κλασικά
όταν χρειάζομαι κάποιες σημειώσεις δεν τις βρίσκω πουθενά κ πρέπει να κάτσω να κάνω όλη την προεργασία από την αρχή για να τελειώσω τη δουλεια...
... ε κ ακόμα πιο κλασικά, ό,τι δε βρίσκω τώρα μόνο κ μόνο για να μου σπάσει τα αρχίδια θα εμφανιστεί μόλις πια δε το χρειάζομαι![]()
satan was a lez
+1 για τους καλικατζαρεους... εγινε σημερα με τα γυαλια ηλιου που βρεθηκαν αφου επεσε ο ηλιος
χρειαζεστε γυαλια ηλιου;
εχω μερες να δω ηλιο
Vielen Dank für alles was mal war
σχολη και δουλεια και συγκροτηματα το κανουν λιγο δυσκολο να ζω μονο βραδυνες ωρες, αν και θα το ηθελα πολυ
i hate the light, i speed at night
αυτοι με τις μασκες στα μετρο, τρολλευ και λεωφορια.
σαν να λενε στον υπολοιπο κοσμο ειστε ολοι βρωμιαρηδες και αρρωστιαρηδες.
(σαν ειπα. δεν ειπα οτι αυτος ειναι ο λογος που τις φορανε) εξακολουθει να μου γκραινταρει τα γκιαρς μου.
υπομονή
μπορει αυτοι να εχουν ειντς
Vielen Dank für alles was mal war
οσοι μπαινουν σε μαγαζι,γραφειο,σπιτι κ.τ.λ.
εχοντας δαγκωσει το καυλι τους απο το κρυο και σου λενε
"κρυο εχει σημερα ε?"
τι απαντηση περιμενεις γαμω την σωρο του οσιου παταπιου?οτι εχει καυσωνα αλλα εισαι μαλακας /μαλακω και κρυωνεις μονο εσυ?
ξεσφιγγω σε 20 λεπτα και παω να πιω κρασια
κανε υπομονη
Μουνοπανο του κερατα πεταει σκυλι απο γεφυρα το οποιο δεν πεθαινει με τη μια και γελαει με την παρεα του. ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΖΩΑ.
http://www.machovideo.com/video/Idio..._bridge_16953/
ΧΡΙΣΤΟ. ΠΑΝΑΓΙΑ. ΒΟΥΔΑ. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΑΝΑ. ΠΑΤΕΡΑ. ΣΤΑΥΡΟ κτλ κτλ.
Να πεθανει το μουνοπανο αργα και βασανιστικα, να του βγαλουν τα νυχια, να τον καψουν ζωντανο, να τον κοψουν σε 20 κομματια, να ζει ακομα και να του ριξουν οινοπνευμα γαμω το σπιτι του, ανετα τον σκοτωνα αν τον ειχα μπροστα μου εκει περα, η ζωη του προσωπικα θαρρω οτι αξιζει ισα με το ΜΗΔΕΝ.
Last edited by FIXXXER; 25-01-2010 at 12:13.
θα ηθελα ολη η οικογενεια του να βγαλει καρκινο και να πεθανει αργα και βασανιστικα και αυτος απλα να τους βλεπει να πεθαινουν και να σαπιζουν.
οσο γινεται αυτο ολοι του οι φιλοι να κολλησουν aids μεταξυ τους και να πεθαινουν και αυτοι. σε καμια 10αρια χρονια που θα εχουν πεθανει ολοι αργα και βασανιστικα αυτος να παθει μια καλη συψαιμια και να περασει 60 χρονια στον απειρο πονο οπου ο μονος τροπος να ποναει λιγοτερο να ειναι να τον γαμανε εξιντα εφτα ψωλαραδες την ωρα μεχρι να ματωσει.
υπομονή