Page 14 of 37 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 551

Thread: νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Συνειδητοποιείτε ότι μιλάμε για δίσκο που λέγεται "The White God" ε.
    Dragon, σε αυτό το thread επικρατεί ένας ωκεανός βλακείας από δεκαπέντε τύπους που δεν ψήνονται μία για black metal και ρατσισμό και σεξισμό ίσως αλλά και άλλες απόψεις, και δύο-τρεις που προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως ούτε εμείς γουστάρουμε ρατσισμό σε καμία περίπτωση, ούτε σεξισμό ίσως, αλλά ψηνόμαστε να μελετάμε τις ακραίες εκφάνσεις της τέχνης Μας, με ολοδικά μας κριτήρια, και να τις δεχόμαστε ή να τις απορρίπτουμε επειδή πέρασαν από το δικό μας πρίσμα και όχι από το γενικό πρίσμα που "όλα είναι ό,τι είναι και εμείς απλώς τα βλέπουμε με τον τρόπο μας". Θες να πας με τους άλλοι; Κάνε σχόλια σαν αυτό που έκανα κουόουτ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Εντάξει ρε φιξερς να πούμε, είστε όλοι σκληροί ιδεολόγοι αντιφασίστες και αντιμπάτσοι. Και τους ναζί τους γαμήσατε που δεν ακούτε μπουρζουμ και την ελληνική αστυνομία που δε πάτε sodom στου ξήγα. Έχουνε όλοι κλάσει πάνω τους απο τα μποικοτάζ σας και περιμένουν τα επόμενα σας ποστ. Να πλένετε και στους 30.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Dragon, σε αυτό το thread επικρατεί ένας ωκεανός βλακείας από δεκαπέντε τύπους που δεν ψήνονται μία για black metal και ρατσισμό και σεξισμό ίσως αλλά και άλλες απόψεις, και δύο-τρεις που προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως ούτε εμείς γουστάρουμε ρατσισμό σε καμία περίπτωση, ούτε σεξισμό ίσως, αλλά ψηνόμαστε να μελετάμε τις ακραίες εκφάνσεις της τέχνης Μας, με ολοδικά μας κριτήρια, και να τις δεχόμαστε ή να τις απορρίπτουμε επειδή πέρασαν από το δικό μας πρίσμα και όχι από το γενικό πρίσμα που "όλα είναι ό,τι είναι και εμείς απλώς τα βλέπουμε με τον τρόπο μας". Θες να πας με τους άλλοι; Κάνε σχόλια σαν αυτό που έκανα κουόουτ.
    Εντάξει, είμαι με τους κουλ, είμαι μαζί σας!!
    Δυστυχώς όμως στο συγκεκριμένο thread δυσκολεύομαι να σε διαχωρίσω από τον "ωκεανό βλακείας" όταν εξακολουθείς να αναφέρεσαι στην ακρόαση burzum και όχι στην αγορά-οικονομική στήριξη ενός δίσκου με τον τίτλο "The White God" και κατ'επέκταση ενός φασίστα. Και πώς αυτό διαφέρει από την περίπτωση Ξήγα. Το να ακούς απλά κατεβασμένους burzum δεν το εξετάζω, όπως αντίστοιχα δεν θα εξέταζα και την τσάμπα είσοδο στους sodom.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Σόρι, δεν έχω πάρει λογική απάντηση. Μόνο το ότι μπορούμε να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί έτσι, γούστα.
    Ε μάλλον δε τα πας και πολύ καλά με τη λογική. Διότι αν είναι να βαφτίζουμε λογική το μαζοχιστικό ιδεολογικό μαστίγωμα που σου απαγορεύει ακόμα και να ακούς μερικές από τις πιο αγαπημένες σου μουσικές επειδή ο βικερνες είναι το ένα και το άλλο και θα πάρει πέντε λεπτά από τις πωλήσεις των 1-2 σιντι που θα του αγοράσεις και θα πεις σε ένα φίλο σου τι ωραίοι είναι οι μπούρζουμ και θα πάει να ακούσει και υπάρχει η ένα τις εκατό πιθανότητα να φάει στα μούτρα την προπαγάνδα και να βγει φασίστας, ε. Και μια που μιλάμε για στάσεις ζωής και ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ξέρετε αυτό μπορεί να πάει και σε άλλα πράγματα, όχι να απομακρύνεσαι ένα χιλιόμετρο από οποιονδήποτε φασίστα που συναντήσεις. Είναι τραγικό το πως, μετά από τόσες επαναφορές της ίδιας ερώτησης από τόσα άτομα, ακόμα υπάρχουν κάποιοι που δε τους κάνει το ότι έχει απαντηθεί μέχρι τώρα, που μιλάνε για υποκριτές και φαρισαίους. Τελικά ο ιδεαλισμός και η ηθικολογία είναι ωραίο όπιο, ειδικά όταν βρίσκουμε ένα δύο πραγματάκια που είναι εύκολο να τα τηρήσουμε και παραμυθιαζόμαστε ότι κάνουμε και τίποτα σπουδαίο στο κόσμο επειδή δεν αγοράζουμε ενσεςμπιεμ σιντι, και εγώ τελικά πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτός που έχει περισσότερο δίκιο στη συζήτηση είναι ο.. ικόνοκλαστ. Από τότε με τον ξήγα.

