Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 333

Thread: Σοσιαλισμός στα εξάρχεια

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

πάντως, την Παρασκευή 9/10 πέθανε Πακιστανός στη Νίκαια μετά από βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ από αναρχικούς την 26/9 (φοβήθηκε να πάει νοσοκομείο λόγω έλλειψης χαρτιών), ο πέμπτος στην περιοχή (εκεί βρίσκεται και η υπηρεσία χορήγησης ασύλου) τα τελευταία 2 χρόνια.

edit: μπάτσος τον έφαγε τελικά!

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

το "αστυνομικος της γειτονιας" κανει σε ολους "χαφιες της γειτονιας" ε;

θα 'ναι μονοι τους ή σε ομάδες; άμα είναι μόνοι τους, ποσο στοιχημα οτι θα φανε κανενανε και μετα θα εχουμε "μανα χτυπημενου/δολοφονημενου αστυνομικου της γειτονιας" και ολα τα υπολοιπα ωραια;
    Vielen Dank für alles was mal war

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

ε δε νομίζω να έστελνε κανείς μόνο του αστυνομικό για περιπολία στα εξάρχεια. Λογικά τουλάχιστον στις "hot" περιοχές θα μαζεύεται μεγάλο μπατσολόι.

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    ΡΠροφανώς και ήταν κυρίως για τουριστικούς λόγους, αλλά και πάλι.
    προφανώς; για δειξουν καλο προσωπο στους τουριστες; κι αμα παρει κανα ντοπιος θα του πουνε "αντε γαμησου παλιοαδερφη;"

εσυ ισοπεδωσες τωρα
    Η διαφήμιση ντε, πληρωμένη καταχώρηση σε περιοδικοεφημεριδάκι λέμε. Και είπα "κυρίως". Είμαι χοντρός αλλά δεν είμαι ελέφαντας.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    πάντως, την Παρασκευή 9/10 πέθανε Πακιστανός στη Νίκαια μετά από βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ από αναρχικούς την 26/9 (φοβήθηκε να πάει νοσοκομείο λόγω έλλειψης χαρτιών), ο πέμπτος στην περιοχή (εκεί βρίσκεται και η υπηρεσία χορήγησης ασύλου) τα τελευταία 2 χρόνια.

Αυτοί οι θάνατοι μού φαίνονται σπασμωδικοί αλλά θέλω να περιμένω λίγο μέχρι να αποφασίσω.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    το "αστυνομικος της γειτονιας" κανει σε ολους "χαφιες της γειτονιας" ε;

θα 'ναι μονοι τους ή σε ομάδες; άμα είναι μόνοι τους, ποσο στοιχημα οτι θα φανε κανενανε και μετα θα εχουμε "μανα χτυπημενου/δολοφονημενου αστυνομικου της γειτονιας" και ολα τα υπολοιπα ωραια;
    δεν νομιζω πουθενα στον πλανητη να υπαρχει περιπολο με 1 ατομο μονο για ευνοιτους λογους.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post

Αυτοί οι θάνατοι μού φαίνονται σπασμωδικοί αλλά θέλω να περιμένω λίγο μέχρι να αποφασίσω.
    αυτός περίμενε 10 μέρες να πάει νοσοκομείο και πέθανε, πρόσεχε.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member Mostos's Avatar

αυτοί είστε.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Και δεν περιμένουν τους εκάστοτε Forf Prefects να δουν "μέχρι που θα τραβηχτεί η κατάσταση", λες και ως εδώ μπορούν να την δικαιολογήσουν αν κάποιος τους εξηγήσει τέσσερα γιατί.
    Μάλλον εύκολη λύση είναι το όνομά μου, αλλά του πούστη, για να δούμε. Εξήγησέ μου λοιπόν, τι εννοείς εδω;
    Δεν μου αρέσει να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα να αιωρούνται και την Απορία να ξεγλιστρά και να εμφανίζεται σε επόμενες κουβέντες. Ψηλέ, σε ρώτησα πως σου φαίνεται αυτό που γίνεται στο εξάρχειο, και απαντάς "θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε", λες και είναι σεζόν Prison Break. Μάγκα, τρώει αθώος κοσμάκης ξύλο στα αλήθεια, κάτοικοι χάνουν την ηρεμία τους για το τίποτα, και εσύ περιμένεις να δεις ως που θα τραβήξει, γιατί δεν έχεις αποφασίσει ακόμα. Το "σπασμωδικό" δεν αρκεί για να μην γίνεται εύκολη λύση το όνομά σου σε ανάλογες φάσεις.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Πάντως κάρχαρτ, δεν ξέρω αν ήταν εν όψει εκλογών, αλλά πριν κάνα μήνα που τραβούσα φώτος σε κεραμεικό/μενάνδρου κτλ είχε 5-10 μπατσους σε κάθε γωνία και γδύνανε/συλλαμβάνανε αλλοδαπούς και κακοποιές φάτσες. Δεν έχω ξαναδεί τόσους μπάτσους μαζεμένους σε μια περιοχή.

