Page 265 of 334 FirstFirst ... 165215255263264265266267275315 ... LastLast
Results 3,961 to 3,975 of 4999

Thread: Xwste ti trwte twra (submit what you eat now)

  1. #3961
    cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    I'm almost home.
    Posts
    5,871

    Default

    Η γιαγιά σου ήταν κι αυτή πρεζάκι, 2-3 την εβδομάδα max είναι η σωστή ΔΟΣΗ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

    I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

    Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.



  2. #3962
    Administrator KoiliaSamprela's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Αθενς
    Posts
    11,775

    Default

    Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Ομελέτα Αντρική.

    Τσιγαρίζουμε τα μπέικα, χωρίς λάδι, χωρίς τίποτα, σκέτα στο τηγάνι. Βγάζουνε το λίπος τους και τσιγαρίζονται μόνατς. Αλάτι πιπέρι ΤΩΡΑ, στο τσιγάρισμα, να ενσωματωθεί/τσιγαριστεί στο λίπος και να πάει παντού χωρίς ανακάτωμα. Μετά συμπληρώνουμε το λίπος του μπέικου με λίγο λάδι (όσο χρειάζεται). Εκεί πετάμε τα μανιτάργια(1η προτεραιότητα) και μετά τσι πιπεριαί τσι καυτεραί. Άμα χρυσώσουνε (δε θέλουμε το καφέ το ξεροψημένο, θέλουμε το κίτρινο το τραγανιστό) πετάμε τα χτυπημένα αυγά με ενσωματωμένη τη θρυμματισμένη φέτα. Προσθέτουμε μισή κούπα γάλα (για 4 αυγά) να αφρατέψει να γίνει θαύμα και όταν σκληρύνει λίγο θρυμματίζουμε με ξύλινη κουτάλα σε μέγεθος μπουκιάς. Γυρνάμε τα κομματάκια για ομοιόμορφο τηγάνισμα συνεχώς. Τελευταία 10 δευτερόλεπτα, πετάμε μία φέτα κίτρινο τυρί ίσα να μαλακώσει, να μη λιώσει.
    βασικά τα μανιτάρια τα βάζουμε ΠΑΝΤΑ πρώτα για να βγάλουν τα υγρά.

    Επίσης βλέπω κανείς δεν τιμά ντοματούλα στην ομελέτα?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

  3. #3963
    Spammity Spam rat_poison's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    green midget cafe in bromney
    Posts
    3,960

    Default

    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post

    βασικά τα μανιτάρια τα βάζουμε ΠΑΝΤΑ πρώτα για να βγάλουν τα υγρά.

    Επίσης βλέπω κανείς δεν τιμά ντοματούλα στην ομελέτα?
    Σωστή η ντουματούλα. Όσο για τα μανιτάρια, διαφωνώ. Τα βάζω μετά το μπεϊκον για να τηγανιστούν και στο λίπος του. Από κει και πέρα είναι θέμα προτίμησης.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

  4. #3964
    Spinning Jenny Kuolema's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    في غزة
    Posts
    3,900

    Default

    Ντοματούλα που τη βάζουμε πρώτη, φέτα που την τρίβουμε από πάνω και λίγη ρίγανη για φουλ χωριάτικη γεύση.
    Feed my fear

  5. #3965
    Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2,551

    Default

    Πάντως εγώ γενικώς τη φέτα και τα λαχανικά τα βάζω να τσιγαριστούν και τα αφήνω λίγη ώρα πριν ρίξω τα αυγά, γιατί αλλιώς γεμίζει ζουμιά και γίνεται αίσχος.

    (καλα προφανώς η φέτα δεν τσιγαρίζεται, αλλά αφού εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού των λαχανικών τη ρίχνεις για να βγάλει κι αυτή τα ζουμια της -που είναι αρκετά- και μετά ρίχνεις αυγά)

  6. #3966
    57% not burnt μπιζαριος's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    root
    Posts
    3,086

    Default

    εγω εφαγα ενα μηλο.
    υπομονή

  7. #3967
    διασκεδάννυμ cancer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    sta vouna.
    Posts
    5,572

    Default

    ki ego miso kritsini.
    mas douleueis?

  8. #3968
    Spinning Jenny Kuolema's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    في غزة
    Posts
    3,900

    Default

    Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    Πάντως εγώ γενικώς τη φέτα και τα λαχανικά τα βάζω να τσιγαριστούν και τα αφήνω λίγη ώρα πριν ρίξω τα αυγά, γιατί αλλιώς γεμίζει ζουμιά και γίνεται αίσχος.

    (καλα προφανώς η φέτα δεν τσιγαρίζεται, αλλά αφού εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού των λαχανικών τη ρίχνεις για να βγάλει κι αυτή τα ζουμια της -που είναι αρκετά- και μετά ρίχνεις αυγά)
    Όχι ρε, πρώτα αβγά και ό,τι άλλα σκατά θες και στο τέλος τη φέτα να μη λιώσει/γίνει νιανιά. Να είναι λίγο ΚΡΑΤΣΑΝΙΣΤΗ βρε αδερφέ.
    Feed my fear

  9. #3969
    57% not burnt μπιζαριος's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    root
    Posts
    3,086

    Default

    τετοια ωρα φαγητο? το φαγαμε στη μια το φαγητο.
    υπομονή

  10. #3970
    Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2,551

    Default

    Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    Όχι ρε, πρώτα αβγά και ό,τι άλλα σκατά θες και στο τέλος τη φέτα να μη λιώσει/γίνει νιανιά. Να είναι λίγο ΚΡΑΤΣΑΝΙΣΤΗ βρε αδερφέ.
    Σε αυτό έχεις δίκιο, θα δοκιμάσω την επόμενη φορά να δω πώς θα βγει.

  11. #3971
    ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    ▲๏̯͡๏▲
    Posts
    3,615

    Default

    μόλις έφαγα τα νύχια μου
    [/URL]

  12. #3972
    μετάρσιο
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    πρώιμο απόβραδο
    Posts
    279

    Default

    μπιζαριος for health instructor. cheers!

  13. #3973
    57% not burnt μπιζαριος's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    root
    Posts
    3,086

    Default

    που να'ξερες.
    υπομονή

  14. #3974
    μετάρσιο
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    πρώιμο απόβραδο
    Posts
    279

    Default


  15. #3975
    Spammity Spam rat_poison's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    green midget cafe in bromney
    Posts
    3,960

    Default

    Μα δεν είναι ο σκοπός να τσιγαρίσεις τη φέτα, ο σκοπός είναι να λιώσει μέσα στο αυγό και να ενσωματωθεί.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Similar Threads

  1. Xwste ti trwte twra, ston kwlo sas.
    By The Good Son in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-02-2009, 13:50
  2. Down the drain (Submit what you eat now easter special)
    By MoRmEnGiL in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 25-04-2006, 21:45
  3. 902 twra
    By RaZdeth in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2005, 14:33
  4. Sovara twra
    By president in forum General Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 24-04-2004, 03:04

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •