Eίναι αλήθεια ότι είσαι συγκινητική, αλλά κάθε φορά που θυμάμαι τη βουτιά του Babel σε εκείνον τον προημιτελικό μέσα στο Anfield, δεν μπορώ να "δημιουργήσω" θετικά συναισθήματα για την ομάδα σας.

Γμτ είσαι γυναίκα, μου είναι δύσκολο να μπω στη διαδικασία να κάνω διάλογο μαζί σου για μπαλα, μου είναι πιο εύκολο να συζητήσω για καλλυντικά ξέρωγω ή να βγούμε μαζί ξέρωγω για ψώνια στην ερμού ή στην oxford street. Δεν το λέω με κακή πρόθεση, ούτε θέλω να σε υποτιμήσω σε καμία περίπτωση (και υποθέτω δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις κάτι ανάλογο), απλά είναι λίγο akward.

Είναι πολλά που φταίνε στη Λιβερπουλ. Τα χρέη, οι Αμερικάνοι της διοίκησης, η κακή διαχείριση, ο Ράφα. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι καλός προπονητής, αλλά τον ανέχεστε. Βασικός λόγος που μίκρυνε η ομάδα. Και όσο ήταν υγιείς οι Τζεραρντ-Τόρρες αυτό δε φαινόταν. Αλλά τραυματίστηκαν και επήλθε η καθίζηση. Ρωτάς δλδ έναν scouser ποιον έχει δεύτερο επιθετικό και τι απάντηση παίρνεις; Τον N'gong; Ή τον El Zhar;
Aυτά είναι λάθη. Τα βλέπω εγώ και εσύ, αλλά ο ράφα γιατί δεν τα βλέπει;
20 μύρια για τον Aquilani για να κάθεται στον πάγκο; Τραυματίας, ναι. Αλλά το ήξερες όταν τον έπαιρνες.
Μεγάλη συζήτηση.

Τώρα για εμάς τι να πω;
Καμιά ομάδα στον κόσμο δεν αποδίδει εξαίσιο ποδοσφαιρο 365/24/7. Θα υπάρχουν και οι κακές μέρες. Ειδικά δε όταν σου λείπουν πόσοι παίκτες του βασικού κορμού. Όταν σου τραυματίζεται ο πιο φορμαρισμένος σου παίκτης για 6 μήνες. Σου κόβονται τα πόδια, όπως και να το κάνεις.
Αλλά και πάλι. Έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήρθα μέσα στο Anfield που είχα να κερδίσω από όταν έπαιζε ο Pires με το Κανόνι στο στήθος, παίζω χάλια μπάλα στο 1ο μισό (χάλια, πραγματικά χάλια), θα μπορούσα να είχα φάει 2 και 3 γκολ, πάω στο ημίχρονο χάνοντας με ένα γκολ και στο δεύτερο το γυρίζω. 1 ημίχρονο, 2 τελικό. Ε, δε γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε μέρα στο Anfield. Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος. Μπες στη λογική μου.
Έπαιξα πολύ άσχημα και πήρα διπλό. Χαλάλι. Μια στο τόσο ας γίνεται και αυτό.
Πολλές φορές έχω βαρεθεί να παίζω καλά και να φέρνω Χ, ενώ όλοι οι άλλοι το αντίθετο.

Αυτά. Θα ήταν πιο καλά να κάναμε live τη συζήτηση και να λέγαμε για τις ΙΔΕΕΣ Arsenal και Liverpool, ακούγοντας Μπιτλς, που όπως και να το κάνουμε είναι το καλύτερο εξαγόμενο προϊόν της πόλης του Liverpool, αλλά δεν πειράζει.

ps. Αναφέρεσαι στη φάση που η μπάλα έχει βγει ξέρωγω άουτ και ο gerrard μόλις αρχίζει να πέφτει χωρίς να έχει ακουμπήσει (ακόμα) το πόδι του Gallas. Σορι, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν είναι πέναλτι αυτό.