My name is Blond.
James Blond.
Ρε Μελ Γκιψον, εχει εστω ενα δειγμα λογικης το ποστ σου? Συγκρινεις τους βασικους επιθετικους μεσους, εναν σεντερ φορ και εναν μεσο της Μπαγερν με την αμυνα της Γιουβεντους, εναν βασικο μεσο και εναν που παιζει ροτεισον.
Αντι αυτων λοιπων, εγω αναφερομαι σε Ντελ Πιερο, Αμαουρι, Τρεζεγκε, Ιακιντα που ειναι μια επιθετικη τετραδα (βασικοι και αναπληρωματικοι) που συνολικα κατα τη γνωμη μου κανει πλακα στην αντιστοιχη της Μπαγερν, ακριβως γιατι ο Ρομπεν τραυματιζεται καθε τρεις και λιγο, ο Ολιτς ειναι μια χαρα και μεχρι εκει και ο Ριμπερι η αληθεια ειναι οτι υπεργαμαει. Επισης αν ειναι να παρουμε τη μεσαια γραμμη, να βαλουμε τον Μαρκιζιο, τον Φελιπε Μελο, τον Σισοκο και τον Ντιεγκο και να τους συγκρινουμε με τον Τιμοσουκ και τους αλλους μεσους της Μπαγερν. Οσον αφορα την αμυνα, ναι, ειναι υπερμετρια η αμυνα της Γιουβεντους οπως φαινεται στον αγωνα μεσα, αλλα με παικτες οπως ο Γκροσο, ο Κιελινι (που εχει βγαλει ματια τα τελευταια χρονια) και ο Καναβαρο, ε τι να σου πω, αμα εσυ δε βλεπεις πιο πληρες ροστερ απο της Μπαγερν, οκ, διαφωνουμε. Για μενα απλα ειναι ενα πολυ καλο συνολο παικτων που οταν ειναι στη μερα τους εχουν αποδειξει στην Ιταλια οτι μπορουν να καταστρεψουν μια ομαδα, και κερδισαν στα ισια την Ιντερ των παικταραδων. Αλλα αν ερθουν τα σκουρα, ο Φεραρα ειναι λιγος. Και η Μπαγερν εχει πολυ καλους παικτες σε ολες τις γραμμες, αλλα εμενα μου φαινεται οχι τοσο οσο της Γιουβεντους, οκ γουστα κτλ.
Last edited by FIXXXER; 09-12-2009 at 06:30.
Δεν εθεσα θεμα συγκρισης&να εθετα μεταξυ μας ημουν απολυτως λογικος&η αναφορα στην αμυνα ηταν περισσοτερο θεμα εκνευρισμου,ξερουμε οτι οι αμυνες&των 2 ειναι για τα αναθεμα.Ποιος υπερεκτιμημενος κιελινι και ποιος καναβαρο,πλεον,λεω εγω που εχει να κανει σοβαρη χρονια απ το μουντιαλ του 2006.Τον ειδαμε&στην ντροπη της μαδριτης.Κ σιγουρα&ο μπουφον δεν ειναι στην καλυτερη του χρονια μεχρι τωρα,οποτε δενει το γλυκο για αυτην την γιουβεντους που μπορει να νικαει την ιντερ στα ισια,οπως λες κιεσυ,να ριχνει 5 στην σαμπντορια και να πηγαινει να τρωει 2 απ την καλιαρι,3 απ την ναπολι στην εδρα της,2 απ την μπορντο απο στημενα&ντορτια απ τον μπαντστουπερ&τον μπουτ.Φεραρα τον μπουλο&παρε μαζι σου κ το πουλι τον λεγκροταλιε.
Last edited by Mel Gibson; 09-12-2009 at 08:10.
My name is Blond.
James Blond.
Δε διαφωνω με αυτα
Ο Κιελινι γαμαει παντως.
Έλα μωρή ομαδάρα, στην επόμενη φάση με τεσσάρα στην πιο αχώνευτη ομάδα που υπάρχει!!!!!
![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
οι «κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν έχοντας στη σύνθεση τους, τους Φαμπιάνσκι, Τζίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ και Βέλα.
olo to manager mesa
stirizoume to poulen mou prin 2 xronia carlos vela![]()
το παιχνιδι εχει πονταριστει απιστευτα (γυρω στο 1 δις ακουσα στο ραδιο )... και το 75% ειναι στον ασο ..
εγω επαιξα κατι ψηλα στο 0-0 και στο 1-1 .
Last edited by freak brother; 09-12-2009 at 19:50.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Τι east coast πανό είναι αυτό ρε , θέλουν να τσαντίσουν τον κάγκουρα;
Κατά τα άλλα, ΜΙΧΟ ΣΚΑΣΕ
Χαχαχαχαχ όποιος άκουγε σπορ-φμ έζησε μεγαλειώδη στιγμή μόλις.
Pao spiti mipos prolavo to telos, eixa mathimata re gmt. Pername apo oti vlepo i Alkmaar kanei kali douleia.
Last edited by freak brother; 09-12-2009 at 22:57.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
-"ΘΑ ΜΠΕΙ, ΜΠΑΜΠΗ? ΘΑ ΜΠΕΙ!?"
-"ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..."
...............
-"Ε, ναι, θα επανέλθουμε αργότερα στο στάδιο Καραισκάκη."
Κάπως έτσι. Ωραίο σκηνικό.
Edit:![]()
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 09-12-2009 at 23:37.
Δυο τρία από τα παιδάκια της Άρσεναλ (που δεν ήξερα) μου άρεσαν πολύ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
potana fiorentina μου στερησες 11 ευρω...με το γαμωγκολ στο τελος.
1) e4, c5
2) Νf3