Τι κάνετε όμως ρε αγορίνες εκτός από το εμπάργκο στο βικέρνες στη ζωή σας, είναι το θέμα? Τι πιστεύεις εσύ παλικάρι μου ρουθλες, ποια είναι η ιδεολογία σου? Τι κάνεις εσύ αδελφέ αμνέζιακ? Θα περίμενα κάποιον που αφιερώνει τόσα πόστ του για να πείσει κάποιους για τις τραγικές επιπτώσεις της ακρόασης ή αγοράς burzum να έχει λύσει όλα αυτά τα ζητήματα, να έχει παρελθόν σε τριανταπέντε αντιφα, γκρίνπις, επιτροπές προστασίας μεταναστών, όλοι μέσα και διαρκώς στον κοινωνικό αγώνα, κανένα δευτερόλεπτο χαμένο. Ε, αν τα έχεις κάνει όλα αυτά ρε αδελφέ όμως, ντάξει, επιτρέπεται να αγοράσεις και ένα φιλόσοφεμ, δε πειράζει, τόσο καλό έχεις κάνει στο κόσμο.

"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Vic Ford Prefect's Avatar

Γαμάτο τζιφάκι!

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, τα ποστ δεν αφορούσαν τις τραγικές επιπτώσεις της ακρόασης burzum δεν μπορούνε να την λένε σε αυτούς που πήγαν Sodom ή Scanner. Δεν ξέρω ποιοι ήταν ειλικρινά, αλλά είναι βάλιντ πόιντ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ναι μωρέ, συμφωνάμε σε αυτά, είπα και έγω ένας Μπούζουμ, ένας Σκάνερ, μετά το γαμάμε από ένα σημείο και πέρα. Ο Ντραγκονλοντρ μας άρχισε για τα γουάιτ γκοντ και ο Ρουθλες για τους υποκριτές, κτλ για αυτό τα πήρα λίγο πάλι και γω.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

bi-curious The Good Son's Avatar

Τώρα μεταξύ μας, με τέτοιον τίτλο άνετα θα μπορούσε να ήταν ο Ρουβάς στο εξώφυλλο.

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Καλά έλεος γαμώ το μουνί.

carheart: σε έχω για σοβαρό άτομο και σε πάω, αλλά το να μιλάς για ωκεανό βλακείας σε αυτό το thread, το βρίσκω απαράδεκτο. Το ότι δε συμφωνείς με κάποιον δε σε κάνει αυτόματα έξυπνο και μένα βλάκα. Αλλιώς, ας αρχίσουμε τις χριστοπαναγίες ματαξύ μας όλοι να ησυχάσουμε.

Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε μεταξύ μας. Μπορούμε να αγαπιόμαστε ακόμα και αν διαφωνούμε.

phthoggon: Γω δεν είδα κάποιον να μιλάει για ιδεολογίες, ηθικολογίες, φασισμούς, κοπρολαγνίες. Μη το παίρνεις κατάκαρδα. Μπορείς να ακούς μπουρζουμ ακόμα και αν ο Πάρης προτιμάει Ζαμπέτα. Δε σε έκρινε κανένας, ούτε σου είπε να μην αγοράσεις σιντι. -κι εγώ έχω αγοράσει σεπτικ φλεσ και νιώθω μαλάκας, αλλά δε βρίσκω να το πουλήσω.

