Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 551

Thread: νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Καλά, παραλήρημα. Δεν είναι το θέμα αν θα δώσεις 15-30 ευρώ στον βίκερνες ή 20 ευρώ στον Ξήγα (που, ας είμαστε σοβαροί, κανένα από τα δύο ποσά δε θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα κανενός από τους 2 και, όπως δε θα πάνε όλα τα λεφτά από τα cd στον βίκερνες -μπορεί και να είναι 5 λεπτά όπως λες- έτσι δεν πάνε και όλα στον Ξήγα). Το θέμα είναι αν θα δώσεις λεφτά γενικά, δεν έχει να κάνει με το ποσό. Δεν καταλαβαίνεις όμως ότι ούτε εγώ ούτε ο αμνήζιακ κατακρίναμε όποιον τα δίνει για τον βίκερνες (όπως δεν κάναμε το ίδιο και για όποιον πήγε scanner). Σχολιάσαμε μόνο το γελοίο του να τα δίνεις στον ένα, αλλά να τα χώνεις σε όποιον τα έδωσε στον άλλο για να δει τους scanner ή τους sodom ή όποιον φέρει μεθαύριο. Τις ηθικολογίες θα ήθελα να μάθω πού τις βρίσκεις σε αυτό. Δεν είπα μη δίνετε λεφτά στο φασίστα. Είπα απλώς: αν δίνετε λεφτά στο φασίστα, ας έχετε την αξιοπρέπεια να μην κρίνετε όποιον δίνει στον ασφαλίτη.
    Ρε όπως και να το θέσεις τα 2 πράγματα δεν εξισώνονται με τίποτα, πως να γίνει. Στη μία περίπτωση στηρίζεις οικονομικά και ψυχολογικά ένα φασίστα, αλλά ταυτόχρονα στηρίζεις κι έναν μουσικό που θέλεις πολύ να συνεχίσει την δισκογραφία. Στην δεύτερη στηρίζεις έναν potential φασίστα που κατά βάθος στ' αρχίδια σου αν ξαναδιοργανώσει λάιβ ή όχι.
    Και μάλιστα ένα λάιβ το οποίο είναι κάργα υποκρητικό, και fake, και γενικά όποιος πήγε είναι 15χρονος οπαδός του μέταλ χάμερ. Τουλάχιστον ο βικέρνες δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Ούτε μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι τέτοιες ακραίες καρικατούρες ανθρώπων έχουν ενδιαφέρον, και προκαλούν ίσως ανάλογο ακραίο ενθουσιασμό (όχι απαραίτητα ιδεολογικά όμως) στους οπαδούς τους. Αν κι ο Ξηγάς ήταν μουσικός τότε ναι, θα ήταν αναξιοπρεπές για τον οπαδό του Βικέρνες να θάβει τον οπαδό του Ξήγα.

wtf, ελληνικά μιλάω, όποιος πήγε στους sodom/scanner πήγε για να στηρίξει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες sodom/scanner "οικονομικά και ψυχολογικά", θέλοντας μεταξύ άλλων να συνεχίσουν να κάνουν live (για να το αντιστοιχίσω με αυτό που λες), όχι τον ξήγα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες Sodom φωνάζουν Fuck The Police και παίζουν σε λάιβ μπάτσου.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Τώρα αυτό τι ακριβώς θέλει να δείξει;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Και τα παλιά burzum σύμφωνα με τον ίδιο (αν θυμάμαι καλά από παλιά συνέντευξη στο χάμμερ, έχει περάσει και δεκαετία), ως metal, προέρχονται από τη νέγρικη blues μουσική!
    Οι sodom btw είπαν ότι είχαν συμβόλαιο και δεν ήθελαν να ακυρώσουν και πως δεν το ήξεραν ότι είναι ασφαλίτης, τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά, δεν ήρθαν να πουν "ευχαριστούμε τη γαδα που μας έφερε".

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

wtf, ελληνικά μιλάω, όποιος πήγε στους sodom/scanner πήγε για να στηρίξει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες sodom/scanner "οικονομικά και ψυχολογικά", θέλοντας μεταξύ άλλων να συνεχίσουν να κάνουν live (για να το αντιστοιχίσω με αυτό που λες), όχι τον ξήγα.

sto report tou Ford omws gia to live twn Sodom vlepoume oti oi idioi oi kalitexnes (Sodom) , diaxwrizoun ti 8esi tous apo ton diorganoti , kai malista ton krazoun kiolas . Episis lene oti den 8a ekanan to live an den ypirxe i desmefsi tou symvoleou .
    Opote malon den 8a pareksigiontousan kiolas an den patouse kanenas .
    the game is the game

