Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Αρχικά, σταμάτα να λες ένα κάρο ηλιθιότητες πάνω σε θέμα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κατέχεις, αφού βγάζει μάτι πως δεν είχες ποτε μα ποτέ στη ζωή σου γάτα. Πως μπορείς να είσαι τόσο δογματικός? Η αποψάρα σου έτσι χωρίς βάση δεν έχει καμία μα καμία αξία.
Γάτο είχα για χρόνια, όσα χρόνια μπορεί να ζήσει ένας γάτος. Επίσης στη γειτονιά είχαμε πάρα πολλά γατιά. Κατά καιρούς έχουν περάσει πολλά γατιά από το σπίτι και έμειναν για λίγο αλλά έκανα την μαλακία και δεν τα φυλάκισα για να μετράω και γω 3 τώρα. Τις γάτες τις έχω δει στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή ναι μεν κοντά στους ανθρώπους αλλά στην ουσία ελεύθερες και στην εξοχή οπότε μάλλον κάτι παραπάνω ξέρω για την συμπεριφορά τους από σένα.

Τώρα το να την λέμε ο ένας στον άλλον για το ποιος ξέρει καλύτερα τις γάτες δεν έχει νόημα γιατί εκτός από ηλίθια διαφωνία είναι φανερό ότι εγώ ξέρω καλύτερα τις γάτες. Άσε που στα λέει πιο σύντομα και πιο έξυπνα ο raven και η eni. Είναι και οι μαλακίες που λες όπως ότι αν θέλουν τα γατιά φεύγουν αφού τα έχουμε ψιλοελεύθερα ενώ πριν μας έλεγες ότι ο γάτος σου καθόταν και έκλαιγε στο μπαλκόνι γιατί δε μπορούσε να πάει να χώσει.

Το ξαναλέω, ζώα ανεξάρτητα, που οι περισσότεροι τα λατρεύουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα παίρνετε και τα κάνετε σαν τα μούτρα σας. Κρίμα από τον θεό.