Γενικά είστε όλοι τσιτωμένοι λες και πρόκειται να αλλάξει η ζωή σας μέσα από αυτό το θρεντ. Συνέλθετε λίγο. Δέκα μαλάκες είμαστε που γράφουμε για να περνά η ώρα. Άμα βγει και κάτι καλό μέσα από τη διαφωνία σούπερ. Αλλά, δε μπορώ να ακούω για έξυπνους και βλάκες, μεν και δεν κτλ.

Γαμώ το μουνί, έλεος.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Quote Originally Posted by Coroner View Post
    Δέκα μαλάκες είμαστε που γράφουμε για να περνά η ώρα.
    γενικότερα για να με καταλάβεις-ετε, καθόλου δε με εκνευρίζει ούτε με απελπίζει η διαφωνία, το αναμενόμενο είναι (πραγματική συμφωνία δεν υπάρχει στο κόσμο άλλωστε, άλλα εννοεί ο ένας και άλλα ο άλλος) και ένα έναυσμα για περαιτέρω επικοινωνία (τι θα λέγατε άλλωστε αν "συμφωνούσαμε") αν υπάρχει ένα πράγμα ένα πράγμα που το κάνει όμως, είναι αυτό που γράφεις. Εγώ ποτέ δε μιλάω για έξυπνους και χαζούς, αλλά η έλλειψη οποιαδήποτε προσπάθειας, ο αρνητισμός και τα κλισέ είναι πολύ άσχημα, ναι. Αυτή είναι και η τελευταία κουβέντα μου πάνω στο τόπικ, όβερ εντ άουτ!

bi-curious The Good Son's Avatar

άβαταρ γιατί δεν βάζεις;

Εντάξει, είμαι με τους κουλ, είμαι μαζί σας!!
    Δυστυχώς όμως στο συγκεκριμένο thread δυσκολεύομαι να σε διαχωρίσω από τον "ωκεανό βλακείας" όταν εξακολουθείς να αναφέρεσαι στην ακρόαση burzum και όχι στην αγορά-οικονομική στήριξη ενός δίσκου με τον τίτλο "The White God" και κατ'επέκταση ενός φασίστα. Και πώς αυτό διαφέρει από την περίπτωση Ξήγα. Το να ακούς απλά κατεβασμένους burzum δεν το εξετάζω, όπως αντίστοιχα δεν θα εξέταζα και την τσάμπα είσοδο στους sodom.
    Δηλαδή το μοναδικό πρόβλημα είναι αν θα στηρίξεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τον Vikernes! ή τον Ξηγά αντίστοιχα! (Λες και είναι το ίδιο πράγμα!) Δηλαδή όλα έχουν να κάνουν με το αν θα δώσω λεφτά για να αγοράσω την τέχνη του Vikernes ή θα την αποδεχτώ στο σπίτι μου χωρίς να τον πληρώσω! Άμα πληρώσω είμαι ένοχος, άμα δεν πληρώσω αθώος!

Ντραγκον, έκανα ένα μεγάλο ποστ που Εξήγησα γιατί έχω Αποδεχτεί τον Βίκερνες και όχι τον Ξηγά, και πως θεωρώ άλλο πράγμα το να επηρεάζεσαι από καλλιτεχνικές περσόνες, άλλο να δίνεις λεφτά για φτωχά live που τα κάνουν κακόμοιροι ρουφιάνοι της ασφάλειας. Με αυτό εξήγησα πλήρως πως στο μυαλό μου, που λειτουργεί, μπορώ πανεύκολα να δεχτώ έναν Βικερνες και άλλους, ενώ έναν Ξηγά και άλλους όχι. Και όπως απέδειξα, δεν είναι επειδή ειναι μπλακμέταλς γιέα, είναι επειδή ασκεί επιρροή. Αυτά που μου ασκούν επιρροή, τα δέχομαι, πως να το κάνουμε, αυτά που δεν, δεν. Δεν είναι όλα δίπολο "φασίστας-αντιφασίστας" (όπως λολ έλεγε ο φιξξξερ, δεν ειναι "καπνιστής-αντικαπνιστής"). Και για να τελειώνουμε με τον διαχωρισμό βλακείας-μη βλακείας. Όποιος δεν βλέπει τι λέμε εδώ, τι εννοούμε εδώ και σε ποιές βάσεις πρέπει να συζητάμε το θέμα, οφείλει να κάτσει να το ξαναδεί λίγο.

