Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.

2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής

3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.

Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;
1. Παραμένει απλά ένας γνωστός σου με κροτίδες. Big woop.

2. Διάβασες εκείνο το ποστ μουγια τα είδη αεροβόλων και βλημάτων; Μην τα ξαναγράφω. Διδακτορικό δεν έχω πάνω τους, αλλά έχω ρίξει με μερικά. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αισθητά διαφορετικά.

Αλλά είναι η τρίτη φορά που ρωτώ: Τι σας είχε πείσει τότε ότι μπήκαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Οι φωτογραφίες στο φως; Πορίσματα ιατροδικαστών; Το είπαν τόσοι πολλοί που σας έμεινε; Δώστε μου τα φώτα σας για να έχω ένα baseline τι χρειάζεται για να πειστούμε και τώρα.

3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.

Το πόρισμα δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα, υποτίθεται ότι το έχει ο εισαγγελέας.