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    sto report tou Ford omws gia to live twn Sodom vlepoume oti oi idioi oi kalitexnes (Sodom) , diaxwrizoun ti 8esi tous apo ton diorganoti , kai malista ton krazoun kiolas . Episis lene oti den 8a ekanan to live an den ypirxe i desmefsi tou symvoleou .
    Ναι, ποιος διοργανωτής όμως θα ξανάφερνε sodom αν είχαν 30 άτομα;

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Τώρα αυτό τι ακριβώς θέλει να δείξει;
    Ότι ακόμα κι αν βγάλεις απέξω τον διοργανωτή έχεις λόγο να κριτικάρεις αυτόν που πήγε στο λάιβ, έστω κι αν είσαι οπαδός του βικέρνες.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    Ναι, ποιος διοργανωτής όμως θα ξανάφερνε sodom αν είχαν 30 άτομα;
    kapoios mh-asfalitis malon :s
    the game is the game

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Dragonlord stop the madness.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Κλάουντ οι Σόντομ υπήρξαν αρκετά άθλιοι ώστε να έχουν το ΘΡΑΣος να παίξουν το Fuck the Police ενώ τους είχε φέρει μπάτσος και δεν ήθελαν να χάσουν τα λεφτά του συμβολαίου ("Fuck the police αλλά τα λεφτά λεφτά"), αλλά ο Βικέρνες είναι δηλωμένος ναζιστής και δολοφόνος ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛΛΑ. Νομίζω ότι και από αυτή την άποψη κερδίζουν οι Σόντομ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Vic Ford Prefect's Avatar

cloud, σόρι αλλά λες πίπες τώρα. Όποιος πήγε στο λάιβ Σόντομ στα παπάρια του ποιος τους έφερε, όπως στα παπάρια του κάθε μπλακμεταλά αν ο Βικέρνες αμολάει μπαρούφες για καλή λευκή μουσική και κακή νέγρικη μουσική.

Τα φράγκα του κατά 99% πήγαν στους Σόντομ και στο μαγαζί και ανάθεμα αν έβγαλε κανά φράγκο ο λίτης. Και επιπλέον, αν ο λίτης είναι ο μόνος που τρέχει να φέρει τους Σόντομ, τους Σκάνερ και τους Όνσλωτ, τότε ας τα πάρει τα φράγκα να τα δίνει στους Νεκρονόμικον και τους κάθε Νεκρονόμικον.

Και τέτοιες safe επαναστατικότητες με αλλωνών τα κόλυβα ("εγώ ούτως ή άλλως" δεν ψοφάω για τα λάιβ του) τις ακούω βερεσέ. Εν προκειμένω ένα μέρος της θρας σκηνής και οι Σόντομ ενσυνειδήτως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο και μαγκιά τους και εν τέλει οι μόνοι που "δικαιούνται" να κράζουν κάποιον (σε αυτή τη συζήτηση τους Μπουρζουμοφανς) είναι οι θρασάδες που δεν πήγαν Σόντομ.

Που προσωπικά το βρίσκω ούτως ή άλλως υπερβολικό αλλά με τα κριτήρια που ακούγονται εδώ μέσα ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να ομιλούν.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

btw, δεν μιλάμε για χασούρα χρημάτων. Για μήνυση λέμε για αθέτηση συμβολαίου. Το ψάξανε πρώτα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Κλάουντ οι Σόντομ υπήρξαν αρκετά άθλιοι ώστε να έχουν το ΘΡΑΣος να παίξουν το Fuck the Police ενώ τους είχε φέρει μπάτσος και δεν ήθελαν να χάσουν τα λεφτά του συμβολαίου ("Fuck the police αλλά τα λεφτά λεφτά"), αλλά ο Βικέρνες είναι δηλωμένος ναζιστής και δολοφόνος ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛΛΑ. Νομίζω ότι και από αυτή την άποψη κερδίζουν οι Σόντομ.
    Μα νομίζω ξαναείπα ότι ο Βικέρνες σαν άνθρωπος, λεγόμενα και κυρίως πράξεις, είναι χειρότερος και πιο επικίνδυνος από Ξήγα και Σόντομ κι άλλους 10 χαζεμένους μαζί. Απλά δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, έχω την εντύπωση ότι ο οπαδός Βικέρνες μπορεί να διαχωρίσει αυστηρά τη μουσική από την προσωπικότητα, ενώ ο τυπάς που πήγε στο λάιβ όχι.
    Και στο κάτω κάτω ακόμη κι αν έχεις 100% δίκιο, δεν το βλέπω και τόσο τραγικό ή αναξιοπρεπές το θάψιμο του συγκεκριμένου -απείρως αμφιλεγόμενου- λάιβ και των όσων πήγαν από τον οποιονδήποτε.

Έτσι, ο τυπάς που πήγε στο λάιβ είναι ούγκα μπούγκα βλάκας, ενώ ο οπαδός Βικέρνες είναι εκκολαπτόμενος Νίτσε. Αξιοπρεπέστατη ανάλυση.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος