Quote Originally Posted by phthoggon View Post
πρώτα απ' όλα γιατί ούτε εσύ ούτε ο ντράγκονλορντ παλικάρι μου διαβάζετε το ποστ που έγραψα μετά και λέει "Ναι μωρέ, συμφωνάμε σε αυτά, είπα και έγω ένας Μπούζουμ, ένας Σκάνερ, μετά το γαμάμε από ένα σημείο και πέρα." μάτια δεν έχετε?Ίσως να μην είπες ποτέ για το ηθικό της επιλογής αυτό καθεαυτό, αλλά εγώ θέλω να σε ρωτήσω γιατί ψάχνεις τόσο πολύ αυτή την αντίφαση και τι κρύβει αυτή από πίσω, τι θα καταφέρνεις αν ανακαλύψεις κάποιους φολς, κάποιους υποκριτές. Και αυτό όταν μου λες ταυτόχρονα στο παραπάνω ποστ ότι δε σε απασχολεί αν κάποιος στηρίζει έναν φασίστα και "το καταλαβαίνεις". Ε, νομίζω ότι στο κάτω κάτω καλύτερα να σε απασχολούσε αυτό από το να ψάχνεις για αντιφάσεις στα ποστ των γιούζερς στο ίαρ, λες και το υπέρτατο πράγμα στον κόσμο είναι να ξεχωρίσουμε τους τρου και τους φόλς για να μετρήσουμε τις e-ψωλές μας! Δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά σε αυτό από το κλασικό απολιτικό ατομάκι που δε σηκώνει το δαχτυλάκι του για κάτι που δεν τον ενδιαφέρει άμεσα και όποτε ακούγεται κανένα σκάνδαλο, κανένας που να τα σκάτωσε στη δουλεία, αμέσως σηκώνει τη φωνή για να επιτεθεί σε αυτόν που έκανε το λάθος λες και έκανε ποτέ αυτός καμία προσπάθεια για να κάνει το σωστό. Ε και επειδή έχω διαβάσει πολλά ποστ γενικά από αυτούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους σε αυτό το τόπικ, επέτρεψε μου να με ενδιαφέρει πιο πολύ το αντικείμενο της ίδιας της συζήτησης: τι πιστεύουμε, ποιά είναι τα ιδανικά μας, τι πρέπει να κάνουμε, τώρα εδώ εκεί και με τον ένα και με τον άλλον, όχι ποιος είπε αυτό και ποιος το άλλο.
Καλά τώρα, συζήτηση κάνουμε. Αν αναρωτιέσαι "τι θα καταφέρουμε αν ανακαλύψουμε κάποιους φολς, κάποιους υποκριτές", εσύ τι θα καταφέρεις αν μας ξεσκεπάσεις, που είμαστε ανήθικοι και μιλάμε για ηθική (όπως κατάλαβες ότι στην ουσία κάνουμε); Έχεις φάει 35 χρόνια σε αντιφά και γκρίνπις για να μας κρίνεις μετά;