δεν το παίζω καθόλου υπεράνω, μην μπερδεύεσαι. Δεν είπα ότι "εσείς κάνετε αυτό, ενώ εγώ...". Καμία σχέση. Είπα πώς πραγματικά παρακολουθώ αυτό το ωραίο παιχνίδι που λέγεται αγγλικό ποδόσφαιρο, και πώς ορίζω τον οπαδισμό για τον εαυτό μου. Και είναι όπως ακριβώς έγραψα στο κατεβατό. Περισσότερο με νοιάζει το καλό παιχνίδι (και τα ωραία γκολ) παρά οι σκοπιμότητες και οι τίτλοι. Στην παρούσα φάση δηλαδή αν χάριζαν το πρωτάθλημα στη λίβερπουλ γιατί έτσι τους καύλωσε, δε θα το χαιρόμουν, γιατί δεν το αξίζει. Θέλω πρώτα να τη δω να ανακάμπτει και να παίζει καλά, και μετά αν μπορεί να πάρει κι ένα πρωτάθλημα. Τέλος, μάθε ανάγνωση, γιατί ούτε απαίτησα να κερδίζει η λίβερπουλ λόγω φανέλας. Απαίτησα να παίζει καλά. Αυτό ζητάω εγώ από την ομάδα που υποστηρίζω, να παίζει καλά κι ας χάνει από όποιον θέλει. Αρκεί να το έχει παλέψει και να μην το παρατάει από το 20'. Μη με βάζεις να εξηγώ αυτά που έχω ξεκάθαρα γράψει λίγο πιο πάνω. Και ο τρόπος που καμιά φορά απαντάω στο μιτς είναι ο δέκα φορές φιλτραρισμένος και λογοκριμένος, γιατί ναι μεν αγάπες και πινκς, αλλά καμιά φορά εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν κρίνουν κάτι απλά για να το κρίνουν, χωρίς να πολυξέρουν τι παίζει. Λοιπόν μην απαντήσεις άλλο απόψε γιατί έχω να γράψω εργασία και χαζεύω.