Να πείτε και άλλα για το θέμα, έχει πραγματικά ενδιαφέρον να ακούγονται όλες οι απόψεις! Εγώ τα είπα εδώ και δεν ξαναλέω λέξη.

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ΠΕΘΑΙΝΕΙ για Burzum αλλά αναρωτιέται πως γίνεται να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ έναν (εν ενεργεία και ακτιβίσταρο) ΦΑΣΙΣΤΑ;

Αλλά πείτε και όσοι δεν γουστάρετε black metal και δεν νιώθετε με τη μουσική των Burzum, ακόμα καλύτερα, μοιραστείτε τον προβληματισμό σας! Έχουν εξωφρενικό ενδιαφέρον αυτές οι συζητήσεις!

Δεν ακούω Burzum, αλλά πραγματικά απολαμβάνω να εξετάζω μακροσκοπικά την εξέλιξη ενός πολύ ενδιαφέροντος μουσικού -αρχικά!- κινήματος που ανέδειξε τον προβληματικό χαρακτήρα όσων ταυτίστηκαν με τον Σατανά και το Απόκρυφο. Επιτρέπεται, σοβαροί και έξυπνοι άνθρωποι, να ακούμε τη μουσική ενός ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ; Τι μουσική δηλαδή λολ, ένα τουπα τουπα είναι. Και τι κραυγές είναι αυτές, σαν να τον γαμάνε ή να τον στεναχώρησαν πολύ.

Εγώ γενικώς δεν έχω πρόβλημα με τη μουσική, η μουσική καλή είναι, αλλά αυτή τη φωνή τι τη θέλουν;; Και εντάξει θα μου πεις, εδώ ο τύπος ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, η φοβερά παγωμένη κραυγή του σε πείραξε;

Καλά, έχετε δίκιο, όχι, αλλά καμιά φορά γελάω λίγο