Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Μα σου είπα ότι την επόμενη μέρα των ματς είσαι μετριοπαθής αλλά μετά από ένα χρόνο (τώρα) μιλάς για σφαγές και πολύ χειρότερα πράγματα, τα οποία τότε τα έλεγες μέσες-άκρες. Τα είδα τα ποστ και πρώτον μιλάς για δόλο και εντεταλμένες υπηρεσίες (είδες; σε θυμάμαι πιο καλό!) και δεύτερον δεν μου απαντάς στο βασικότερο: Τις πολύ χειρότερες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Με τον Άρη τα είπα τότε, καμία σχέση (άντε να το συσχετίσουμε με το δικό σας με τον Πανιώνιο, αλλά τα ριπλέι τα είδαμε όλα και αμέσως), με την Ξάνθη δεν το βρήκα το ποστ μου, χωρίς να το αρνούμαι, αλλά δεν το βάζω στην ίδια μοίρα. Επιμένω ότι πετάς βαρύγδουπες εκφράσεις (φέτος) που πέρυσι δεν τα έλεγες έτσι.

Το ζήτημα όμως είναι ότι το μπλαστ φρομ δε παστ αποδεικνύει αυτό που σου λέω τόση ώρα: Σε αντίθετες καταστάσεις γίνεται πανηγύρι από όλους, τώρα εμείς είμαστε εμετός που είμαστε και καχύποπτοι. Προφανώς και σπαταλάς επίσης πολύ περισσότερη ώρα από ότι εγώ για να υπερασπίσεις το αθώο του φετινού πράγματος. Για αυτό γίνεται η κουβέντα τόσην ώρα, όχι γιατί συζητάω ποιος έχει δίκιο (χωρίς βίντεο και πώς θα πάει και το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν βγαίνει άκρη). Κάποια στιγμή στο είχα πει ότι θα δείτε και σεις φέτος πώς είναι να σου καταλογούν τα πάντα να δείτε την γλύκα. Και μιλάμε τα ΑΡΔάκια πέραν των πράβδα μας μια χαρά σας χαϊδεύει.
Τι δεν έλεγα έτσι, ξεκάθαρα έλεγα μετά τα ματς τότε ότι ο διαιτητής είχε και στα δυο δόλο! Τα ποστ είναι περσινά όχι φετεινά! Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι μοναχά αυτά τα ποστ (που γράφω και στα δυο οτι ο διαιτητής είχε αποστολή = δόλο), τα έλεγα συνέχεια μετά από αυτούς τους αγώνες. Ίσως να μην είπα τη λέξη σφαγή, αλλά νομίζω ήταν προφανές τι έλεγα τότε και ότι δε διαφέρει με αυτό που λέω τώρα. Μη σου πω ο δόλος που έλεγα περσι είναι χειρότερος από τη σφαγή που λέω φέτος - σφαγές γίνονται και κατά λάθος.

Αφού λες ότι δε βάζεις σε ίδια μοίρα ένα ματς φέτος που το μόνο λάθος ήταν μια ακύρωση γκολ με το περσινό που στο μπέναλτυ και αποβολή που πήρε ο ντιογο ήταν οφ σάηντ 2 μέτρα, που ο παπαδοπουλας σπάει το πόδι του παικτη της Ξάνθης και δε δίνει τίποτα και ο παντος μέσα στη μούρη του διαιτητή κάνει πεντακάθαρο μπέναλτυ στο 90, μάλλον κάτι πάει στραβά με τα κριτήριά σου. Ο γερμανακος έπαιζε γαυρο σε όλο το ματς και δεν είδες δόλο (με σιγουριά!) ενώ με ένα μόνο λάθος εναντίων σας η διαιτησία είναι ύποπτη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Ορίστε και το ποστ σου: http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=805804

Αγώνας που σε έκανε να ποστάρεις αυτό το πράγμα δεν μπαίνει στην ίδια μοίρα με έναν απλά "ύποπτο" αγώνα; Δεν αναγνώρισες κι εσύ ο ίδιος πρόθεση γερμανακου;