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Παντου ειναι οι μπατσοι. Ακομα και στο Ν.Ηράκλειο στην πλατεια.. ακόμα και στην εταιρια μου διπλα, και κοβουν κλησεις στα αυτοκινητα υπαλληλων (αλλά τον καφε τον παιρνουν σε ειδικη τιμη που ισχυει για τους υπαλληλους της εταιριας). Τεσπα, καρχαρτ με καλυψες απολυτα με το ποστ σου και ειδικα με αυτο

Με ενοχλεί όμως να γίνονται εκατό προσαγωγές την μέρα Γιατί Έτσι, με ενοχλεί να τρώει κόσμος ξύλο Γιατί Έτσι, με ενοχλεί να μου ζαλίζουν οι ΜΑΤς (με ειρωνικά σχόλια, απειλές, βλέμματα, ΥΠΑΡΞΗ) καθόλη την περπατητή μου άνοδο σε όλη την ακαδημίας, με ενοχλεί να ακούω από κοινές γνώμες περί γκέτων, ενώ δεν τις ενόχλησε (στα αλήθεια) ποτέ, κανένα άλλο γκέτο. Ενοχλούμαι ιδιαιτέρως να ακούω για πρεζάκια, όταν στις τηλεοράσεις βλέπουν τον κάθε show biz ποτισμένο στην κόκα και λαζόπουλος και γιέα. Ενοχλούμαι ιδιαιτέρως να ακούω για εγκλήματα, κλεψιές και οτιδήποτε τέτοιο, όταν ξερω γω, ξανά πασοκ/νδ. Ενοχλούμαι επίσης να γενικεύω τόσο ξεδιάντροπα, αλλά το κάνω προς χάριν της ενόχλησής μου.

Και με ενοχλούν οι μπάτσοι. Είναι υπάρξεις κενού νοήματος, που βαράνε. Δεν μου αρέσουν αυτές οι υπάρξεις. Δηλαδή υπάρχουν παντού, στα πανεπιστήμια, στα εξάρχεια, στα φόρουμς, αλλά δεν βαράνε στο έτσι, δεν σκοτώνουν παιδιά απαραίτητα. Και δεν περιμένουν τους εκάστοτε Forf Prefects να δουν "μέχρι που θα τραβηχτεί η κατάσταση", λες και ως εδώ μπορούν να την δικαιολογήσουν αν κάποιος τους εξηγήσει τέσσερα γιατί.
    εξαρχεια κατεβαινω απο το 97 και θυμαμαι πολυ καλα πως καπου γυρω στο 99 παλι μπατσοι τη στηνανε κα κανανε ελεγχο εχω περασει απο παρα πολλους, ψαξιμο τσαντας κτλ επειδη φοραγα μαρτινσ και κανα μπλουζακι περιεργο ξερω γω. Ετσι για την πλακα, τσαμπουκας και εγω γαμαω και δερνω τυποι.

Vic Ford Prefect's Avatar

Δεν μου αρέσει να αφήνω αναπάντητα ερωτήματα να αιωρούνται και την Απορία να ξεγλιστρά και να εμφανίζεται σε επόμενες κουβέντες. Ψηλέ, σε ρώτησα πως σου φαίνεται αυτό που γίνεται στο εξάρχειο, και απαντάς "θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε", λες και είναι σεζόν Prison Break. Μάγκα, τρώει αθώος κοσμάκης ξύλο στα αλήθεια, κάτοικοι χάνουν την ηρεμία τους για το τίποτα, και εσύ περιμένεις να δεις ως που θα τραβήξει, γιατί δεν έχεις αποφασίσει ακόμα. Το "σπασμωδικό" δεν αρκεί για να μην γίνεται εύκολη λύση το όνομά σου σε ανάλογες φάσεις.
    Έχεις δίκιο, το φταίξιμο είναι όλο δικό μου, γιατί υπέθεσα ότι συνεννοούμαστε. Με ρώτησες πώς μου φαίνεται το όλο σκηνικό και υπέθεσα (ο βλάκας) ότι με ρωτάς γενικά "τι γίνεται; γιατί γίνεται; τι πιστεύεις;" και απάντησα αναλόγως για το τι κάνει η κυβέρνηση γιωργάκη. Δεν υπέθεσα ομολογουμένως ότι ήθελες να σου πω "μπάτσοι γουρούνια σκατοκέφαλοι", που ρε γαμώτο, δεν μπορεί ακόμα να συζητάμε τα κωλοαυτονόητα. Και πάλι βέβαια στο έχω ήδη πει αλλά όταν διαβάζουμε έχοντας ήδη άποψη για το τι μας λέει ο συνομιλητής, τέτοια κατανόηση παίζει:
    Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα πώς κρίνω συμπεριφορές χοιροστασίου από την αστυνομία.
    Ξέρω βέβαια πως για να ανέβω πάνω από το λέβελ των "απανταχού Φορντ Πρίφεκτς" δεν φτάνει αυτό αλλά 'νταξ...

