Page 21 of 39 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

@ μιτς

Καθόλου δε με έπεισε, μην τρελαθούμε κιόλας. Το μόνο που θα με πείσει είναι το πόρισμα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης. Αλλά αν έχουμε το δικαίωμα να επικαλούμαστε γνωστούς που "έχουν διδακτορικό στις κροτίδες" (δε σε είδα να σχολιάζεις αυτό, ροφλ), γιατί να μην μπορούμε να ποστάρουμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, που περιέχει απόψεις από ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ; Μήπως βγήκα οφ τόπικ; Εδώ έκανες εσύ ανάλυση, ότι δε σου φαίνονται για χτύπημα από αεροβόλο. Γίναμε ντετέκτιβ, έγινες γιατρός.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Σου είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κατ'αρχάς (και αυτό είναι μάλλον δυνατό επιχείρημα) τα 40-50 μέτρα είναι αστεία για πολύ προφανείς λόγους. Δεύτερον, η σοβαρή αντιμετώπιση είναι να πας σε γιατρό επιτόπου και να καταθέσεις ότι στοιχεία έχεις (μαζί με την φανέλα) αντί να δείχνεις τον αγκώνα σου που διαπιστώνω ότι έχετε κάνει (οπαδοί και φυλλάδες) γαργάρα.
    Πήγε σε γιατρό άμεσα, πρώτα στον γιατρό της ομάδας του, μετά σε δημόσιο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε πόρισμα. Μετά ο εισαγγελέας τον έβαλε να πάει και σε ιατροδικαστή, του οποίου το πόρισμα περιμένουμε. Τα 40-50 μέτρα είναι αστεία, ναι. Εκτός αν ο οχτρός ήταν ειδικός φρουρός και το έριξε με γκελ (τα μαθαίνουν αυτά στη σχολή!).

Τρίτον, δεν μιλάμε για φακελάκι να σε βάλει πιο μπροστά στην ουρά, μιλάμε για 100 χιλιάρικα να κάνει μια νεκροψία και του περισσεύανε 4 μύρια να αποφυλακιστεί. Ένας φραγκοφονιάς λοιπόν που έχει διωχθεί για κακούργημα δεν βλέπω πώς θα κόλωνε να πει ό,τι του καυλώσει και να μπει το όνομά του από κάτω στην βαζελέτα.
    Τα μύρια στο επάγγελμα του ιατρού δε βγαίνουν με ένα φακελάκι των μυρίων, αλλά με πολλά των χιλιάδων. Τεσπά αυτό γίνεται πολύ οφ τόπικ, αν θέλεις το συζητάμε σε πι εμ. Δεν έχει να κάνει με τα "αθλητικά" (ροφλ).

Τέταρτον, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο κάποιον που είχε τα ίδια τραύματα με τον Τζόρβα από έναν τύπο που από μια φωτογραφία γνωματεύει για αεροβόλο έξω από το γήπεδο. Καλύτερο δεν έχετε, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν πήγατε. Τόσο απλά.
    Πήγαμε, στο γράφω παραπάνω. Και ο φίλος σου από φωτογραφία γνωματεύει και μάλιστα χώρις οποιαδήποτε τέτοια εμπειρία - ο ιατροδικαστής μάλλον πρέπει να είναι ικανός να κάνει κάτι παρόμοιο σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν επί τόπου εξέταση. Να πούμε ότι έχουν ίδια βαρύτητα οι απόψεις τους, ενώ ο ένας είναι επώνυμος ιατροδικαστής ενώ ο άλλος ανώνυμος κροτιδάς; Να με συμπαθάς, αλλά προτιμώ ακόμα και την άποψη του Μιτσμαν, γιατί τουλάχιστον τον ξέρω.

Γράφει και ο καθηγητής σκοποβολής στο άρθρο ε. Απλή σημείωση, μην τον ξεχάσουμε.

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι κόπανοι που έκαναν αρκετές καφρίλες που να μην χρειάζομαι αεροβόλο να τις καταδικάσω. Εσείς όμως δεν αρκείστε σε αυτό, αλλά πάτε (πάλι) να σκεπάσετε το ξεκώλιασμα που φάγατε λόγω "ντροπών" του ποδοσφαίρου.
    Καλά κρασιά. Ένα προστιμάκι θα πέσει ή το πολύ κεκλεισμένων με πανθραξ. Και οι κασέτες θα πάνε στον κάλαθο.

