ΕDIT: disregard that, I suck cocks
ΕDIT: disregard that, I suck cocks
Last edited by sabbattack; 24-10-2009 at 08:52.
@funish:vale opou gata, patton kai tha vreis thn apanthsh.
sabba no hotlinking
Ναι άη γκετ γιορ πόιντ, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό παράδειγμα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η δυνατότητα να βάλεις έναν Πάττον στο κρεβάτι σου και να τρως τις τριχόμπαλές του ιφ γιου νόου γουάτ αη μιν.
Αλλά να έχεις το οποιοδήποτε ζωντανό αφεντικό στο σπίτι σου, ξέρωγω. Τελοσπάντων, τον έχω ζήσει τον παραλογισμό, δεν βγάζει πουθενά η συζήτησις. Όπως λέει και το ταγκ, πειτε+για κυλιομενες.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Λίγο έλειπα απ'το θρεντ και γαμήθηκε. Ουστ ρε που κακολογείτε τα κατσούλια. Τόσα ξέρετε τόσα λέτε. Τστστς απ'την ταραχή δεν θα μπορώ να κοιμηθώ απόψε.
Πάρε κόσμε ένα χρήσιμο λινκ http://catouweb.free.fr/Races.htm
@angel:
funish ean thes borw na ksigithw ektenestera alla se prive mhn prizoume arxidia.
Μπράβο figure ΖΩΟ.
Ψόφα σίχαμα.
Funishment, σκάσε.
edit: Και τέλος πάντων ποιο είναι το προβλημά σας? Αφήστε μας να ποστάρουμε τα γατιά μας και άντε γαμηθείτε. Δε σας ρωτήσαμε τη γνώμη σας, ούτε σας υποχρεώσαμε να μπείτε στο θρέντ.
Πούλο.
Μ'αρέσει πάντως funishment που λες μηδέν εμπιστοσύνη στους κατ πιπολ, τη στιγμή που στηρίζεις κάποιους που ποστάρουν ξεκοιλιασμένα/καμμένα ζώα.
Προληματίσου.
Last edited by Drumsick; 23-10-2009 at 06:57.
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
και η διαφορά είναι ότι όποιος έχει γάτες δεν έχει πρόβλημα με τα άλλα ζωντανά, ...ψαχτείτε
Και σκύλους και γάτες έχουμε και όλα τα αγαπάμε.
και ακολουθεί η κουκλάρα μου
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Kαλά κι εγώ σίγουρα έτσι θα καταλήξω, αλλά καθόλου δε με χαλάει σαν προοπτική. Συνεννοούμαι καλύτερα με τα γατιά μου
Α και btw, εννοείται κοιμούνται μαζί μου και οι 3, αλλά αν με ξεβολέψουν μια χαρά κλωτσίτσες τρώνε.
ήρθε μόνη μέσα στο διαμέρισμα?
μήπως χτύπησε και θυροτηλέφωνο?![]()
Rock or Nothing