Page 18 of 40 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Апoстoлис         says:
    *to katalavaineis oti me ayta pou postareis 8a poun oti eisai pio aderfi apo to vicotnic
    bizarrius the great. says:
    *hahahahah
    *p
    *:OP
    *

*epidi eipa stigmi
                  Апoстoлис         says:
    *nai gia ayto
    *http://electricrequiem.com/forum/sho...386#post942386
    *des to edit
    *
                  Апoстoлис         says:
    *to xw kanei idi quote, exases
    *
    *pousti
    *
    *eniwsa ligo gay otan egrapsa tin leksi stigmi einai i alitheia
    *alla eipa oti mporei nane normal
                  Апoстoлис         says:
    *shit, telika den to prolava
    *hahahaha
                  Апoстoлис         says:
    *den peirazei, to grapsa opws to xes arxika egw
    *aderfw
    *
                  Апoстoлис         says:
    *esy eisai i aderfw, egw aplws ekana metafrasi
    *hahaha
    *kai o di caprio sas xwnei olous
    *
    Last edited by Comte de Saint-Germain; 09-12-2009 at 18:06.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ενταξει? ηρεμησες μωρη?
    υπομονή

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar

Οι γείτονές μου απ' το πρωί μέχρι και το απόγευμα φιλοξενούν το εγγονάκι τους το οποίο προφανώς έχει μεγάλο έρωτα με τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Όλη μέρα στη διαπασών άσματα όπως Ο ΡΟΥΝΤΟΟΟΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙΙΙΙ. Οκ, έχουν πλάκα, τα σιγοτραγουδάμε όλοι σε στιγμές νοσταλγίας και χριστουγεννιάτικης διάθεσης αλλά δε χρειάζεται να παίζουν όλη μέρα στο ρηπητ.

Όταν φύγει το εγγονάκι όμως, έρχονται τα χειρότερα. Η κυριούλα αποφασίζει ότι πρέπει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Πλένει πιάτα, σκουπίζει, βάζει πλυντήριο. Κάθε μέρα. Σταματάει γύρω στις 2.30-3 το βράδυ. Ξυπνάει ΣΤΙΣ ΕΦΤΑ και τακτοποιεί τα κουταλοπίρουνά της με πάθος, πετώντας τα ένα ένα στην κουταλοπιρουνοθήκη.

Ναι έχει γαμάτη ηχομόνωση η πολυκατοικία. Το υπνοδωμάτιό μου είναι φυσικά δίπλα στη δική της κουζίνα ε. Παρεμβάλλεται ένας προφανώς χάρτινος τοίχος.
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    τα σιγοτραγουδάμε όλοι σε στιγμές νοσταλγίας και χριστουγεννιάτικης διάθεσης
    όχι.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    τα σιγοτραγουδάμε όλοι σε στιγμές νοσταλγίας και χριστουγεννιάτικης διάθεσης
    όχι.
    Μα γιατί, είναι τόσο ωραίο.

THRASHER Razor's Avatar

Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Τι λες μωρε κι εσυ, προφανως οταν γραφω ο σκοπος του καθρεφτη στη συγκεκριμενη προταση εννοω ο σκοπος της ικανοτητας του καθρεφτη να προσαρμοζεται σε διαφορετικες θεσεις μεσω του διακοπτακιου, συγνωμη που δεν εγραψα διακοπτακι, δεν ηταν και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις.

Λαθος στα μαθαν, ο σκοπος του διακοπτη δεν ειναι να βαζεις τον καθρεφτη σε θεση που δε ενοχλει ο μαλακας πισω ή οποιοδηποτε τυχαιο φωτεινο εμποδιο, ειναι για να προσαρμοζεται στις αναγκες των διαφορετικων ανθρωπων που οδηγουν ενα αμαξι ή στις διαφορετικες θεσεις στις οποιες μπορει να οδηγησει ενας ανθρωπος αναλογα την κουραση και τη διαθεση. Και εγω οπως λεει ο Ντραγκονλορντ αν θυμαμαι καλα σκυβω μπροστα οταν υπαρχει ενας τραγικος μαλακας πισω που δεν εχει σωστα τα φωτα του, αυτο (δηλαδη το οτι βρηκα λυση) δε σημαινει ομως οτι ο πισω δεν αξιζει βρισιμο και οτι δεν πρεπει με καποιο τροπο να διορθωθει αυτο. Αλλη μια λυση εκτος απο το σκυψιμο για οσους δεν τους αρεσει να σκυβουν ειναι αυτη που προτεινες με το διακοπτη. Αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος του διακοπτη, πως θα γινει τωρα πρωινιατικα?
    μέγιστο λάθος. ο διακόπτης οπως είπε κι ο σουόλεν και ο ΗΙV είναι για να μη θαμπώνεσαι από τα φώτα των πίσω - τα οποία προσωπικά με ενοχλούν πάντα, είτε ρυθμισμένα σωστά είτε όχι και τα βράδυα οδηγώ με τον καθρέφτη σηκωμένο. αλλά - ως εκ θαύματος - και με πατημένο το διακόπτη, μάντεψε: ΒΛΕΠΕΙΣ! απλά η αντανάκλαση είναι τέτοια ώστε να μη σε θαμπώνουν τα γαμωφώτα!
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Razor View Post
    Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ
    Υπέροχα!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Τι λες μωρε κι εσυ, προφανως οταν γραφω ο σκοπος του καθρεφτη στη συγκεκριμενη προταση εννοω ο σκοπος της ικανοτητας του καθρεφτη να προσαρμοζεται σε διαφορετικες θεσεις μεσω του διακοπτακιου, συγνωμη που δεν εγραψα διακοπτακι, δεν ηταν και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις.

