Quote Originally Posted by The Good Son View Post
Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post
Quote Originally Posted by The Good Son View Post

Δεν μπορώ να μπω στη θέση σου για να καταλάβω αν είναι βάσιμο αυτό που λες γιατί δεν θεωρούσα ποτέ λατρεία καλλιτέχνη κάποιον πνευματικά ανάπηρο. Δεν είμαι σίγουρος επίσης αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Επίσης, δεν τρολλάρω, πραγματικά θεωρώ εξωφρενικό να εκθειάζεται ένας ρατσιστής. Ή να εξυψώνεται συγκεκριμένα η μουσική ενός καλλιτέχνη που θεωρεί τους μαύρους κατώτερους ή θα σκότωνε έναν ομοφυλόφιλο.
Καλά και εγώ ας πούμε μπορεί να θεωρώ πνευματικά καθυστερημένο ένα καλλιτέχνη με μπαφοστίχους και αντίστοιχη μπαφοιδεολογία π.χ. Bongzilla αλλά δεν παύω να κωλογουστάρω τα άπαντα τους! Και μη μου πεις ότι είναι χαβαλές..
Βάζεις στην ίδια ζυγαριά τύπους που μιλάνε για μπάφους με δολοφόνους ρατσιστές;
Δεν είναι θέμα ζυγαριάς ρε συ.. Απλά η ιδεολογία του καθενός δε συνάδει απαραίτητα με τη μουσική του ή την ποιότητά της καλύτερα.. Δε με απασχολεί αν ο Burzum είναι ΝΑΖΙ NAMHZEI ή δολοφόνος ή κοπρολάγνος, ή απλά προκλητικός χειριστής των zines! Στην κυριολεξία στον μπούτσο μου! Δεν με πειράζει, δε με επηρρεάζει, είναι μουσική είναι καλή μουσική για αυτούς που τους αρέσει και ΤΕΛΟΣ!