Quote Originally Posted by rat_poison View Post
Ομελέτα Αντρική.

Τσιγαρίζουμε τα μπέικα, χωρίς λάδι, χωρίς τίποτα, σκέτα στο τηγάνι. Βγάζουνε το λίπος τους και τσιγαρίζονται μόνατς. Αλάτι πιπέρι ΤΩΡΑ, στο τσιγάρισμα, να ενσωματωθεί/τσιγαριστεί στο λίπος και να πάει παντού χωρίς ανακάτωμα. Μετά συμπληρώνουμε το λίπος του μπέικου με λίγο λάδι (όσο χρειάζεται). Εκεί πετάμε τα μανιτάργια(1η προτεραιότητα) και μετά τσι πιπεριαί τσι καυτεραί. Άμα χρυσώσουνε (δε θέλουμε το καφέ το ξεροψημένο, θέλουμε το κίτρινο το τραγανιστό) πετάμε τα χτυπημένα αυγά με ενσωματωμένη τη θρυμματισμένη φέτα. Προσθέτουμε μισή κούπα γάλα (για 4 αυγά) να αφρατέψει να γίνει θαύμα και όταν σκληρύνει λίγο θρυμματίζουμε με ξύλινη κουτάλα σε μέγεθος μπουκιάς. Γυρνάμε τα κομματάκια για ομοιόμορφο τηγάνισμα συνεχώς. Τελευταία 10 δευτερόλεπτα, πετάμε μία φέτα κίτρινο τυρί ίσα να μαλακώσει, να μη λιώσει.
βασικά τα μανιτάρια τα βάζουμε ΠΑΝΤΑ πρώτα για να βγάλουν τα υγρά.

Επίσης βλέπω κανείς δεν τιμά ντοματούλα στην ομελέτα?