Page 20 of 166 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 2490

Thread: ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

κ έληξε όλο αυτό χωρίς να υποθεί ακόμα πως ούτε η φύση του ανθρώπου είναι να ζει μες στο τσιμέντο και τα ντουβάρια?

satan was a lez

υποτεθεί ή ειπωθεί.

Και τα δύο μαζί δεν πάει.

όπως έχουν γράψει στο indymedia η ορθογραφία είναι φασισμός!

satan was a lez

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    κ έληξε όλο αυτό χωρίς να υποθεί ακόμα πως ούτε η φύση του ανθρώπου είναι να ζει μες στο τσιμέντο και τα ντουβάρια?
    pwned by ladykiller.

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Αρχικά, σταμάτα να λες ένα κάρο ηλιθιότητες πάνω σε θέμα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κατέχεις, αφού βγάζει μάτι πως δεν είχες ποτε μα ποτέ στη ζωή σου γάτα. Πως μπορείς να είσαι τόσο δογματικός? Η αποψάρα σου έτσι χωρίς βάση δεν έχει καμία μα καμία αξία.
    Γάτο είχα για χρόνια, όσα χρόνια μπορεί να ζήσει ένας γάτος. Επίσης στη γειτονιά είχαμε πάρα πολλά γατιά. Κατά καιρούς έχουν περάσει πολλά γατιά από το σπίτι και έμειναν για λίγο αλλά έκανα την μαλακία και δεν τα φυλάκισα για να μετράω και γω 3 τώρα. Τις γάτες τις έχω δει στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή ναι μεν κοντά στους ανθρώπους αλλά στην ουσία ελεύθερες και στην εξοχή οπότε μάλλον κάτι παραπάνω ξέρω για την συμπεριφορά τους από σένα.

Τώρα το να την λέμε ο ένας στον άλλον για το ποιος ξέρει καλύτερα τις γάτες δεν έχει νόημα γιατί εκτός από ηλίθια διαφωνία είναι φανερό ότι εγώ ξέρω καλύτερα τις γάτες. Άσε που στα λέει πιο σύντομα και πιο έξυπνα ο raven και η eni. Είναι και οι μαλακίες που λες όπως ότι αν θέλουν τα γατιά φεύγουν αφού τα έχουμε ψιλοελεύθερα ενώ πριν μας έλεγες ότι ο γάτος σου καθόταν και έκλαιγε στο μπαλκόνι γιατί δε μπορούσε να πάει να χώσει.

Το ξαναλέω, ζώα ανεξάρτητα, που οι περισσότεροι τα λατρεύουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα παίρνετε και τα κάνετε σαν τα μούτρα σας. Κρίμα από τον θεό.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Πειτε μας σε λιγο οτι οι γατες εχουν στο DNA τους τις μνημες των εξημερωμενων γατων απο τους Αιγυπτιους να τα εχουμε δει ολα σε αυτο το θρεντ. Απο χριστοπαναγιες για στειρωση γατας μεχρι καντιρισμους και λιακοπουλισμους.

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Είναι και οι μαλακίες που λες όπως ότι αν θέλουν τα γατιά φεύγουν αφού τα έχουμε ψιλοελεύθερα ενώ πριν μας έλεγες ότι ο γάτος σου καθόταν και έκλαιγε στο μπαλκόνι γιατί δε μπορούσε να πάει να χώσει.
    θα κλαίει σα μαλάκας διαρκώς καλώντας ταίρια
    Ένα αυτό. Δεν είπα κάπου πως έκλαιγε απο ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. Αναφερόμουν στο κλασικό γατοκάλεσμα. Επίσης είπα παραπάνω πως ο συγκεκριμένος γάτος χέζεται στην ιδέα του έξω κόσμου, γιατί απλούστατα έχει γεννηθεί μέσα σε σπίτι. Γίνανε πολλές προσπάθειες να βγεί ή να τον ζευγαρώσω σε ιατρείο και απλως δεν γίνεται. Επίσης δεν είπα κάπου πως είμαι περίφανη γι'αυτη την κατάσταση, με στεναχωρεί, αλλά δεν θεωρώ πως του έχω κάνει κάποιο κακό. Εδω μέσα γεννήθηκε και έτσι έμαθε, τι να κάνουμε?

Και το οτι μετράω τρείς, είναι επειδή ακριβώς τις θηλυκες τις άφησα να γεννήσουν μια φορά πριν της στειρώσω (=βγήκαν έξω btw).

Τελος πάντων σας είπα τελειώνετε και σταματήστε να το παίζετε μητέρες τερέζες ρίχνοντάς μας ευθύνες και κάνοντάς μας να νιώθουμε τύψεις που φυλακίσαμε τα καημένα τα ζωάκια. Σου είπα πως μπορούν να φύγουν όποτε τους καυλώσει, με τον ίδιο τρόπο που ανεβαίνουν οι αδέσποτες πάνω. Η μια μάλιστα (αυτή που τώρα κατεβαίνει κήπο) έφευγε παλιότερα αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε. Απο μόνη της.