Vic Ford Prefect's Avatar

1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.

2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής

3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.

Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

314222 Mitsmann's Avatar

μιας που κρεας δε φαγαμε και η συζητηση εχει αλλαξει εδω και 15 σελιδες δεν το κανουμε ΔΕ ΟΦΦΙΣΙΑΛ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ τοπικ?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.

2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής

3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.

Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;
    1. Παραμένει απλά ένας γνωστός σου με κροτίδες. Big woop.

2. Διάβασες εκείνο το ποστ μουγια τα είδη αεροβόλων και βλημάτων; Μην τα ξαναγράφω. Διδακτορικό δεν έχω πάνω τους, αλλά έχω ρίξει με μερικά. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αισθητά διαφορετικά.

Αλλά είναι η τρίτη φορά που ρωτώ: Τι σας είχε πείσει τότε ότι μπήκαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Οι φωτογραφίες στο φως; Πορίσματα ιατροδικαστών; Το είπαν τόσοι πολλοί που σας έμεινε; Δώστε μου τα φώτα σας για να έχω ένα baseline τι χρειάζεται για να πειστούμε και τώρα.

3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.

Το πόρισμα δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα, υποτίθεται ότι το έχει ο εισαγγελέας.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    μιας που κρεας δε φαγαμε
    Έχουμε χάσει το χιούμορ μας μου φαίνεται.

314222 Mitsmann's Avatar

αχαχαχα πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα?
    "Τι χτυπαω??"

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post

3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.

αφου παιζει με τον υποβιβασμενο!!! τι να κανουμε?? ν αλλαξουμε το προγραμμα?!?!?!??!?!!?1`/11~@!@~?!~!?@`21?`@?`!
    "Τι χτυπαω??"

Αν η αναβολή δινόταν για την επόμενη εβδομάδα και στους πρωταθλητές επιβαλλόταν τιμωρία έδρας, τότε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είχε οπαδούς. Στην περίπτωση που βγει αύριο η απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς απέναντι στον Πανθρακικό. Πάντως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών, αισιοδοξούν πως ο σύλλογος θα τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο.
    Χέστηκα με ποιον θα παίζει, δεν είναι το αγωνιστικό που με απασχολεί. Είναι ότι πάλι είχαμε επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου και στον επόμενο υπέρ πάντων αγώνα που θα γίνει, οι εφημερίδες θα γράφουν, ο θειος θα ζητάει να σπάσουν πόδια και γενικά θα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας. Οι κασέτες του γηπέδου είναι εκεί, ας αναγνωριστούν όσοι πέταξαν και ας γίνουν διώξεις.

Είστε κότες και δε θέλετε να είστε οι πρώτοι; Ας γίνουν σε μας. Αλλά να γίνουν, δεν είναι κατάσταση αυτή.

Οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη για την κατάσταση στα γήπεδά τους και το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν σε έναν κουβά τα πρόστιμα και να τα ξαναμοιράζουν μεταξύ τους στο τέλος του πρωταθλήματος. Τέτοια παράνοια και μας φαίνεται νορμάλ.

1-2. Είναι η μοναδική εξήγηση που κολλάει με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Η εξήγησή σου για τα διαφορετικά βλήματα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, μόνο "ποιος ξέρει; θα μπορούσε κιόλας". Ξέρω και εγώ πολύ κόσμο που έχει αεροβόλα (καλά, στην Κρήτη είμαι) και έχω ρίξει και εγώ, ομολογώ ότι δεν μου κάθεται αυτό το πράγμα. Για την δική μας περίπτωση διάβασα και άκουσα από άπειρο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βάζελων ότι αυτά είναι κλασικά τραύματα από αεροβόλο. Βασικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να το αμφισβητεί, μπορεί να μην το πήρα χαμπάρι βέβαια. Στην περίπτωση του Τζόρβα, δεν είμαστε οι μόνοι που το αμφισβητήσαμε και γενικά υπάρχει αρκετή καχυποψία, ειδικά όταν μοστράρει τον γαμημένο τον αγκώνα του.

