Ενταξει, εστω κυπελλο το Αιγαλεω να παρει? Ε? ε?![]()
1) e4, c5
2) Νf3
Ναι άτομ σμάσερ!!!!!![]()
Καλά, έχω τρελαθεί λέμε. Ξεκίνησε η κουβέντα με μένα να σου λέω ότι γενικά σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι δεν πολυμιλάς για διαιτησία (αυτό το λες και εσύ στην αρχή) και καταλήγουμε να μου αποδεικνύεις ότι πολύ κακώς σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι η διαιτησία είναι από τα αγαπημένα σου τόπιξ.
Κερδίζεις την κουβέντα. Εγώ άλλωστε απέδειξες ότι μίλησα ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος και δόλο στο ματς με την Ξάνθη, εσύ ακόμα γράφεις και ξαναγράφεις ότι δεν υπήρχε δόλος στο ματς με τον Πανιώνιο.
Ρέηβεν, τα χάπια σου ρε. Δεν την παλεύεις κάστανο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ισχυει οτι το ακυρωθεν γκολ το οποιο εχει πυροδοτησει αυτην την καυτη κουβεντα,
προερχεται απο ανυπαρκτο κορνερ να ουμ?
δεν την εχω δει την φαση, μου το πε συναδελφος γαυρος που καθεται στην 6
se parakalw ayta einai an8rwpina la8i den yparxei dolos ... pou na kserei oti apo to anyparkto korner 8a mpei gkol? to opoio logw dolou 8a anagkastei na akyrwsei eee?
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Φορντ το μόνο που κάνω είναι να σου δείχνω ότι έχω συγκεκριμένα κριτήρια ανεξαρτήτως φανέλας. Σου έγραψα (όλα με λινκς) ότι παρά τα πέναλτυ κλπ πέρσι, άργησα πολύ να μιλήσω για σφαγές (= η μετριοπάθεια που λες), αλλά μετά από δυο συγκεκριμένους αγώνες (Ξάνθη και Άρη) που για μένα οι διαιτητές ξεπέρασαν τα όρια, μίλησα για δόλο. Το ίδιο κάνω και τώρα, για μένα δεν έχουν γίνει με κανέναν τρόπο τα περσινά οπότε δε μιλάω καν για υποψίες και τέτοια όμορφα. Αν οι διαιτητές ξεπεράσουν τα όρια και φέτος, σε οποιοδήποτε ματς οποιασδήποτε ομάδας (αρκεί να το δω), να είσαι σίγουρος ότι θα το πω. Είναι απλό, συνεπές και δεν το εξηγώ ξανά.
Από την άλλη, εσύ αποκτάς υποψίες με μια φάση σε έναν αγώνα, υποψίες που δεν απέκτησες στα περσινα ματς πχ για τα οποία πόσταρα βιντεάκια, παρά το γεγονός ότι έγιναν πολύ περισσότερα της μιας φάσης. Σε ρώτησα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πέρσι (αγώνας για τον οποίο δε μίλησα για δόλο εγώ, πληροφοριακά) που σας μέτρησε το γκολ με 2 παίκτες καθαρά οφσάηντ, να μου πεις αν ισχύει με τη δική σου λογική ότι είναι ύποπτος, όπως λες αυτόν με τον Ηρακλή. Μπορείς να απαντήσεις; Αυτό που σου προσάπτω δεν είναι ότι μιλάς ή δε μιλάς για τη διαιτησία, αλλά ότι έχεις άλλα κριτήρια.
Είπες πέρσι κάτι για το ματς με την Ξάνθη, αλλά φέτος δεν τα έβαλες στην "ίδια μοίρα". Παράλληλα φέτος ξαφνικά δε θυμάσαι να έγιναν χειρότερα πράγματα πέρσι από την ακύρωση του γκολ σας με τον Ηρακλή. Μήπως λοιπόν ξαναχτυπά η μνήμη γαυρου; Αν όντως έγιναν χειρότερα πέρσι με Ξάνθη, μήπως έχεις ξεχάσει και μερικά ακόμα χειρότερα που έγιναν;
Η πρώτη παράγραφος είναι αρκετή για επίλογος για μένα, αν θέλεις ξαναδιάβασέ τη. Δεν πρόκειται να σε πείσω, θα υποπτέυεσαι κάθε κόρακα που κάνει λάθος εναντίον σου (αφού το κάνεις με το πρώτο λάθος), χωρίς να κάνεις το ίδιο όταν γίνονται ανάποδα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Μάλλον, αλλά θεωρώ λίγο χαζομάρα να μιλάμε για 2 φάσεις πριν.
Το ακυρωθέν γκολ πάντως είναι φυσικά καθαρό. Ο τερματοφύλακας βγαίνει, ο μητρογλου μπαινει και η φάση γίνεται πολύ γρήγορα, απορώ λίγο με οσους δε δίνουν ένα ελαφρυντικό στον επόπτη που θεώρησε ότι δεν τον καλύπτει. Πέρα απαφτό, θα ήθελα σε οριακές φάσεις να δω και μερικές υπέρ του επιθετικό στην Ελλάδα, καλό θα μας κάνει.
