View Poll Results: ???

Voters
23. You may not vote on this poll
  • NAI!

6 26.09%
  • OXI!

17 73.91%
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 116

Thread: διαδήλωση ενάντια στην τρομοκρατία

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ.
    Σε αυτό τον διαδιακτυακό τόπο έχεις κάνει ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ δημοσιεύσεις μέσα σε ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. Με πολύ ακριβείς υπολογισμούς και δεδομένου ότι στο αθλετικς κάνεις και κάποια σεντόνια που ανεβάζουν τον μέσο όρο των λέξεων των ποστς σου (ο οποίος είναι ακριβώς 52.6 λέξεις το ποστ), έχεις γράψει ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ κομμα ΤΕΣΣΕΡΙΣ λέξεις.

Θέλω να ξέρεις ΦΙΞΕΡ ότι εγώ προσωπικά δεν κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου, δεν έχω δουλειά, δεν έχω φίλους, δεν έχω γκόμενα, δε σπουδάζω και δεν είμαι μαθητής, δεν έχω καν τηλέφωνο και το κουδούνι του υπογείου που μένω (όλο γεμάτο με φωτογραφίες σου) δεν έχει το όνομα μου. Δεν κάνω κάτι άλλο, έχω διαβάσει ΟΛΑ τα ποστς σου και θα διαβάσω και όλα όσα θα κάνεις ακόμα: Ξέρω πως είσαι, ξέρω που μένεις, ξέρω τι σπούδασες και πως, ξέρω ποια πηδάς και ποιά πηδούσες, ξέρω τι ομάδα είσαι, ποιές είναι ΟΛΕΣ οι αγαπημένες σου μπάντες και τα κομμάτια που γουστάρεις απ' αυτές, ξέρω τι μουνιά σε καβλώνουν και πότε, ξέρω πως νιώθεις και ξέρω τι σκέφτεσαι.

Όταν λοιπόν σου λέω ότι είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και -ανεξάρτητα απο το τι θες να πιστεύουμε- ΕΓΩ υπολογίζω ότι στην "πραγματική ζωή" σου ΔΕΝ μιλάς για στρουχτούρες, θεωρήματα μη πληρότητας και ατονική αβανγκαρ αλλά μιλάς για γαύρο, μουνιά και μετάλλικα ΔΕΝ θα φέρνεις αντιρρήσεις θα το βουλώνεις γιατί ασε με να το ξέρω καλύτερα ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.
    Το οτι δεν εχεις δουλεια το πιστευω, γιατι εισαι ακομα ενα κακομαθημενο κωλοπαιδο που νομιζει πως πρεπει να του τα δωσουν ολα ετοιμα στο χερι επειδη εγινε 18 χρονων και εχει λιγο παραπανω μυαλο απο το μεσο ορο. Το οτι δεν εχεις φιλους κι αυτο το πιστευω, γιατι μπορει να εχεις "συντροφους", αλλα σε δυσκολες εποχες δεν ξερω αν κανεις θα θελει να βοηθησει ενα κακομαθημενο κωλοπαιδο αν γενικα συμπεριφερεσαι κι εξω οπως εδω μεσα, που αμφιβαλλω, γιατι ολοι γινομαστε λιγο παραπανω μαλακες εδω μεσα. Το οτι δεν εχεις γκομενα ειναι μια μικρη εκπληξη, καθως υπαρχουν πολλες ηλιθιες γκομενες εκει εξω που εντυπωσιαζονται απο τυπους σαν εσενα στα 18 τους, μεχρι φυσικα να τους παρατησουν γι αυτον που εχει δουλεια και αμαξι. Μπορει επισης να ξερεις για τα αγαπημενα μου συγκροτηματα (αμφιβαλλω), μπορει να ξερεις για το ποια πηδαω, σιγουρα δεν ξερεις ποιες πηδουσα, μπορεις να βρεις σιγουρα το που μενω και γενικα μπορεις να μαθεις παρα πολλα, γιατι ποτε δε με απασχολησε και να τα κρυψω, κακως ισως, καθως πραγματικα ειναι λιγο τρομακτικη η σκεψη οτι απο ολους τους Ηαριτες εσυ μαλλον εισαι ο πιο μπατσος απο ολους. Σιγουρα το πως νιωθω και το πως σκεφτομαι δεν το ξερεις, και δε μπορεις να το ξερεις.

