Απάντηση:Originally Posted by φορντ
Αν δε θέλεις δικό μου κουόουτ που θεωρώ υπεύθυνες τις ΠΑΕ για κάθε εντολή "μη ψαξίματος" ειδικά σε ματς που μυρίζει μπαρούτι. Το έχω γράψει όμως, ψάχτο. Αφήνεις 40.000 τύπους που θέλουν να δείρουν τους μέσα άψαχτους, περνάνε αεροβόλο και λες, "εγώ δεν τους το είπα"! Ωραία λογική.Originally Posted by φαντομ ντακ
Επιμένεις να μη με διαβάζεις. Είπα ότι είναι πολύ πιθανό να έδειξε κάτι άσχετο, θα ήθελα όμως πριν τον καταδικάσω να ακούσω τι έλεγε στον δημοσιογράφο, αφού ο ίδιος λέει ότι έδειχνε σημάδι πιο κάτω. Αν έδειχνε αυτό (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΣΤΣ) θα τον κοροιδέψουμε όλοι μαζί, όσο κάναμε τον Γεωργάτο - ελπίζω στη συνείδησή σου να έχει την ίδια θέση με τον Τζόρβα, ανεξαρτήτως φανέλας. Την ίδια θέση, να περιμένω πριν καταδικάσω, έχω και για τα αεροβόλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι έψαξα να βρω και φωτογραφίες του Τζόρβα για να δω από πότε είχε το σημάδι (όταν ο Δόκτωρ είπε ότι είναι ελιά). Αμφότερα με ενδιαφέρουν αλλά είμαι συνεπής. Δεν καταδικάζω τον παίκτη επειδή είναι βάζελος και να έχω αμφιβολίες για το αεροβόλο ή το ανάποδο.Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα;
Νομίζω ότι ήμουν σαφής με την ασυνέπειά σου. Τα επιχειρήματα για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ ήταν ότι "το έλεγαν όλοι" και οι φωτγραφίες στο φως. Αν είχε γίνει ανάποδα, δε θα σε έπειθε ούτε ο θεός.
εσύ απέκτησες και άλλοθιΑπέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.