Και το τι είναι τέχνη και τι όχι, δεν θα μου το πει ούτε το ξώγαμο του μπουκόφσκι εκ σερρών, ούτε οι συνιστώσες του σύριζα, ούτε ο ρουθλεςς, ούτε ο γκουντ σαν, ούτε όλοι οι φιξξξερς του κόσμου αυτού.

Δείτε λίγο τι λέμε, πάρτε τις απαντήσεις που πρέπει, και προς θεού, μην επαναλάβετε τις ίδιες ερωτήσεις.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Και το τι είναι τέχνη και τι όχι, δεν θα μου το πει ούτε το ξώγαμο του μπουκόφσκι εκ σερρών, ούτε οι συνιστώσες του σύριζα, ούτε ο ρουθλεςς, ούτε ο γκουντ σαν, ούτε όλοι οι φιξξξερς του κόσμου αυτού.
    Η πιο σωστή κουβέντα που είπες ως τώρα (και στο θέμα που ενδιαφέρει εμένα btw) με την οποία είμαι απόλυτα σύμφωνος, μόνο κοίτα να την εφαρμόζεις αμφίδρομα και όχι μόνο όσον αφορά στα χαριτωμένα παραδείγματα που περιλαμβάνεις

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Ε μάλλον δε τα πας και πολύ καλά με τη λογική. Διότι αν είναι να βαφτίζουμε λογική το μαζοχιστικό ιδεολογικό μαστίγωμα που σου απαγορεύει ακόμα και να ακούς μερικές από τις πιο αγαπημένες σου μουσικές επειδή ο βικερνες είναι το ένα και το άλλο και θα πάρει πέντε λεπτά από τις πωλήσεις των 1-2 σιντι που θα του αγοράσεις και θα πεις σε ένα φίλο σου τι ωραίοι είναι οι μπούρζουμ και θα πάει να ακούσει και υπάρχει η ένα τις εκατό πιθανότητα να φάει στα μούτρα την προπαγάνδα και να βγει φασίστας, ε. Και μια που μιλάμε για στάσεις ζωής και ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ξέρετε αυτό μπορεί να πάει και σε άλλα πράγματα, όχι να απομακρύνεσαι ένα χιλιόμετρο από οποιονδήποτε φασίστα που συναντήσεις. Είναι τραγικό το πως, μετά από τόσες επαναφορές της ίδιας ερώτησης από τόσα άτομα, ακόμα υπάρχουν κάποιοι που δε τους κάνει το ότι έχει απαντηθεί μέχρι τώρα, που μιλάνε για υποκριτές και φαρισαίους. Τελικά ο ιδεαλισμός και η ηθικολογία είναι ωραίο όπιο, ειδικά όταν βρίσκουμε ένα δύο πραγματάκια που είναι εύκολο να τα τηρήσουμε και παραμυθιαζόμαστε ότι κάνουμε και τίποτα σπουδαίο στο κόσμο επειδή δεν αγοράζουμε ενσεςμπιεμ σιντι, και εγώ τελικά πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτός που έχει περισσότερο δίκιο στη συζήτηση είναι ο.. ικόνοκλαστ. Από τότε με τον ξήγα.

Τι κάνετε όμως ρε αγορίνες εκτός από το εμπάργκο στο βικέρνες στη ζωή σας, είναι το θέμα? Τι πιστεύεις εσύ παλικάρι μου ρουθλες, ποια είναι η ιδεολογία σου? Τι κάνεις εσύ αδελφέ αμνέζιακ? Θα περίμενα κάποιον που αφιερώνει τόσα πόστ του για να πείσει κάποιους για τις τραγικές επιπτώσεις της ακρόασης ή αγοράς burzum να έχει λύσει όλα αυτά τα ζητήματα, να έχει παρελθόν σε τριανταπέντε αντιφα, γκρίνπις, επιτροπές προστασίας μεταναστών, όλοι μέσα και διαρκώς στον κοινωνικό αγώνα, κανένα δευτερόλεπτο χαμένο. Ε, αν τα έχεις κάνει όλα αυτά ρε αδελφέ όμως, ντάξει, επιτρέπεται να αγοράσεις και ένα φιλόσοφεμ, δε πειράζει, τόσο καλό έχεις κάνει στο κόσμο.

