Συγχαρητήρια στην άμεμπτη ηθική σου αλλά δεν χρειάζεται να την διαφημίζεις και τόσο πολύ, υπάρχουν και πιο αδύναμοι χαρακτήρες που κατάπιαν την δυσφορία τους και πήγαν να δουν την αγαπημένη τους μπάντα ή να αγοράσουν τον αγαπημένο τους δίσκο. Τόσο κακό πια;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
πρώτα απ' όλα γιατί ούτε εσύ ούτε ο ντράγκονλορντ παλικάρι μου διαβάζετε το ποστ που έγραψα μετά και λέει "Ναι μωρέ, συμφωνάμε σε αυτά, είπα και έγω ένας Μπούζουμ, ένας Σκάνερ, μετά το γαμάμε από ένα σημείο και πέρα." μάτια δεν έχετε?Ίσως να μην είπες ποτέ για το ηθικό της επιλογής αυτό καθεαυτό, αλλά εγώ θέλω να σε ρωτήσω γιατί ψάχνεις τόσο πολύ αυτή την αντίφαση και τι κρύβει αυτή από πίσω, τι θα καταφέρνεις αν ανακαλύψεις κάποιους φολς, κάποιους υποκριτές. Και αυτό όταν μου λες ταυτόχρονα στο παραπάνω ποστ ότι δε σε απασχολεί αν κάποιος στηρίζει έναν φασίστα και "το καταλαβαίνεις". Ε, νομίζω ότι στο κάτω κάτω καλύτερα να σε απασχολούσε αυτό από το να ψάχνεις για αντιφάσεις στα ποστ των γιούζερς στο ίαρ, λες και το υπέρτατο πράγμα στον κόσμο είναι να ξεχωρίσουμε τους τρου και τους φόλς για να μετρήσουμε τις e-ψωλές μας! Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά σε αυτό από το κλασικό απολιτικό ατομάκι που δε σηκώνει το δαχτυλάκι του για κάτι που δεν τον ενδιαφέρει άμεσα και όποτε ακούγεται κανένα σκάνδαλο, κανένας που να τα σκάτωσε στη δουλεία, αμέσως σηκώνει τη φωνή για να επιτεθεί σε αυτόν που έκανε το λάθος λες και έκανε ποτέ αυτός καμία προσπάθεια για να κάνει το σωστό. Ε και επειδή έχω διαβάσει πολλά ποστ γενικά από αυτούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους σε αυτό το τόπικ, επέτρεψε μου να με ενδιαφέρει πιο πολύ το αντικείμενο της ίδιας της συζήτησης: τι πιστεύουμε, ποιά είναι τα ιδανικά μας, τι πρέπει να κάνουμε, τώρα εδώ εκεί και με τον ένα και με τον άλλον, όχι ποιος είπε αυτό και ποιος το άλλο.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Έλα ρε, δεν το λέω απο ηθικής άποψης ούτε έχω κανα μίσος για τους σοντομάδες που πήγαν, όσο μαλακισμένο κι αν ακούστηκε το προηγούμενο σχόλιο. Απλά όταν είσαι οπαδός μιας μπάντας δε νομίζω ότι γίνεται να τη στηρίζεις σε οποιδήποτε ατόπημα της. Ο Βικέρνες τέτοιος ήταν πάντα, ο οπαδός του είτε έχει κλείσει τα μάτια από την αρχή είτε το αποδέχεται από την αρχή. Οι Sodom το 97 έβριζαν τους μπάτσους, το 09 συνεργάζονται με μπάτσο, ο οπαδός γιατί να το αποδεχτεί αυτό; Αν σου φαίνονται αυτές οι 2 περιπτώσεις ίδιες, ε οκ εγώ δε συμφωνώ καθόλου.
OK, μόνο που εγώ δεν βρίσκω τίποτε το άμεμπτο σε αυτό που έκαναν οι Σόντομ. Δηλαδή να φάνε μήνυση για να μην τους πουν ασυνεπείς και παπάρια μάντολες. Είναι φανερό ότι δεν γούσταραν τη φάση, θα προτιμούν να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αυτό είναι. Συνεργασία με μπάτσο. Δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι έπρεπε να φάνε μήνυση αλλιώς είναι ξεπουλημένοι;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Να μωρέ, είναι αυτό το γκομενάκι από το στέκι που μου αρέσει, ε και θέλω να της κάνω λίγο εντύπωση, ότι και καλά μπορώ να μιλάω με επιχειρήματα κιέτσι, καταλαβαίνεις τώρα πώς είναι αυτά. Γιαυτό σκίζομαι να ανακαλύψω τους φολς, δεν έχω κάτι με τα παιδιά, για μένα το κάνω. Σόρρυ γκάιζ!
Αυτά που γράφεις για το απολίτικο ατομάκι κτλ με περιγράφουν απόλυτα. Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν ασχολούμαι με τα ιδανικά μας και το τι πρέπει να κάνουμε, γιαυτό και επιμένω σε κάτι τόσο ρηχό.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
γάμησε τα, μηδέν συνέπεια, τίγκα αντίφαση!