Επίσης συνέχισε να αγνοείς τελείως αυτά που είπα για τα γατιά στην επαρχία και το πως θα είχα τα δικά μου αν έμενα εκεί. ΔΕΝ είμαστε στην επαρχία και δυστυχώς δεν είχα την δυνατότητα να τα χω να τρέχουν ελευθερα στη φάρμα μου. Μάζεψα ένα ετοιμοθάνατο στο μοναστηράκι και με γέννες προέκυψαν και τα άλλα δύο. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ.

Λοιπόν αντε, ας τελειώνει αυτό γιατί αρχίδια ξέρεις εδω που τα λέμε για το πόσα γατιά έχω μεγαλώσει και που και με ποιόν τρόπο.
    Last edited by Drumsick; 19-11-2009 at 09:38.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οι τυψεις ειναι για αυτους που εχουν ψυχη ε.

Senior Member rage for order's Avatar

Δεν είπα κάπου πως έκλαιγε απο ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. Αναφερόμουν στο κλασικό γατοκάλεσμα. Επίσης είπα παραπάνω πως ο συγκεκριμένος γάτος χέζεται στην ιδέα του έξω κόσμου, γιατί απλούστατα έχει γεννηθεί μέσα σε σπίτι. Γίνανε πολλές προσπάθειες να βγεί ή να τον ζευγαρώσω σε ιατρείο και απλως δεν γίνεται. Επίσης δεν είπα κάπου πως είμαι περίφανη γι'αυτη την κατάσταση, με στεναχωρεί, αλλά δεν θεωρώ πως του έχω κάνει κάποιο κακό. Εδω μέσα γεννήθηκε και έτσι έμαθε, τι να κάνουμε?
    Ούτε εγώ είπα ότι έκλαιγε από στεναχώρια. Αλλά πρώτη φορά ακούω γατί που να ήθελε μεν να χώσει (αφού καλούσε θηλυκά) αλλά δε το έκανε ούτε στο ιατρείο (λολ). Μάλλον κάτι αφύσικο έπαιξε στην όλη φάση και το κατάντησες έτσι αλλά εσύ το βλέπεις σαν να παίχτηκε μια μαλακία μωρέ και θεωρείς ότι δεν του έκανες κάτι κακό. Έτυχε. Αθώα η Χ.

Και το οτι μετράω τρείς, είναι επειδή ακριβώς τις θηλυκες τις άφησα να γεννήσουν μια φορά πριν της στειρώσω (=βγήκαν έξω btw).
    α είσαι και φιλόζωη!

Τελος πάντων σας είπε τελειώνετε και σταμάτήστε να το παίζετε μητέρες τερέζες ρίχνοντάς μας ευθύνες και κάνοντάς μας να νιώθουμε τύψεις που φυλακίσμαε τα καημένα τα ζωάκια. Σου είπα πως μπορούν να φύγουν όποτε τους καυλώσει, με τον ίδιο τρόπο που ανεβαίνουν οι αδέσποτες πάνω. Η μια μάλιστα (αυτή που τώρα κατεβαίνει κήπο) έφευγε παλιότερα αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε. Απο μόνη της.
    ναι όπως ο γάτος, από μόνος του δεν θέλει να δώσει.

Επίσης συνέχισε να αγνοείς τελείως αυτά που είπα για τα γατιά στην επαρχία και το πως θα είχα τα δικά μου αν έμενα εκεί.
    Δεν αγνοώ τι ΘΑ έκανες αν ήσουν επαρχία, το θέμα μας είναι τι κάνεις τώρα.

ψιλοφλέιμ πρωινάτικα με την Χ σε καντιρίσιες βάσεις

Βρε δε γαμιέσαι τελικά.
    Άντε, και πολύ ασχολήθηκα.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΡΕ, ΣΚΑΣΤΕ.
    σας αγαπω αλλα μη τσακωνεστε
    υπομονή

η Λουκρητία εδώ και κάμποσο καιρό σταμάτησε να πίνει νερό από το μπολάκι της -όπως 10 χρόνια κάνει- κ άρχισε να χρησιμοποιεί λεκανίτσες κ ποτήρια.

satan was a lez

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    για τη στειρωση των ζωων σε σπιτια ειμαι υπερ ομως. το θεμα ειναι να μην εχεις ζωο στο σπιτι
    +1

εντωμεταξύ: εγώ βρήκα το γάτο μου πεταμένο στο δρόμο, όχι μεγαλύτερο από 3 εβδομάδων (δεν έτρωγε στερεά τροφή όταν τον βρήκα) και τον μάζεψα, τον στείρωσα (γιατί ο προηγούμενος γάτος μου που δεν ήταν στειρωμένος έφαγε φόλα και πέθανε σε μία από τις γύρες του) και τον έχω στο σπίτι, βγαίνει βόλτα όποτε θέλει και συχνά μου φέρνει και δωράκια (ακρίδες, πουλιά, έχω βρει περιστέρι στο σαλόνι μου φφσ).

αν δεν τον έπαιρνα θα πέθαινε ταλαιπωρημένος, αν δεν τον στείρωνα θα έσπερνε γατιά που θα πέθαιναν ταλαιπωρημένα, συνεχίστε εσείς να λέτε ό,τι θέλετε για γάτους του καναπέ.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΡΕ, ΣΚΑΣΤΕ.
    σας αγαπω αλλα μη τσακωνεστε

ANTE GAMHSOU RE MALAKA
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Last edited by JnB; 19-11-2009 at 15:17.

Tags for this Thread