Καλά, παραλήρημα. Δεν είναι το θέμα αν θα δώσεις 15-30 ευρώ στον βίκερνες ή 20 ευρώ στον Ξήγα (που, ας είμαστε σοβαροί, κανένα από τα δύο ποσά δε θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα κανενός από τους 2 και, όπως δε θα πάνε όλα τα λεφτά από τα cd στον βίκερνες -μπορεί και να είναι 5 λεπτά όπως λες- έτσι δεν πάνε και όλα στον Ξήγα). Το θέμα είναι αν θα δώσεις λεφτά γενικά, δεν έχει να κάνει με το ποσό. Δεν καταλαβαίνεις όμως ότι ούτε εγώ ούτε ο αμνήζιακ κατακρίναμε όποιον τα δίνει για τον βίκερνες (όπως δεν κάναμε το ίδιο και για όποιον πήγε scanner). Σχολιάσαμε μόνο το γελοίο του να τα δίνεις στον ένα, αλλά να τα χώνεις σε όποιον τα έδωσε στον άλλο για να δει τους scanner ή τους sodom ή όποιον φέρει μεθαύριο. Τις ηθικολογίες θα ήθελα να μάθω πού τις βρίσκεις σε αυτό. Δεν είπα μη δίνετε λεφτά στο φασίστα. Είπα απλώς: αν δίνετε λεφτά στο φασίστα, ας έχετε την αξιοπρέπεια να μην κρίνετε όποιον δίνει στον ασφαλίτη.

Ντραγκον, έκανα ένα μεγάλο ποστ που Εξήγησα γιατί έχω Αποδεχτεί τον Βίκερνες και όχι τον Ξηγά, και πως θεωρώ άλλο πράγμα το να επηρεάζεσαι από καλλιτεχνικές περσόνες, άλλο να δίνεις λεφτά για φτωχά live που τα κάνουν κακόμοιροι ρουφιάνοι της ασφάλειας.
    Ναι, το έχω διαβάσει. Μόνο που αγνοείς το ότι δεν πάει κανένας στους sodom για τον Ξήγα, πάνε για τους sodom. Οι οποίοι μπορεί να είναι για κάποιον ό,τι οι burzum για σένα. Και πέρα από αυτό, το "φτωχό live που κάνει κακόμοιρος ρουφιάνος της ασφάλειας" αντιστοιχεί (εν μέρει, γιατί το live είναι των sodom και όχι του Ξήγα) στο "φτωχό album που κάνει καθυστερημένος φασίστας" - όχι, δεν είναι για όλους Καλλιτέχνης ο βίκερνες, είναι πολύ υποκειμενικός ο όρος. Για μερικούς είναι απλά ένας φασίστας που γράφει αδιάφορους δίσκους με τίτλους τύπου "Ο Λευκός Θεός".

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Θα περίμενα κάποιον που αφιερώνει τόσο χρόνο από τη ζωή του για να διαβάσει τα ποστ που έχει γράψει ένας άλλος χρήστης να έχει καταλάβει μέχρι τώρα ότι ο τελευταίος δεν έθεσε κανένα ζήτημα σχετικά με τις επιπτώσεις της ακρόασης ενός σιντί Burzum ή γενικότερα με την ιδεολογική πλευρά του να στηρίζεις ένα φασίστα. Έχω γράψει κουραστικά πολλές φορές ότι καταλαβαίνω γιατί κάποιος στηρίζει ένα φασίστα, ειλικρινά δε χρειάζεται να το λέτε συνέχεια, μπορώ να σας ορκιστώ κιόλας ότι το κατάλαβα αν δε με πιστεύετε.

Η όλη μου ένσταση ήταν σχετικά με αυτούς που δεν αρκούνται στο να στηρίξουν τους φασίστες τους αλλά γουστάρουν να τη λένε στους άλλους που στηρίζουν τους δικούς τους φασίστες. Παρατήρησα μια αντίφαση στη συγκεκριμένη κατάσταση και την εξέφρασα, δεν έκανα κανένα κήρυγμα, είμαι ο τελευταίος εδώ μέσα που έχει δικαίωμα να κάνει κήρυγμα σε κάποιον, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω πια για να σταματήσετε να μου απαντάτε γιατί στηρίζετε τους Βικέρνες σας.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.