Μπορεις να υπολογιζεις φυσικα οτι δεν μιλαω για στρουχτουρες, θεωρηματα μη πληροτητας και ατονικη αβανγκαρ, γιατι οντως δε βρισκω κανενα νοημα, το αφηνω για δηθεν τυπακους σαν εσενα. Για "γαυρο" και "μεταλλικα" μιλουσα μεχρι περιπου πριν 8 χρονια, μετα εγιναν πολυ βαρετα θεματα συζητησης. Γενικα εχεις πλακα που νομιζεις οτι ξερεις τα παντα. Θα σε εξεπληττε η πραγματικοτητα νομιζω. Μπορεις να κατσεις πισω απο την οθονουλα σου και να μαζεψεις κι αλλες πληροφοριες φυσικα και για μενα και για οποιον αλλον θελεις και να καθεσαι να το παιζεις πιο εξυπνος απο τους αλλους μεσω ενος πισι. Το πραγματικο ερωτημα ειναι ποσοι εδω μεσα πιστευουν οτι εισαι γενικα ενας "ενδιαφερων" ανθρωπος κι οχι απλα ενα μαλακιστηρι.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Το πραγματικο ερωτημα ειναι ποσοι εδω μεσα πιστευουν οτι εισαι γενικα ενας "ενδιαφερων" ανθρωπος κι οχι απλα ενα μαλακιστηρι.
    Περίπου όσοι πιστεύουν πως εσύ είσαι ένας τελειωμένος μαλάκας. Και είναι πολλοί.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Γραμμενη σεχω εσενα εντελως, παλι πεταχτηκες σαν κλασικη attention whore. Περα απο drama queen δηλαδη.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Αμάν με αυτό το "παρακράτος", πότε θα καταλάβετε ότι μας έχει τελειώσει από πριν τη Χούντα. Όλες αυτές οι ομάδες που σήμερα χαρακτηρίζονται παρακρατικές είναι κρατικές και με τη βούλα, αφού δεν παρουσιάζουν κανενός είδους αυτόνομη δράση, παρά δρουν με σαφείς εντολές από τα πάνω, για τα συμφέροντα των πάνω.

Το αριστερίστικο λεξιλόγιο μολύνει τη φρασεολογία μας.
    ήσουνα λέλας την κυριακή?

satan was a lez

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

να πεταχτώ σαν την πορδή και να πω ότι μέσα από ένα φόρουμ είναι ελαφρός λάθος να προσπαθείς να σχηματίσεις άποψη για έναν άνθρωπο.

Σίγουρα παίρνεις μιαν ιδέα αλλά στο face to face μπορεί να δεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

συνεχίστε
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    Αμάν με αυτό το "παρακράτος", πότε θα καταλάβετε ότι μας έχει τελειώσει από πριν τη Χούντα. Όλες αυτές οι ομάδες που σήμερα χαρακτηρίζονται παρακρατικές είναι κρατικές και με τη βούλα, αφού δεν παρουσιάζουν κανενός είδους αυτόνομη δράση, παρά δρουν με σαφείς εντολές από τα πάνω, για τα συμφέροντα των πάνω.

ήσουνα λέλας την κυριακή?
    Όχι ρε γμτ, δεν μπορούσα να έρθω.
    Γιατί ρωτάς, υπόθηκαν παρόμοια;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Καταρχήν μην λες "αριστερίστικο"!
    Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις ακριβώς με το "μας έχουν τελειώσει πριν τη Χούντα", δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι διάφορες ομάδες που έχουν δράσει κατα καιρούς "παράλληλα" με το επίσημο κράτος για να κάνουν την δουλειά του ή για να του υποδείξουν πως να την κάνει (χεχε) λειτούργησαν με βάση πεντάκοσες πιθανές παραμέτρους. Απο την ΕΚΟΦ και την δολοφονία λαμπράκη μέχρι την χρυσή αυγή, τη σέχτα, αυτά τα πιτσιρίκια της "φράξιας μηδενιστών" τα κίνητρα και το μπαγκραου ποικίλουν. Αμερικανοκίνητα, χουντοφασιστικά, πρακτόρικα, όλα μαζί, τα πάντα. Μια συμμορία όπως η χρυσή αυγή δε θα μπορούσε να είναι κράτος όσο και αν βρίσκεται κοντά του επιχειρησιακά και πολιτικά, έχει την δική της αυτονομία στο να συσπειρώνει λουμπεν στοιχεία και να κάνει τα δικά της και απλά επανδρώνεται όποτε αυτό χρειαστεί.

