Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Quote Originally Posted by Khalkji View Post
εχει πλακα αλλα οσο πιο συνειδητοποιημενος πολιτης προσπαθει να γινει ο ντραγκονλορντ τοσο πιο πολυ αποτυγχανει.
Κάλκη πάμε να κάψουμε τις γκαλερί τη βουλή τα αστυνομικά τμήματα το σπίτι του καντιρού την PETA τις καρέτα καρέτα πουτάνα όλα. Εντάξει, συνειδητοποιήθηκα τώρα;
Ικόνοκλαστ, σοβαρά σου απαντάω, πάλι τακτικές "δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τέτοια άτομα";
Δε μου απαντάς σοβαρά, με γράφεις. Κάποιος που νοιάζεται πρώτιστα για τα ζώα γράφει για τα ζώα, βάζει άρθρα, γράφει για δράσεις, καλεί κόσμο να κάνει πράματα, ψαχουλεύει το ζήτημα σε βάθος, θέλει να πείσει (και αλήθεια με νοιάζει να πειστώ αλλιώς δε θα γραφα), νοιάζεται. Αυτό είναι politics, οι χοληστερίνες είναι fitness.

Για το "δε μπορώ να συνεννοηθώ", θυμίσου, ναι, είναι πάγια τακτική μου να μην εμπλέκομαι σε κουβέντες όπου πρέπει να εξηγήσω γιατί τα lexus της παπαρήγα δεν είναι πολιτικό επιχείρημα ή σοβαρή κριτική στο ΚΚ. Να μου το πει ο λοκη, ο αγοραφοβικ ή άλλο συμπαθέστατο πιτσιρίκι να σκιστώ να του εξηγήσω τι εννοώ, να μου το πεις εσύ, o βικ κλπ, σταρχίδια μου θα σας γράψω και χωρίς ενοχές.