Βέβαια, το φταίξιμο όπως προείπα είναι δικό μου, δεν είσαι μόνος σου. Και ο Πάνος τα ίδια κατάλαβε (και κρίμα την ειρωνεία, δεν το περίμενα).

Οπότε θα επεξηγήσω το ποστ μου και μετά θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια γιατί πέρασα ένα όμορφο πρωινό με τον γιο μου και θέλω να μου μείνει το γούτσου-γούτσου φίλινγκ.

3) Μου φαίνεται σπασμωδικό αλλά θέλω να περιμένω λίγο μέχρι να αποφασίσω. Δεν ξέρω πόσο σκοπεύουν να το τραβήξουν, πώς θα αντιδράσει ο κόσμος που στοχεύουν κλπ. Σε συνάρτηση με το τι συμβαίνει σε άλλες περιοχές, νομίζω είναι προφανές ότι είναι πολιτική για τα μίντια. Εξ ορισμού φαύλη.
    Σε αυτό το επίμαχο quote που είναι τόσο δυσνόητο απαντάω όπως είπαμε στην ερώτηση "πώς μου φαίνεται αυτό που γίνεται στα εξάρχεια". Ε, πώς να μου φαίνεται; Σχολιάζω την λογική της κυβέρνησης και του Χρυσοχοϊδη όπως την καταλαβαίνω. Δεν σχολιάζω αν είναι καλό ή κακό που πέφτει ξύλο, δεν είμαι (μα το θεό!) φασίστας και δεν ήξερα ότι είναι όντως ερώτημα...(ευχαριστώ πάντως που έχεις τέτοια ιδέα για μένα, τι να πω). Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω μπάτσους στα εξάρχεια και να μου κάνουν έλεγχο. Ναι, Εξάρχεια πήγαινα και πηγαίνω όταν είμαι Αθήνα.

Το τι γνώμη έχω για το ξύλο ή ακόμα περισσότερο την δολοφονία, αν με θεωρείς ΤΟΣΟ ασυνεπή χριστιανό/ιδεαλιστή που να επικροτώ τέτοιες αθλιότητες, μαλάκα μου, πέστο από πολύ νωρίς, για ποιο γαμημένο λόγο να κάθομαι να γράφω. Δηλαδή να ξέρω, εκτός του Σπύρου και με ποιον άλλο δεν υπάρχει νόημα να χάνω χρόνο στην συζήτηση. Και σε σένα πάει αυτό Πάνο. Δεν με νοιάζει να σας πείσω αν είμαι μαλάκας ή όχι, στα εύφορα παπάρια μου γενικά αυτό, αλλά αν σε κάθε κουβέντα υπάρχει θέμα και λέω "ούγκα" και ακούτε "μπούγκα", ε, να το ξέρω να περνάω την ώρα μου χαζεύοντας αλλού.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Biιιιικ τα "κωλοαυτονόητα" για μένα είναι πως δεν νοείται ένας άνθρωπος να υποστηρίζει με θέρμη τον χριστιανισμό και να είναι σοβαρός, καθώς και να βάζει exodus - tempo of the damned στα 10 αγαπημένα του albums για τα 00's, για παράδειγμα. Επομένως, δεν υπάρχουν πάντα αυτονόητα με μερικούς ανθρώπους, με άλλους έχω αυτονόητα, και δεν χρειάζεται να συζητάω καν, με σένα δεν έχω ούτε μισή κοινή βάση, οπότε καλό θα ήταν να μη σνομπάρεις τις απορίες μου, ακόμα και αν είναι καθαρά επεξηγηματικές. Δεν είναι (δα) και κανα μυστικό πως δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι φασίστας φασίστας για να επικροτείς αυτά που γίνονται τώρα στα εξάρχεια. Όπως έχει πει και ο Σπυράκος, μπορεί να είσαι είτε τέτοιος, είτε βλάκας, δεν λέω για σένα, γενικά. Ε ψάχνομαι, αναρωτιέμαι, τίποτα δεν θα μου έκανε εντύπωση πια.

Vic Ford Prefect's Avatar

E, ναι βρε αδερφέ, όλα αυτά είναι όμορφα και κατανοητά, αλλά θα ήταν πολύ τιμιώτερο να μου πεις προ πολλού ότι είμαι για σένα ντε φάκτο ασόβαρος άνθρωπος επειδή είμαι χριστιανός και έχω το Έξοντους στα τοπ 10 των 00ς, γιατί αυτό θα με γλύτωνε πάρα πολύ χρόνο και υποπτεύομαι και εσένα το ίδιο.

Θα με βοηθούσε πολύ αν και άλλοι το ξεκαθάριζαν αυτό τώρα, δεν είναι και η καλύτερή μου να συζητάω με ανθρώπους που με θεωρούν βλάκα ή ασόβαρο ή ό,τι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Και ο Πάνος τα ίδια κατάλαβε (και κρίμα την ειρωνεία, δεν το περίμενα).
    Δεν έχω τελειώσει το ποστ σου αλλά μη με παρεξηγάτε, τις περισσότερες φορές απλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε μία καλή ειρωνία

Tags for this Thread