ΑΝΗΜΠΟΡΕ, ένα τελευταίο:

Προτασιακη λογικη εχετε στη σχολη σου? Οχι ε?
    Ικονοκλαστ, προτασιακη λογικη εχεις περασει?
    Μαριλλιον, τι λες ρε. Η προτασιακη λογικη απο το ποστ σου στην κορυφη της σελιδας βγαζει το συμπερασμα οτι:
    ή μηπως εγω επρεπε να μεινω στη σχολη Πληροφορικης ωστε να ξερω και απο Προτασιακη Λογικη και να εχω παρει και πτυχιο ωστε να μη μου τη λενε και τα αναρχοκωλοπαιδα που δεν εχουν ιδεα του ποσο δυσκολα ειναι εκει εξω οταν τελειωσει ο χαβαλες στα πανεπιστημια?
    Ανεξάρτητα απο το αν εσύ έδωσες εκατό φορές για να περάσεις εισαγωγή σε προτασιακό λογισμό επιλογής στην κωλοσχολή σου (η οποία να αναφέρω κάπου εδώ ότι είναι το ΤΕΙ του μετσοβίου, δε ξέρετε τίποτα) και πόσο πολύ σε ΦΕΤΙΧΙΖΕΙ να το λες και νιώθεις γαμάουα, η "προτασιακή λογική" -ΠΕΣΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- δεν είναι η κωρωνίς της επιστημονικής πρόοδου, δεν είναι η φωτιά του προμηθέα και δε θα μας πάει στο φεγγάρι, αλήθεια. Οι περισσότεροι τειτζίδες, αεριτζήδες, πολυτεχνίτες έχουν κάνει τα ασκησάκια τους σε boole κάπου στο πρώτο τους εξάμηνο, το πέρασαν, δεν έδωσαν και πολύ σημασία κυρίως γιατί η πρώτη επαφή με αυτό το ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΧΑΟΣ που μόνο εσύ καταλαβαίνεις ήταν η στατιστική γενικής β' λυκείου με venn, de morgan, όλα τα καλά. Όλος ο κόσμος που μπορεί να μιλήσει ξέρει προτασιακή λογική. Ξεπέρασέ το.
    Last edited by ikonoklast; 13-11-2009 at 11:09.

Η λέξη παρακράτος άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως από τον αριστερό χώρο μετά τη δολοφονία του Λαμπράκη. Οι αριστεροί κρατιστές πίστευαν (κι ακόμα πιστεύουν) στο καλό κράτος, το κράτος δικαίου, το κράτος πρόνοιας. Γι' αυτό και απέδωσαν ευθύνες στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, κάτι ύπουλους συμμορίτες που δρουν αυτόνομα απ' το κράτος και γαμούν και δέρνουν και όλως τυχαίως δεν τους ξέρει ούτε τους συλλαμβάνει κανείς! Με αυτό τον τρόπο αθωοποίησαν την κυβέρνηση Καραμανλή, γιατί το κακό παρακράτος φταίει για όλα.

Δεν υπάρχει παρακράτος, μόνο ως βαθύ κράτος θα μπορούσαμε να το ονοματίσουμε. Είναι η ΚΑΚΗ πλευρά του κράτους (για να μιλήσω την αριστερή γλώσσα), η πλευρά της μη έννομης βίας και καταστολής η οποία βάζει το χέρι της εκεί που δεν φτάνει αυτό της έννομης. Και επιτέλους ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις, έξω από τα όρια του κράτους δεν δρα κανείς.

Επίσης, το να χαρακτηρίσει κανείς τη Σέχτα ή τους υπόλοιπους γκαζάκιδες/χυτράκιδες ως παρακρατικούς είανι ό,τι πιο λάθος. Το "κίνημα" πρέπει να εντοπίσει και να περιθωριοποιήσει αυτά τα στοιχεία φετιχοποίησης της βίας, όχι να τα πετάξει στον κάδο των "παρακρατικών", μαζί με χρυσαυγίτες και λοιπούς κρατικούς "υπάλληλους". Πίστεψέ με ικονοκλαστ! Αν δρούσαν για το καλό του κράτους αυτοί οι τύποι τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.
    Last edited by Agoraphobic_S.I.; 13-11-2009 at 11:21.