Αν δεν ήταν αεροβόλο στο ΟΑΚΑ, πώς το έπαθε;

Η μόνη επιπλέον εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ εγώ πάντως είναι καμιά βαρβάτη σφεντόνα με σφαιρίδια αεροβόλου ή κάτι.

3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.

4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

1-2. Είναι η μοναδική εξήγηση που κολλάει με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Η εξήγησή σου για τα διαφορετικά βλήματα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, μόνο "ποιος ξέρει; θα μπορούσε κιόλας". Ξέρω και εγώ πολύ κόσμο που έχει αεροβόλα (καλά, στην Κρήτη είμαι) και έχω ρίξει και εγώ, ομολογώ ότι δεν μου κάθεται αυτό το πράγμα. Για την δική μας περίπτωση διάβασα και άκουσα από άπειρο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βάζελων ότι αυτά είναι κλασικά τραύματα από αεροβόλο. Βασικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να το αμφισβητεί, μπορεί να μην το πήρα χαμπάρι βέβαια. Στην περίπτωση του Τζόρβα, δεν είμαστε οι μόνοι που το αμφισβητήσαμε και γενικά υπάρχει αρκετή καχυποψία, ειδικά όταν μοστράρει τον γαμημένο τον αγκώνα του.
    Εντάξει, δεν έχεις τίποτα νέο να πεις - δε σου κολλάει, δε σου φαίνεται. Ας περιμένουμε τα πορίσματα. Όσο για το ΟΑΚΑ, δεν αμφισβητώ τίποτα. Ρωτώ απλά τι σας έφτασε ΕΣΑΣ να πιστείτε. Διότι αν είναι μόνο οι φωτογραφίες μιας οπαδικής εφημερίδας και η μαρτυρίες των οπαδών, δεν έχουμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο τώρα (ακόμα). Να λέμε ότι οι μεν φωτογραφίες είναι σίγουρα από αεροβόλο γιατι "το είπαν μέχρι και βάζελοι" ενώ οι δε δεν είναι γιατί "το λένε μόνο βάζελοι" είναι τουλάχιστον γελοίο. Ξαναγράφω ότι δεν αμφισβητώ τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ εν προκειμένω, θέλω να δω τι σας έφτασε να πειστείτε ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ τότε, ενώ τώρα δε σας φτάνει.

3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.
    Τι περιμένεις δηλαδή μωρέ; Να σας κόψουν βαθμούς; Αστεία πράγματα.

4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!
    Ξέρω τι λέω.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.
    δεν είναι καθηγητής, διδάκτωρ σημαίνει έχει διδακτορικό.

που μάλλον πρέπει να ανακληθεί αν όντως έκανε δημόσια ενυπόγραφη γνωμάτευση από φωτογραφίες.

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.
    δεν είναι καθηγητής, διδάκτωρ σημαίνει έχει διδακτορικό.

που μάλλον πρέπει να ανακληθεί αν όντως έκανε δημόσια ενυπόγραφη γνωμάτευση από φωτογραφίες.
    Έχεις δίκιο στο πρώτο (ήταν λίγο αργά όταν πόσταρα), άδικο στο δεύτερο. Ιατροδικαστής είναι, όχι γιατρός.

Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν. Ο Τζόρβας πάντως είπε ότι δεν το είδε αλλά το συμπέρανε μετά το παιχνίδι μόνος του.

Για την τιμωρία περιμένω είπαμε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ειδικότητα της ιατρικής είναι, και δε θέλεις να ξέρεις τι και με τι εργαλεία κάνουν στα πτώματα για να διαπιστώσουν ακόμα και τα απλά, πόσο μάλλον το μέγεθος, το χρόνο και την απόσταση βολής. εγώ δε λέω ότι δεν τις έφαγε τις μπίλιες του ο τζόρβας, ξέρουμε όλοι τι καλόπαιδα κυκλοφορούν εκεί στις κερκίδες, αλλά επικοινωνιακά και μόνο ο βάζελος το χει χάσει από τη στιγμή που πήγε να το κάνει σαπουνόπερα.