Λαθος στα μαθαν, ο σκοπος του διακοπτη δεν ειναι να βαζεις τον καθρεφτη σε θεση που δε ενοχλει ο μαλακας πισω ή οποιοδηποτε τυχαιο φωτεινο εμποδιο, ειναι για να προσαρμοζεται στις αναγκες των διαφορετικων ανθρωπων που οδηγουν ενα αμαξι ή στις διαφορετικες θεσεις στις οποιες μπορει να οδηγησει ενας ανθρωπος αναλογα την κουραση και τη διαθεση. Και εγω οπως λεει ο Ντραγκονλορντ αν θυμαμαι καλα σκυβω μπροστα οταν υπαρχει ενας τραγικος μαλακας πισω που δεν εχει σωστα τα φωτα του, αυτο (δηλαδη το οτι βρηκα λυση) δε σημαινει ομως οτι ο πισω δεν αξιζει βρισιμο και οτι δεν πρεπει με καποιο τροπο να διορθωθει αυτο. Αλλη μια λυση εκτος απο το σκυψιμο για οσους δεν τους αρεσει να σκυβουν ειναι αυτη που προτεινες με το διακοπτη. Αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος του διακοπτη, πως θα γινει τωρα πρωινιατικα?
    μέγιστο λάθος. ο διακόπτης οπως είπε κι ο σουόλεν και ο ΗΙV είναι για να μη θαμπώνεσαι από τα φώτα των πίσω - τα οποία προσωπικά με ενοχλούν πάντα, είτε ρυθμισμένα σωστά είτε όχι και τα βράδυα οδηγώ με τον καθρέφτη σηκωμένο. αλλά - ως εκ θαύματος - και με πατημένο το διακόπτη, μάντεψε: ΒΛΕΠΕΙΣ! απλά η αντανάκλαση είναι τέτοια ώστε να μη σε θαμπώνουν τα γαμωφώτα!
    Λοιπον, επειδη ημουν αυπνος δεν καταλαβα οτι εννοουσατε εκεινο το διακοπτακι που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε στη ζωη μου, νομιζα πως απλα εννοουσατε το μοχλο με τον οποιον ρυθμιζεις τον καθρεφτη και το αποκαλουσατε διακοπτακι. Τομπουλο οπως και να χει, εχετε δικιο μεν, αλλα δεν αλλαζει την καθυστερηση του εκαστοτε βλακα. Ακομα δεν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιειται αυτο που λετε και μπορεις να βλεπεις και το δρομο ταυτοχρονα και θα κανω μηνες να οδηγησω αμαξι ξανα.

ρινς antimusic's Avatar

στην αμερική δεν έχουν διακοπτάκι, είναι αυτόματα.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

lcsgp FIXXXER's Avatar

Δε νομιζω φιλε

χαχα το κατάλαβα ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με τα αμάξια. εννοείται σκατά σε όσους έχουν τα φώτα πορείας αναμμένα με αμάξι να προπορεύεται. δεν το συζητώ. αυτά σε θαμπώνουν και από τους πλαϊνούς καθρέφτες.
    Rock or Nothing

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καλα η αληθεια ειναι οτι και 40 χρονια ακομα να οδηγησω δε νομιζω να χρησιμοποιησω ποτε το συγκεκριμενο διακοπτακι γιατι γενικα τα φωτα δε με ενοχλουν τοσο οσο αλλους.

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    ok, πες την ιστορία γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι σκατά είναι αυτό το διακοπτάκι και αν το έχουν όλα τα αμάξα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

ένας διακόπτης/μοχλός συνήθως κάτω ή πίσω από τον καθρέφτη, ο οποίος αλλάζει τη γωνία αντανάκλασης ειδικά για να μη σε θαμπώνουν τα φώτα των πίσω αυτοκινήτων. βλέπεις αλλά η αντανάκλαση είναι πιο αμυδρή.
    Rock or Nothing