Η λέξη παρακράτος άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως από τον αριστερό χώρο μετά τη δολοφονία του Λαμπράκη. Οι αριστεροί κρατιστές πίστευαν (κι ακόμα πιστεύουν) στο καλό κράτος, το κράτος δικαίου, το κράτος πρόνοιας. Γι' αυτό και απέδωσαν ευθύνες στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, κάτι ύπουλους συμμορίτες που δρουν αυτόνομα απ' το κράτος και γαμούν και δέρνουν και όλως τυχαίως δεν τους ξέρει ούτε τους συλλαμβάνει κανείς! Με αυτό τον τρόπο αθωοποίησαν την κυβέρνηση Καραμανλή, γιατί το κακό παρακράτος φταίει για όλα.
    Μπερδεύεσαι χοντρά ψηλέ μου, αυτοί που λες είναι οι σοσιαλδημοκράται, οι κομμουνισταί δε γουστάρουμεν οποιοδήποτεν κράτονς, γουστάρομεν την δικτατορίαν του προλεταριάτουν. Αυτό σημαίνει ότι στο αστικό κράτος θα του γαμήσουμε τη μάνα έτσι κι αλλιώς (αρα δεν έχουμε λόγο να το υπερασπιζόμαστε), θα φτιάξουμε ένα δικό μας εργατικό κράτος και μετά πράσινους, μαύρους, μπλε και μωβ θα σας κρεμάσουμε όλους ή θα σας στείλουμε να σπάτε πέτρες. Τάδε έφη: Κράτος και επανάσταση, Βήτα Γιώτα Λένιν. Διάβασε το, είναι καλό!

Δεν υπάρχει παρακράτος, μόνο ως βαθύ κράτος θα μπορούσαμε να το ονοματίσουμε. Είναι η ΚΑΚΗ πλευρά του κράτους (για να μιλήσω την αριστερή γλώσσα), η πλευρά της μη έννομης βίας και καταστολής η οποία βάζει το χέρι της εκεί που δεν φτάνει αυτό της έννομης. Και επιτέλους ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις, έξω από τα όρια του κράτους δεν δρα κανείς.
    To κράτος είναι κάτι σα να λέμε το άγιο πνεύμα;

Βασικά όμως, που κολλάνε αυτά με το θρέντ; λολ.

Χαχ, δεν κολλάνε!

Ρε μην αυταπατάσαι. Αυτή τη δικτατορία του προλεταριάτου την έχετε ξεχάσει όλοι εσείς οι κομμουνισται από τότε που νομιμοποιηθήκατε, μην πω από πριν. Η λέξη επανάσταση φαντάζει πολύ όμορφη μέσα απ' τα βιβλία του Β. Ι. Λένιν και του Μαρξ, όμως για σας είναι όμορφη μόνο εκεί και όχι στην καθημερινή ζωή. Η δικτατορία του προλεταριάτου εξαφανίστηκε σαν πρόταγμα με την εμφάνιση του κοινοβουλευτισμού και την έναρξη της αέναης ψηφοφόρας σκυταλοδρομίας.

Θεωρητικά θέλετε να ρίξετε το Αστικό κράτος, μόνο για να το διαχειριστείτε εσείς. Να γίνετε εσείς η άρχουσα τάξη. Και φυσικά να εξοντώσετε την όποια αντιπολίτευση!

Το κράτος είναι απλά αυτό που κάνει κουμάντο ρε αδερφέ, κι όποιους δρουν έξω από τα όριά του τους συντρίβει γιατί είναι δυνατό. Όλους εμάς μας αφήνει για το θεαθήναι, για να φωτογραφίζουν οι γιαπωνέζος με τις τεράστιες φωτογραφικές και τις μάσκες για τη γρίπη.
    Κάτσε να σοβαρευτούμε και θα δεις για πότε θα μπούνε σπίτια μας.

Ακολούθα την βιβλιοπρόταση παραπάνω!!