Ποιον αγώνα λες ρε Οντόνιαν; Που ρίξαμε την τεσσάρα και κάναμε ένα σκασμό ευκαιρίες; Μιλάγαμε για αλλοίωση αποτελέσματος αν δεν κάνω λάθος. Εν πάσει περιπτώσει, βαρέθηκα να μιλάω για τη διαιτησία και δεν μπορώ (βαριέμαι, αλήθεια) να μπω στο τριπάκι να αναλύσω φάση-φάση κάθε ματς που υποστηρίζεις ότι το είδες πιο αντικειμενικά από εμένα. Σου εξήγησα γιατί ένα ματς είναι ύποπτο, εσύ το βλέπεις καθαρό, ΟΚ, δεν χάλασε ο κόσμος. Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας και θα δείξει.
2 φάσεις πριν το γκολ είναι Παύλε. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ!!!!!~~!@!!!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε φίλε με δουλεύεις; Τον πόσταρα τον αγώνα, έβαλα και βιντεάκια που ζήτησες. Αν μιλάς μαζί μου, τουλάχιστον διάβαζε τι γράφω. Το ματς έληξε 2-3 υπέρ σας και το πρώτο γκολ ήταν αστείο, άρα είχαμε αλλοίωση:
http://www.youtube.com/watch?v=OZMgubuaE7c
Άμα λέω δε θυμόμαστε τίποτα...
Α, μάλιστα, οκ, λάθος αγώνας. Βέβαια, το να μιλάς για αλλοίωση όταν ο άλλος κέρδιζε 2-1 και μετά το γυρνάμε έχει μια άλφα διαφορά από το ματς με τον Ηρακλή, ναι; Τι άρα αλλοίωση, σε τέτοιο επίπεδο συζητάμε τόσην ώρα; Τρανό οφσάιντ, δεν λέω και ύποπτο είναι το λιγότερο αλλά θες να μου πεις ότι ο Πανιώνιος έπρεπε να το πάρει το ματς; Άμα είναι έτσι και το δικό μας δεν έπρεπε να έρθει Χ τότε (αυτό πριν την τεσσάρα λέω), μιας και ήταν άουτ πριν την σέντρα και γενικά μπορούμε να μπούμε στην λογική να αναλύουμε το κάθε ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Όχι αγαπητέ, εγώ δε μιλάω για ύποπτο ματς με Πανιώνιο, δε μου φτάνει μια φάση, όσο αστεία και να είναι. Εσένα σου φτάνει όμως γι' αυτό σε ρώτησα και προσπαθείς να παραμορφώσεις τη λογική σου για να ταιριάξει. Δυστυχώς αποτυγχάνεις. Όταν μπήκε το πρώτο σας γκολ με Πανιώνιο, το σκορ ήταν 0-0 και ήδη το αποτέλεσμα αλλοιωνόταν. Ο επόπτης δεν είχε τρόπο να ξέρει πώς θα πάει το ματς. Αντίθετα, όταν δε μέτρησε το γκολ σας με Ηρακλή, ήσασταν μπροστά. Αν μη τι άλλο, πιο σημαντικό ήταν το λάθος με Πανιώνιο παρά με Ηρακλή τη στιγμή που έγινε, άσχετα αν αργότερα άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η άλφα διαφορά.
Δε σου λέω ότι ο Πανιώνιος έπρεπε να πάρει κάτι σε εκείνο το ματς, δεν υπάρχει έπρεπε στο ποδόσφαιρο. Λέω ότι σύμφωνα με τη δική σου λογική (όχι τη δική μου), η διαιτησία ήταν ύποπτη και τότε. Δε σε είδα να το λες πουθενά όμως όταν έγινε και τώρα με κατηγορείς ότι άλλα λέω φέτος και πέρσι!
Είναι παράξενο που μου λες ότι αναλύω κάθε φάση - μια φάση είχε το ένα ματς, μια το άλλο. Η φάση με Ηρακλή χρίζει ανάλυσης, ενώ με Πανιώνιο όχι; Συνολικά η διαιτησία με Ηρακλή ήταν μια χαρά, σφύριξε όσα είδε κατά τη γνώμη μου και ξέφυγε ένα λάθος του βοηθού. Αν δεις άλλα πραγματάκια που δείχνουν διαιτητές με πρόθεση να βοηθήσουν (πχ τα φάουλ ειδικά κοντά στην περιοχή) μια χαρά υπέρ του γαυρου ήταν, όπως θα περίμενε κανείς άλλωστε με βάση την εικόνα του αγώνα.
Ρε Οντόνιαν, πότε ακριβώς είναι που θα σταματήσεις να μιλάς για την διαιτησία; Επαναλαμβάνεις πάλι ξανά ακόμη μια φορά αυτά που έλεγες πριν: Αθώοι εσείς, ένοχοι εμείς πέρυσι, εσύ αντικειμενικός, εγώ κακομαθημένος γάβρος. Μου ξέφυγε κάτι ή τα κάλυψα όλα; Εγώ γενικά δεν ασχολούμαι με την διαιτησία, το έκανα πέρυσι στην προφανή αδικία εις βάρος της Ξάνθης και σχολίασα την φετινή σας πρεμούρα να υπερασπιστείτε κάτι το οποίο δεν είναι προφανές. Έκτοτε έχουμε αρχίσει ένα γαϊτανάκι που καταλήγει πάντα στο ότι είσαι τέρας αντικειμενικότητας και εγώ βλέπω ότι γουστάρω. Λοιπόν, σου αφήνω εγώ τον τελευταίο λόγο τώρα να φανώ και λαρτζ υπεράνω.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος