Page 30 of 40 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

εμ, φιλαράκι δεν πάμε να νοικιάσουμε σπιτάκι πάνω στη μεσσολογγίου, χωρίς να έχουμε στα υπόψιν την εξεγερμένη κ οργισμένη νεολαία

satan was a lez

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

αγαπητοί συναγωνιστές , παρακαλώ έστω και με πι-εμ , πείτε μου περί "Μεσολογγίου τιμ" που είδα πρόσφατα και σε ένα τοίχο ευχαριστώ!!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

oi "epanastates tis mesologiou" pou anavoun fwties katw apo ta spitia anthrwpwn,panw stous toixous autwn twn anthrwpwn, gia na zestathoun.
    Μπλε

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar

Ας φύγουμε απ τη Μεσολογγίου κι ας πάμε στα σουπερ μάρκετ.

Με νευριάζουν οι θείτσες και οι θείοι που κάνουν σαν υστερικοί προσπαθώντας να πάρουν τη σειρά άλλου στα τυριά, στα ζαμπον ή στο ταμείο. Δηλ οκ, είναι παθέτικ ρε γαμώτη μου. Ή αυτοί που στέκονται πλάι σου στη σειρά για το ταμείο, σαν να αμφιταλαντεύονται για το αν θα μπουν σφήνα ή όχι, αλλά τελικά επιλέγουν να σε σκουντάνε λέγοντας "προχωρήστε, έρχεται η σειρά σας". Εντάξει, σόρυ που κατανάλωσα 5'' απ το χρόνο σου. Συγχύστηκα.

Οι θεοί είναι σε ουρές για ΔΕΗ κλπ, που στριμώχνονται, στριμώχνονται, στριμώωχνονται και τσααακ σου παίρνουν τη σειρά και χαίρονται. Για κλάματα φάση. Και αν τους πεις "συγγνώμη, είναι η σειρά μου", λένε "ΩΩΩΩ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΑ". Γιατί όμως, γιατί να είσαι τόσο κατινούλα, γιατί :/ Κάτσε στη σειρούλα σου ξέρω γω ή πες μου απλά "βιάζομαι, να περάσω μπροστά;".

Γρουμφ.
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    Ας φύγουμε απ τη Μεσολογγίου κι ας πάμε στα σουπερ μάρκετ.

Με νευριάζουν οι θείτσες και οι θείοι που κάνουν σαν υστερικοί προσπαθώντας να πάρουν τη σειρά άλλου στα τυριά, στα ζαμπον ή στο ταμείο. Δηλ οκ, είναι παθέτικ ρε γαμώτη μου. Ή αυτοί που στέκονται πλάι σου στη σειρά για το ταμείο, σαν να αμφιταλαντεύονται για το αν θα μπουν σφήνα ή όχι, αλλά τελικά επιλέγουν να σε σκουντάνε λέγοντας "προχωρήστε, έρχεται η σειρά σας". Εντάξει, σόρυ που κατανάλωσα 5'' απ το χρόνο σου. Συγχύστηκα.

Οι θεοί είναι σε ουρές για ΔΕΗ κλπ, που στριμώχνονται, στριμώχνονται, στριμώωχνονται και τσααακ σου παίρνουν τη σειρά και χαίρονται. Για κλάματα φάση. Και αν τους πεις "συγγνώμη, είναι η σειρά μου", λένε "ΩΩΩΩ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΑ". Γιατί όμως, γιατί να είσαι τόσο κατινούλα, γιατί :/ Κάτσε στη σειρούλα σου ξέρω γω ή πες μου απλά "βιάζομαι, να περάσω μπροστά;".

Γρουμφ.
    "tameio mexri 10 pramata"
    -ela mwre 3 pramata parapanw exw
    ARGKX
    EGW EXW MONO 3.
    Μπλε

οι φιλοι που σε καβλωνουν και καλα για αυθορμητο ταξιδι αλλα την επομενη μερα (αφου ειναι νηφαλιοι ξανα) σου λενε "να το αφησουμε για ενα αλλο σ/κ για να το οργανωσουμε καλυτερα και ξυσταρχιδιασου"
    Click Me BITCH

Quote Originally Posted by rat_poison
    Your music licence has been revoked. Format your hard-drives and turn over your mp3player as soon as possible.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Quote Originally Posted by The Begging Shaman View Post
    οι φιλοι που σε καβλωνουν και καλα για αυθορμητο ταξιδι αλλα την επομενη μερα (αφου ειναι νηφαλιοι ξανα) σου λενε "να το αφησουμε για ενα αλλο σ/κ για να το οργανωσουμε καλυτερα και ξυσταρχιδιασου"
    η γνωστή μαλακία που όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα να κάνουν κάτι αλλά όταν έρχεται η ώρα γίνονται πιο κότες κι απ'τις κότες...
    Απίστευτη αηδία και ξενέρα... κι ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά το προκαλεί σε ορισμένα άτομα.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

χανγκοβερ και γαμωτοχριστο σου... στο κρεββατι ακομα τα ζωα μονο ο μαλακας σηκωθηκε και ετοιμαστηκε...
    Click Me BITCH

Quote Originally Posted by rat_poison
    Your music licence has been revoked. Format your hard-drives and turn over your mp3player as soon as possible.

In search of... Neuroscar's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Quote Originally Posted by The Begging Shaman View Post
    η γνωστή μαλακία που όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα να κάνουν κάτι αλλά όταν έρχεται η ώρα γίνονται πιο κότες κι απ'τις κότες...
    Απίστευτη αηδία και ξενέρα... κι ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά το προκαλεί σε ορισμένα άτομα.
    Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    τελικά δε θα μπορέσω να κατέβω.... προέκυψαν μαλακίες
    σκατά με φράουλες!

άν μάθεις τι μαλακίες προέκυψαν δε θα ξαναμιλήσεις γι'αυτό πίστεψέ με.... δεν κάνω πλάκα

Senior Member 00i00's Avatar

ντωμεταξυς ο μαρινος ελεγε μαλλον για Μεσολογγι
    αυτο του σωτου ειναι υψιστη μαλακια...αμα δε μπορειτε μη μπιντε

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    αυτο του σωτου ειναι υψιστη μαλακια...
    ποιό ρε αγόρι μου;
    Γιατί ξέρεις ακριβώς τί έγινε με μένα;
    Αν ναι τότε με τρομάζεις...

Senior Member 00i00's Avatar

το ''παμε αυριο να τα γαμησομε ολα και ΠΑΟΚ κλπ''...και την αλλη μερα γαυρος και βαζελος

το ''παμε αυριο να τα γαμησομε ολα και ΠΑΟΚ κλπ''...και την αλλη μερα γαυρος και βαζελος
    κάτι δεν κατάλαβες μάλλον αλλά νταξ, εγώ σ'αγαπάω
    δεν είμαι αυτός που περιγράφεις παραπάνω χεχε σίγουρα όχι

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

γενικα...δεν εχει sluts για μας τους τζαμπατζηδες λεει
    γροθια στο μουνι
    no more sluts!
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.