Quote Originally Posted by Odonian View Post
Τι δεν έλεγα έτσι, ξεκάθαρα έλεγα μετά τα ματς τότε ότι ο διαιτητής είχε και στα δυο δόλο! Τα ποστ είναι περσινά όχι φετεινά! Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι μοναχά αυτά τα ποστ (που γράφω και στα δυο οτι ο διαιτητής είχε αποστολή = δόλο), τα έλεγα συνέχεια μετά από αυτούς τους αγώνες. Ίσως να μην είπα τη λέξη σφαγή, αλλά νομίζω ήταν προφανές τι έλεγα τότε και ότι δε διαφέρει με αυτό που λέω τώρα. Μη σου πω ο δόλος που έλεγα περσι είναι χειρότερος από τη σφαγή που λέω φέτος - σφαγές γίνονται και κατά λάθος.
Καλά, έχω τρελαθεί λέμε. Ξεκίνησε η κουβέντα με μένα να σου λέω ότι γενικά σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι δεν πολυμιλάς για διαιτησία (αυτό το λες και εσύ στην αρχή) και καταλήγουμε να μου αποδεικνύεις ότι πολύ κακώς σε θεωρώ μετριοπαθή και ότι η διαιτησία είναι από τα αγαπημένα σου τόπιξ.

Κερδίζεις την κουβέντα. Εγώ άλλωστε απέδειξες ότι μίλησα ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος και δόλο στο ματς με την Ξάνθη, εσύ ακόμα γράφεις και ξαναγράφεις ότι δεν υπήρχε δόλος στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ρέηβεν, τα χάπια σου ρε. Δεν την παλεύεις κάστανο.