δήθεν asimoulis's Avatar

Θεωρητικά θέλετε να ρίξετε το Αστικό κράτος, μόνο για να το διαχειριστείτε εσείς. Να γίνετε εσείς η άρχουσα τάξη. Και φυσικά να εξοντώσετε την όποια αντιπολίτευση!
    εγώ αδερφέ που δεν είμαι κομμουνιστής πολύ θα γούσταρα να το χαμε το κράτος όλοι γαμάτα άτομα και να μοιράζαμε συντάξεις αβέρτα επιδόματα και πισίνες. και αν μας κάνανε ντου να χαμε και ωραία προοδευτικά στρατά σαν της βενεζουέλας με φαντάρους λαικούς τυπάδες που μοιράζονται το κολατσιό τους και αν μας την πέφτανε -γιατί θα μας την πέφτανε- να πολεμούσαμε και να πεθαίναμε όλοι για το γαμάτο κράτος μας και να τραγουδούσαμε και να ερωτευόμασταν και ο φίξερ να ήταν στην αμερική.

θέλω να με πεις που σε χαλάει το κράτος το καλό κράτος το κράτος πρόνοιας και αγάπης που θα φτιάχνει παντού γηπεδάκια 5x5 τζαμπέ και θα φέρει rage against the machine στο σύνταγμα και οι μπάτσοι θα δείχνουν σεβασμό και δεν θα ενοχλούν τους σκεητάδες..

αν φέυγουμε οφ τόπικ να κάνουμε καινούριο στα αρχίδια μας αν υπάρχει ή όχι κράτος αυτά που γουστάρουμε είναι δημόσια υγεία και επιδόματα και κλινικές για μωράκια που τα άφησε κάποιος σε ένα σκαλοπάτι.
    Last edited by asimoulis; 13-11-2009 at 13:54.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    ΑΝΗΜΠΟΡΕ, ένα τελευταίο:

Προτασιακη λογικη εχετε στη σχολη σου? Οχι ε?
    Μαριλλιον, τι λες ρε. Η προτασιακη λογικη απο το ποστ σου στην κορυφη της σελιδας βγαζει το συμπερασμα οτι:
    ή μηπως εγω επρεπε να μεινω στη σχολη Πληροφορικης ωστε να ξερω και απο Προτασιακη Λογικη και να εχω παρει και πτυχιο ωστε να μη μου τη λενε και τα αναρχοκωλοπαιδα που δεν εχουν ιδεα του ποσο δυσκολα ειναι εκει εξω οταν τελειωσει ο χαβαλες στα πανεπιστημια?
    Ανεξάρτητα απο το αν εσύ έδωσες εκατό φορές για να περάσεις εισαγωγή σε προτασιακό λογισμό επιλογής στην κωλοσχολή σου (η οποία να αναφέρω κάπου εδώ ότι είναι το ΤΕΙ του μετσοβίου, δε ξέρετε τίποτα) και πόσο πολύ σε ΦΕΤΙΧΙΖΕΙ να το λες και νιώθεις γαμάουα, η "προτασιακή λογική" -ΠΕΣΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- δεν είναι η κωρωνίς της επιστημονικής πρόοδου, δεν είναι η φωτιά του προμηθέα και δε θα μας πάει στο φεγγάρι, αλήθεια. Οι περισσότεροι τειτζίδες, αεριτζήδες, πολυτεχνίτες έχουν κάνει τα ασκησάκια τους σε boole κάπου στο πρώτο τους εξάμηνο, το πέρασαν, δεν έδωσαν και πολύ σημασία κυρίως γιατί η πρώτη επαφή με αυτό το ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΧΑΟΣ που μόνο εσύ καταλαβαίνεις ήταν η στατιστική γενικής β' λυκείου με venn, de morgan, όλα τα καλά. Όλος ο κόσμος που μπορεί να μιλήσει ξέρει προτασιακή λογική. Ξεπέρασέ το.

Ti, auto htan to kampak?
    Perimena klalutero flame
    Profanws th xrhsimopoiei kai ligo eirwnika gia na tonisei ta aythaireta sumperasmata pou vgazoune merikoi edw mesa, opws px sxedon otidhpote les sto post sou.

Malakia kiolas, giati tha tan kalo flame to poso suxna xrhsimopoiei to 'Προτασιακη λογικη', alla ooooxi, eprepe na grapeis oloklhrh paragrafo kai na ton krazeis me KEFALAIA gia pragmata pou einai apla dika sou autheraita sumperasmata :/

ps.merikous tous mperdeuei auth h statistikh b lukeiou, me pososta kai ola ta kala, mhn nomizeis~!111
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.