Ρε φθόγγε, εγώ σε συμπαθώ ως χρήστη κλπ κλπ, οπότε για να μην λιώνετε τζάμπα τα πλήκτρα σας για επαναλαμβανόμενες κουβέντες να σου πω που είναι το πρόβλημα του αμνίζιακ. και άλλων(που κολλάει σε κάποιους την ταμπέλα του υποκριτή, του επαναστάτη με άλλων τα κόλυβα κλπ κλπ):
Τράβα διάβασε μια πάλι το θρεντ περί λάιβ Ντόμινε πχ(γιατί εκεί έγινε το πολύ μπλαμπλά άλλωστε) και δες πως η ηθική και οι "ιδεολογίες" κάποιων υπάρχουν επιλεκτικά(όσο δεν πιάνει κάτι που αγαπάνε). Και πως η "ιδεολογία" πάει στράφι όταν γίνεται αντικείμενο προστριβής κάτι που αγαπάνε(-με, -τε).
Εμένα η θέση παραμένει σταθερή. Στα αρχίδια μου τι είναι ο Ξήγας, στα αρχίδια μου τι είναι ο Βαργκ, στα αρχίδια μου όλα αυτά. Εγώ πάω και αγοράζω και κάνω και ράνω πράματα για τη μουσική. Αν αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, ε θα το στηρίξω ρε φίλε. Κι ας βγάλει στην όλη αλυσίδα μεταφοράς χρημάτων και 1 και 2 ευρώ κέρδος από μένα ο φασίστας, ο ρατσιστής, ο ασφαλίτης, ο πρεζέμπορας, ο οποιοσδήποτε. Μαζί με αυτόν στήριξα και κάτι που αγαπάω και που πιστεύω πως αξίζει να δώσω τα λεφτά μου.
Μπορώ να βρω τις ίδιες υπηρεσίες/προϊόντα από άλλους σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να εμπλέκονται ο φασίστας κι ο ασφαλίτης; Είτε αυτό λέγεται πάλι λάιβ Ντόμινε που το διοργανώνει ο οδηγητής της ΚΝΕ, είτε λέγεται Φιλόσοφεμ v.2 που το γράφει ο Φρατέλος Μετάλος πχ; Ε εγώ αν γουστάρω το ένα ή το άλλο θα το στηρίξω πάλι, δε θα δω την ταμπέλα τους.
Αλλά δε θα βγω να κατακρίνω τους μεν αν στηρίζω τους δε και τούμπαλιν. Είναι λίγο υποκριτικό θαρρώ.
ΥΓ: Είμαι ένας υλιστής απολιτικός τύπος και έχω πλήρη επίγνωση του τι είμαι, λυπηθείτε τα πλήκτρα σας πριν γράψετε το κατεβατό μου σταύρωμα.
ΥΥΓ: Επίσης δε γουστάρω Σόντομ καθότι το μαλλί μακραίνει και πέφτει κάτω, δεν σηκώνεται μοϊκάνα. Άρα αν μπορείτε βρείτε μου Φακ δε πολίς υποκρισία στα Ιτέρναλ Τσάμπιον και Μπλαντ Σπορτς πχ.