο τοσο να κανουν κι αυτοι.

να μου πεις εδω ο παναθηναικος παλευει να παρει ενα πρωταθλημα απο τον γαυρο εδω και χρονια θα παρουν αυτοι.
    ε λεμε τωρα

η' αλλες ομαδες τυπου οφη,ξανθη,ηρακλη δεν ειναι δυνατον τοσα χρονια να μην εχουν καποιο στοχο να παρουν ενα κυπελλο, να παιξουν καμια ευρωπη, να περασουν κανα γυρο μια φιλοδοξια κατι βρε αδερφε