Results 1 to 15 of 2490

Thread: ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    R+L=J funishment's Avatar

Ντομάτα, κρέπα, σοβαρά, τι σκέφτεστε.

Ας μιλήσουμε και για τις γατούδες. Οι γυναίκες φανζ των γατών σίγουρα φτάνουν σε κάποιο σημείο στη ζωή τους, που όντως γίνονται αυτό που λέμε "γατούδες" και δεν είναι κλισέ. Είναι η κλασσική περίεργη συνήθως γεροντοκόρη που ΟΛΟΙ είχαμε στη γειτονιά μας, αυτή που μάζευε στο σπίτι της όλες τις αδέσποτες γάτες της περιοχής και έφερνε και από άλλες. Σοβαρά, όλες θα το περάσετε (αν δεν το έχετε περάσει ήδη) σε κάποια φάση.

Επίσης, έχω ακούσει άπειρες φορές ατάκες τύπου "δεν έρχεστε σπίτι μου γιατί δεν αγαπάτε τα ζώα" ενώ απλά έχεις αλλεργία και δεν μπορείς να πας γιατί μπουκώνεις και κλαις, ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ, πώς το λένε. Το πιο αστείο φυσικά απ' όλα μου το είπε πρόσφατα φίλη μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν φταίει η γάτα της αλλά εγώ, γιατί η γάτα της είναι πλάσμα της φύσης, οπότε έχω αλλεργία στη φύση. Αυτές/οί είστε.

Να μη μιλήσω για αρρωστημένες καταστάσεις τύπου "κοιμάμαι με τη γάτα μου, και αν έχει κάτσει στα πόδια μου κι εγώ έχω πιαστεί ή θέλω να αλλάξω πλευρό βραδερφέ, δεν θα κουνηθώ για να μην την ξεβολέψω-ξυπνήσω, καλύτερα να σκεβρώσω παρά να την αναστατώσω."

Σκατοπλάσματα όσο δεν είναι μικρά, και μηδέν εμπιστοσύνη στους κατ πίπολ.

Στηρίζουμε χρήστες Μιτσμανν και Φιγκουρε.
    Last edited by funishment; 23-10-2009 at 00:59.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Tags for this Thread