αμνέζιακ μη τα παίρνεις σαν επίθεση αυτά, περισσότερο σαν η άποψή μου για το που θα έπρεπε να είναι το φόκους της συζήτησης. Το ότι σε πήρε η μπάλα λίγο παραπάνω είναι αναφορικά με αυτά που σε βλέπω να λες εδώ πέρα, εγώ δε ξέρω τι κάνεις, αλλά αυτά διαβάζω!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Α δε μιλούσα ειρωνικά. Έτσι ακριβώς είμαι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Καλά τώρα, συζήτηση κάνουμε. Αν αναρωτιέσαι "τι θα καταφέρουμε αν ανακαλύψουμε κάποιους φολς, κάποιους υποκριτές", εσύ τι θα καταφέρεις αν μας ξεσκεπάσεις, που είμαστε ανήθικοι και μιλάμε για ηθική (όπως κατάλαβες ότι στην ουσία κάνουμε); Έχεις φάει 35 χρόνια σε αντιφά και γκρίνπις για να μας κρίνεις μετά;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
δεν χρειάζεται να έχει κάποιος πιστοποιητικά ηθικής για να κρίνει. Τι με ρωτάς τώρα, εσείς είπατε κάτι, εγώ το κρίνω, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε ομοίως και να πάμε έτσι. Το θέμα να ξεφύγει η συζήτηση κάποια στιγμή από τα ιδανικά και τις ιδεοηθικολογίες γιατί παπάδες και κυρ ελέησον και λοιπά, εδώ τα βαρέθηκα και γω που είμαι εξπέρ γενικά. Και να πάει σε άλλα πράγματα.![]()
Πού πρέπει να πάει η συζήτηση; Στο πόσο θα ΓΑΜΑΕΙ ο δίσκος, ΚΑΒΛΑ αδερφάκι, χύνω, μαυρίζει η μαυρομέταλλη ψυχή μου; Αυτά ειπώθηκαν στην αρχή, η συζήτηση αυτή είναι, αν δε θέλεις δε συμμετέχεις, ή τέσπα συμμετέχεις μιλώντας για πράγματα που θεωρείς πιο ενδιαφέροντα και όχι απαντώντας σε "ηθικολογίες" που συνεχίζουν τη συζήτηση σε αυτό το μοτίβο. Εκτός φυσικά αν θεωρείται πιο ενδιαφέρον το αν οι μπούρζουμ είναι Τέχνη από το ότι κάποιοι δε βλέπουν την τύφλα τους και κρίνουν τους άλλους χωρίς να θέτουν τα ίδια κριτήρια για τον εαυτό τους, οπότε να σταματήσω για να συνεχιστεί η ανάλυση του αντίκτυπου του φιλόσοφεμ στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ρε φθόγγε, εγώ σε συμπαθώ ως χρήστη κλπ κλπ, οπότε για να μην λιώνετε τζάμπα τα πλήκτρα σας για επαναλαμβανόμενες κουβέντες να σου πω που είναι το πρόβλημα του αμνίζιακ. και άλλων(που κολλάει σε κάποιους την ταμπέλα του υποκριτή, του επαναστάτη με άλλων τα κόλυβα κλπ κλπ):
Τράβα διάβασε μια πάλι το θρεντ περί λάιβ Ντόμινε πχ(γιατί εκεί έγινε το πολύ μπλαμπλά άλλωστε) και δες πως η ηθική και οι "ιδεολογίες" κάποιων υπάρχουν επιλεκτικά(όσο δεν πιάνει κάτι που αγαπάνε). Και πως η "ιδεολογία" πάει στράφι όταν γίνεται αντικείμενο προστριβής κάτι που αγαπάνε(-με, -τε).
Εμένα η θέση παραμένει σταθερή. Στα αρχίδια μου τι είναι ο Ξήγας, στα αρχίδια μου τι είναι ο Βαργκ, στα αρχίδια μου όλα αυτά. Εγώ πάω και αγοράζω και κάνω και ράνω πράματα για τη μουσική. Αν αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, ε θα το στηρίξω ρε φίλε. Κι ας βγάλει στην όλη αλυσίδα μεταφοράς χρημάτων και 1 και 2 ευρώ κέρδος από μένα ο φασίστας, ο ρατσιστής, ο ασφαλίτης, ο πρεζέμπορας, ο οποιοσδήποτε. Μαζί με αυτόν στήριξα και κάτι που αγαπάω και που πιστεύω πως αξίζει να δώσω τα λεφτά μου.
Μπορώ να βρω τις ίδιες υπηρεσίες/προϊόντα από άλλους σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να εμπλέκονται ο φασίστας κι ο ασφαλίτης; Είτε αυτό λέγεται πάλι λάιβ Ντόμινε που το διοργανώνει ο οδηγητής της ΚΝΕ, είτε λέγεται Φιλόσοφεμ v.2 που το γράφει ο Φρατέλος Μετάλος πχ; Ε εγώ αν γουστάρω το ένα ή το άλλο θα το στηρίξω πάλι, δε θα δω την ταμπέλα τους.
Αλλά δε θα βγω να κατακρίνω τους μεν αν στηρίζω τους δε και τούμπαλιν. Είναι λίγο υποκριτικό θαρρώ.
ΥΓ: Είμαι ένας υλιστής απολιτικός τύπος και έχω πλήρη επίγνωση του τι είμαι, λυπηθείτε τα πλήκτρα σας πριν γράψετε το κατεβατό μου σταύρωμα.
ΥΥΓ: Επίσης δε γουστάρω Σόντομ καθότι το μαλλί μακραίνει και πέφτει κάτω, δεν σηκώνεται μοϊκάνα. Άρα αν μπορείτε βρείτε μου Φακ δε πολίς υποκρισία στα Ιτέρναλ Τσάμπιον και Μπλαντ Σπορτς πχ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age