Page 53 of 102 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.
    βραζιλιανος γεννημενος τραυματιας που στον πολυ ελευθερο του χρονο πηγαινει κομμωτηριο με τα λεφτα που βγαζει με τον τιμιο ιδρωτα του ο προεδρος και φτιαχνει κοτσιδακια
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

έκανε κάτι καλά ο snoop dogg πάντως

Πρέπει κάπου να μαζευτεί κομπιλέησον με το πως τον αποκαλούσαν όσοι έβλεπαν το ματς απόφσε.

314222 Mitsmann's Avatar

ηρθα να σταθω σε εναν παικτη, αλλα τα ειπατε ολα εσεις.

Λεοναρδος.

θεος, περα απ την -σωστη και γρηγορη- κινηση του στο χωρο, παρτον και πετα τον. Δεν περασε μια (1) σεντρα, μια (1) πασα, μια (1) ντριπλα. Μηδεν απο μηδεν, μηδεν.

Ισως και να θελουμε παικτη για μπροστα αριστερα, δεν ειμαι βεβαιος.

Κατα τ αλλα, Αλκμααρ ενα ματσο μετριων, μπορουσαν υπο προυποθεσεις να κερδεψουν 1-0, αλλα χωρις τις προυποθεσεις, καλα κρασα.

Ειχαν και τον απατεωνα στον παγκο, ενταξει, πηρε το 0-0 ο Ολυμπιακος -σχετικα- ευκολα. το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι ευχαριστημενος. Εγω π.χ. δεν ειμαι.

Ειναι μεγαλη συζητηση, στο στυλ "ε και τι αλλο να κανει με αυτους που παιζανε"...ισως ειναι και σωστο επιχειρημα.
    Βαρεθηκα να βλεπω αυτο το ροστερ ομως. Μπουχτισα.

Τεσπα, κατα 80% περναμε. Αμιγκος παρα σιεμπρε και δωρο φρουτοκρεμες στα 17χρονα της Αρσεναλ και οκ. Χωρια που δεν εχω και εντελως σιγουρο τον ασο της Στανταρ με την Αλκμααρ.

Θα δουμε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member

Kapou edw na poume gia thn poli kalh emfanish oskar kai galitsiou, egw ston deytero pisteya gia kapio periergo logo alla apo ton oscar den perimena pote tetio mats.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Επίσης πραγματικά ο Μαρέσκα που ακριβώς ήταν στο 2ο ημίχρονο; Δηλαδή ειδικά εκεί για μένα χειρότερος και του Λεονάρντο. Η Άρσεναλ προφανώς θα κατέβει με τα 2α, έτσι κι αλλιώς έχει Λίβερπουλ στο Άνφιλντ 4 μέρες μετά, αλλά τα 2α αν παίξουν σοβαρά νομίζω ότι παίρνουν διπλό και σχετικά άνετα. Οπότε πρέπει να το πάει αμυντικά ο Ολυμπιακός και να πάρει ένα 0-0, γιατί άντε στο άλλο να έχεις τις ελπίδες σου στον ΚΟΥΜΑΝ (αλλαγή Ντέμπελε μνημείο)

γκεστάλ nothingman's Avatar

την προηγούμενη φορά πάντως που ήμανε στο γήπεδο και έβλεπα τα δεύτερα της άρσεναλ, ρίξαμε μια ωραιότατη τριάρα με τους ρεζ και τους μέντεζ και του μποαμόρτες
    πάμε μωρή ομάδα \μ/
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Vic Ford Prefect's Avatar

Τραγικό ματς, κέντρο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ό,τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαρέσκα και αυτό ήταν. Ο Ντουντού ΑΚΟΜΑ δεν έχει κάνει ένα ματς της προκοπής. Ο Λεονάρντο εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε και οι κινήσεις του. Μια-δυο φορές βρέθηκε στο σωστό σημείο, αλλά μπορώ να θυμηθώ πέντε-έξι που οι κινήσεις του ήταν μάπα εντελώς.

Ο Ζαϊρί ήταν 50-50. Μία μαλακία, μια καλή καλή ενέργεια, πάντα μάπα τελειώματα.

Ο Γκαλίτσιος εμένα μου σπάει τα νεύρα, δηλαδή σιγά την ανάπτυξη, μια καλή σέντρα έβγαλε και μετά παπάρια, αμυντικά είναι σαφώς κατώτερος του Παντούρου οπότε...

Τα πράγματα είναι απλά, χωρίς Τοροσίδη και Γκαλέτι η μπάλα δεν κατεβαίνει ανθρωπινά, ο Ντουντού είναι πλέον ανύπαρκτος και δεν βλέπω προκοπή (δηλαδή πότε περιμένει να φορμαριστεί πάλι οπότε δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία για το Χ στο Καραϊσκάκη. Ίσα-ίσα προβλέπω τα δεύτερα να σκίζονται να αποδείξουν την αξία τους και εν πάσει περιπτώσει τα δεύτερα της Άρσεναλ τα θεωρώ πιο επικίνδυνα από κάτι Καβάλες, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλήδες που μας έχουν κάνει ζημιά.

Και αφού ο γέρος θέλει πρώτα φράγκα σίγουρα για να κάνει μεταγραφές, αν πάρουμε και έναν παίχτη χαρούμενοι να είμαστε.

Άπειρα πινκς σε Ζεβλάκωφ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Ματς δεν μπόρεσα να δω. Θεωρητικά πάντα θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Με Άρσεναλ εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρότατα.
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

ετσι μωρη πουτανα γιουναιτεντ.
    επιτελους μια φορα που δεν μπηκε η στραβοκλωτσια στο 93

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Επίσης να πούμε πόσο πολύ έχουν ανέβει οι Γαλλικές ομάδες. Η Μπορντό περνάει 1η για πλάκα και με ρεκόρ πόντων μαζί με Τσέλσι, η Λυόν επίσης θα περάσει πρώτη και η Μαρσέιγ αποκλείεται από ατυχία σε όμιλο με Ρεάλ, Μίλαν. Γενικά και έχουν ρίξει λεφτά (κυρίως Μπορντό, Μαρσέιγ, η Λυόν έριχνε ήδη), αλλά και έχουν και οι δυο πολύ καλούς προπονητές. Επίσης σε θέματα οργάνωσης κλπ είναι παράδειγμα, πέρυσι κορόιδευαν την Μαρσέιγ ότι παίρνει τους παγκίτες της Λυόν αλλά τελικά τερμάτισε πάνω της. Δεν ξέρω τι παίζει με έσοδα από τηλεοπτικά κλπ στο γαλλικό (αν και τώρα που οι διεκδικητές είναι 3 έναντι 1 θα έχουν αυξηθεί), αλλά αν αυτά είναι ικανοποιητικά μπορούν εύκολα να χτυπήσουν ευρωπαικό τίτλο μες στη 10ετία. Εξάλλου φέτος απ'ότι φαίνεται θα έχουμε άνετα 2 Γαλλικές στους 8

314222 Mitsmann's Avatar

οι γαλλικες ομαδες ειναι λιγο κοτες ομως, περαν των 8 εχουν να περασουν κατι χρονια.

αφου η ΚΑΛΗ ομαδα της Λυων δεν περασε τοτε με τη Ρομα (με τη γκολαρα Μανσινι μεσα στο Ζερλαν) τοτενες εχουνε καρβελια (η μπαγκετες, οπως το δει κανεις) να φανε ακομα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Μακάρι τώρα, κ αφού μας έκανε τη χάρη η Μπορντώ, να αποκλείσουμε την αχώνευτη μέσα στο Τορίνο!!!
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ελατε, θα φατε καλα.