Results 1 to 15 of 2490

Thread: ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Στο μυαλό του rage for order

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι στα αρσενικα. Εκτός αν έχει πρόσβαση σε θηλυκες για να γαμάει.
    Αν έχει, το πρόβλημα είναι πως αν δεν τον στειρώσεις θα γυρίζει σαπισμένος στο ξύλο, με διαμελισμένα αυτιά και γρατζουνιές στη μούρη, αφού πρώτα θα εξαφανίζεται για μέρες.
    =

Τι υπευθυνότητα μωρέ, τι λέτε; Ρε Χ κοπέλα μου είναι δυνατόν να στειρώνεις τον γάτο σου για να σταματήσει να πλακώνεται με τα άλλα γατιά και να μην έχει γρατζουνιές για να το βγάζεις φωτογραφίες και να σου λένε τι γλυκούλι; Για να μη τολμήσει και αμφισβητήσει το γεγονός ότι τον θεωρείς ιδιοκτησία σου και δραπετεύσει;
    Eίσαι μπετόβλακας ολκής φίλε μου. Ξαναδιάβασε λίγο τι γράφω. Είναι τόσο απλά τα ελληνικούλια που χρησιμοποιώ ρε πούστη μου.
    Ναι ναι λες ότι αν έχει πρόσβαση σε θηλυκά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι γρατζουνιές και ότι φεύγει για μέρες (θα έπρεπε να ζητάει την άδεια σου πρώτα). Και λες ότι η λύση σε αυτό το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η στείρωση. Άρα θεωρείς μία φυσιολογικότατη συμπεριφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑ και προτείνεις στείρωση. Δεν σε κατηγορώ ότι το έκανες, σου την λέω για την λύση που προτείνεις. Στα ελληνικά. Το ότι θεωρείς την κανονική συμπεριφορά μιας γάτας πρόβλημα σε συνδυασμό με την λύση σου, δείχνει ακριβώς την λογική που έχετε και που οδηγεί σε φυλάκιση της γάτας, "κόψιμο" αρχιδιών και να νομίζετε πως αυτό που κάνετε είναι έργο θεάρεστο.
    Θα επαναλάβω πως είσαι μπετόβλακας/τσιμεντόβλακας/λαμαρινόβλακας και καθυστερημένος ολκής.

Αυτο που τόσο γαμημένα ξεκάθαρα γράφω, είναι πως υπάρχει πρόβλημα και με τους αρσενικους ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΗΛΥΚΑ, ΕΝΩ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ χωρίς όμως να λέω ΠΟΥΘΕΝΑ πως ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ για να στειρώσεις ένα ζωντανό. Παραθέτω απλούστατα και αναλυτικότατα τα συν και τα πλην της κάθε επιλογής ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑΜΑ.

Α και κάτι που ξέχασα

Στο κάτω κάτω αν αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή θα προτιμήσουν να φύγουν οπότε τι το συζητάμε. Τα γατιά ειδικά θα έρχονται μόνο για το φαΐ άντε και για κανέναν ύπνο και χάδια.

Αρχικά, σταμάτα να λες ένα κάρο ηλιθιότητες πάνω σε θέμα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κατέχεις, αφού βγάζει μάτι πως δεν είχες ποτε μα ποτέ στη ζωή σου γάτα. Πως μπορείς να είσαι τόσο δογματικός? Η αποψάρα σου έτσι χωρίς βάση δεν έχει καμία μα καμία αξία.
    Επίσης να σε πληροφορήσω απλά πως οι γάτες μου (3 στον αριθμό) μπορούν να φύγουν ανα πάσα στιγμή μιας και το σπίτι είναι πολύ χαμηλό (1ος όροφος) και έχει ακριβώς δίπλα ταράτσούλες απο αποθήκες, υποστεγα κτλ. Αλλα GUESS WHAT, δεν κάνανε πότε κίνηση να φύγουν!! Η μια μονάχα που και που κλαίει για να κατέβει ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ με τη μάνα μου, απο όπου και πάλι δε φεύγει! Έχει δίπλα της δηλαδή ορθάνοιχτη την πορτάρα για την ελευθερία και την καλοπέραση, δεν τη σταματά κανείς, αλλά δεν ψήνεται να φύγει!!! ZOMG! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας ανεβαίνουν και αδέσποτες πάνω και αράζουν στο μπαλκόνι!
    Για δες ρε γαμώτο.. μάλλον κάτι κάνουμε σωστά.

μινμιν θα επαναλάβω πως προφανώς δεν έχεις δει ποτέ γάτο να αυνανίζεται. Είναι χαρακτηριστικότατη η στάση και το ύφος που παίρνουν και διαφέρει πολύ απο τη στάση πλυσίματος.
    Να στη φώτο ας πούμε, ο γάτος τον κάνει λάστιχο, δεν πλένεται.
    Last edited by Drumsick; 18-11-2009 at 07:49.

Tags for this Thread