την πέφτει στην ελίτ και δε φοβάται τίποτα
την πέφτει στην ελίτ και δε φοβάται τίποτα
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
paidia, klepste o,ti thelete apopou thelete, de tha sas malosei kaneis, ektos apo ton parasight isos. oi ilithies dikaiologies ton diaxorismon einai to asteio/thlivero tou thematos. oso systima einai to zara, toso einai ki autoi pou psonizoun kai o psilikatzis tis geitonias sas, ki ego ki eseis. auta. antio apo mena.
ΜΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΠΟΙΟΝ ΖΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;
Σου έχω απαντήσει εν τω μεταξύ ευθέως και εκτενώς σ' αυτό που λες εδώ και τέσσερις σελίδες και αποφεύγεις συστηματικά ν' ανταπαντήσεις!
Last edited by Dythor; 12-10-2009 at 16:08.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Έεεελα τώρα, όχι δα.
Μιλούσα για νόμους και για το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να τους "τεντώσουμε" δικαιολογώντας το. Απλά υπερέβαλλα για να δώσω έμφαση, μη μας ξεφεύγει το ζουμί. Η επιχειρηματολογία επιτρέπει κα παραλληλισμούς, όχι;
edit:Ασταδιαλαρα
Προφανώς παρεξηγούμαι γιατί ίσως δε μεταδίδω καλά αυτά που θέλω, συνεχίστε εσείς λοιπόν.
εγω παντως που ειδα παρασαιτ καλυτερα να μην σας μαλλωσει. τρομακτικος τυπος.
υπομονή
ναι ναι συγκρίνετε λογισμικά με τα παραγόμενα της τέχνης τώρα. θα γελάσουμε.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ρε θεέ, το ένα άβαταρ είναι καλύτερο από το άλλο!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ε δεν είναι.
γενικώς δεν είμαι της κλοπής πάντως, απλά εξήγησα ένα σκεπτικό κάποιου κλεφτοκοτά.
Ως τώρα έχω κλέψει : τις τάπες ενός μαλάκα στο δημοτικό, ενα πρόμο impaled nazarene και ενα unleashed, μια κούπα από τα στάρμπαξ, ένα βιβλίο που είχε τις τιμές γραμμένες με μολύβι, είχα μαζί μου γόμα, έσβησα, έγραψα ενα μικρότερο ποσό και πήγα και το αγόρασα, αλλά δεν είχα άλλα χρήματα πάνω μου, και τελικά έλειπαν μερικές σελίδες.
υπερανω ικονοκλαστ, εκτος του οτι τα περισσοτερα ειναι αγορασμενα ή οι φρη εκδοσεις (μετα το φορματ θα μπουν λινουξ στο υποσχομαι!), δεν εκανα εγω θρεντ ηθικης καταδικαζοντας οσους κλεβουν, εσυ εκανες θρεντ κλοπες λολ.
και συγνωμη αν βρισκω παρανοικο το να εχει βουτήξει κάποιος τα μισα βρακια που εχει φορεσει, μολυβια, και δεν ξερω τι αλλο, να βαζει λογκο πνευματικης ιδιοκτησιας στις φωτο της μην τις βουτηξουν ιντερνετικα, αλλα να στελνει καρκινο οταν της βουτανε τη μηχανη.
το κομμουνιστικο μανιφεστο το ειχες, η γνωση του ηταν προσβασιμη σε σενα, αλλα εσυ ηθελες την αντικ εκδοση με τη σκληρη ραχη. δε μου απαντησες γιατι. δεν αρκουσαν οι φωτοτυπιες;
για να τελειωνουμε, εχουμε ξανασυζητησει το θεμα της πνευματικης ιδιοκτησιας. δεν την ειπα σε κανεναν ουτε χαρακτηρισα κακο, οποιον εχει κατεβασει μουσικη, βιβλια, κομιξ, ταινιες ή τετοιου ειδους. Αυτα συμβαλλουν στην εκπαιδευση ενος ανθρωπου, απο ουμανιστικης αποψης αυτα τα πραγματα θα επρεπε να ειναι ή δωρεαν από το κράτος ή με πολυ μικρο αντίτιμο. Αλλά δεν άνοιξες το θρεντ για αυτα, το ανοιξες για τσιχλες, βρακια, κουταλια και κουκουναρια.
οποτε βουλωνε που θα μου την πεις κιολας
Vielen Dank für alles was mal war
Επίσης εσείς δεν λέτε "μην σπάτε περίπτερα, σπάτε τράπεζες";;;; Επειδή δεν έχουν τσίχλες οι τράπεζες να κλέψετε;;;;;
πάλι έσβησες ποστ
θες να μπω απο το λαπτοπ με το ΝΟΜΙΜΟ λογισμικο που κανει και απντεητ μονο του;
Vielen Dank für alles was mal war
Βασικά κάνε ό,τι θες απλά μη μου γαμάς τα ωραία μου θρεντάκια!
Οντοπικ, πείτε αν κλέβετε, τι κλέβετε, τι είναι το πιο large που έχετε κλέψει και τι το πιο μαλακία. Πείτε για fail κλοπές που γίνατε ρόμπα και σενάρια ocean's 11, πείτε ψέμματα και πείτε αλήθειες.
φοβερό reaction formation στο er, έχει γίνει τόση δουλεία στο πόλιτιξ που ακόμα και σε ένα τέτοιο θρεντ θα νομίσετε ότι ο άλλος προσδίδει πολιτική ουσία στο γιατί κλέβει κούπες.