View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 64 of 78 FirstFirst ... 1454626364656674 ... LastLast
Results 946 to 960 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Είσαι χαζός να πούμε; Σταρχίδια μου τι ψήφισε ποιός, το σκεπτικό "ψηφάτε εξωκοινοβούλιο, ψηφάτε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ" θέλω να αποδομήσω.
    ΓΙΑΤΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΡΟΥΘΛΕΣ, ΚΑΝΣΕΡ κλπ ΗΛΙΘΙΟΙ φροντίζετε πάντοτε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ τριάντα χρόνια τώρα.
    Είμαι χαζός.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

ikonoklast(και λοιποί εξωκοινοβουλευτικοί),

Όσο κρετίνος είμαι εγώ που το έριξα ΠΑΣΟΚ, τόσο είσαι και εσύ, γιατί εν γνώση σου(και του εκλογικού νόμου, δεν είναι κάτι καινούριο) το έριξες αλλού, ενισχύοντας στην πράξη το ΠΑΣΟΚ. Και μην ακούω το έπιασε κοντά 44% το ΠΑΣΟΚ άρα έβγαζε αυτοδυναμία ούτως ή άλλως, και 0% να ήταν οι εξωκοινοβουλευτικοί, όταν πήγατε να ψηφίσετε και ο ίδιος ο Γιωργάκης δεν περίμενε τέτοιο ποσοστό. Εκτός αν είστε μέντιουμ κι έτσι, οπότε έπρεπε να ρίξετε και κανά στοιχηματάκι.

Για όσο κρατά αυτή η κυβέρνηση λοιπόν μην κλαφτεί κανείς εξωκοινοβουλευτικός πως οι πασόκοι φέραν την καταστροφή στον τόπο κλπ κλπ. Συνυπεύθυνοι είμαστε όλοι, κι εγώ κι εσύ. Οι μόνοι που θα μπορούν να μιλάνε θα είναι οι νεοδημοκράτες, οι του ΛΑΟΣ, οι ΚΚΕδες και οι του ΣΥΡΙΖΑ. Που από όλες αυτές τις ομάδες, 1000 φορές ΠΑΣΟΚ για μένα.

Τώρα αν θέλετε απλές αναλογικές και λοιπά λεβέντικα, μαζί σας, αλλά στις χτεσινές εκλογές δεν ίσχυαν αυτά. Μεγάλοι και ώριμοι άνθρωποι είστε, ξέρατε εξαρχής το που ρίχνατε την ψήφο σας. Γι'αυτό για όσο κρατήσει αυτή η κυβέρνηση, οι εξωκοινοβουλευτικοί οφείλουν να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, όπως και οι πασόκοι.

Τώρα που το λύσαμε αυτό το πρακτικό μέρος, συνεχίστε με τα ιδεολογικά/θεωρητικά σας.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

damn.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Χθες βράδυ κάτα τις 12 έτυχε να κάνω την διαδρομή σύνταγμα-τρικούπη με τα πόδια. Μάγκα, είναι λίγες οι φορές που έχω νιώσει τόσο κομπάρσος σε κάποιο χαωτικό σενάριο αλα jodorowsky, περπάταγα ανάμεσα σε αλλόφρωνες πασόκους, ηλίθιες οικογένεις πασόκων με πλαστικά σημαιάκια, χαρούμενους πασόκους με καραμούζες και πασόκικα αμάξια που κορνάραν και σε κάθε γωνία υπήρχαν παρατεταγμένοι δεκαεφτά περίπου στρατοί μπάτσων κάθε είδους, ζητα, δελτα, ματ, λματ, τα παντα όλα. μπάτσοι και πασόκοι φίλοι μου, ο απόλυτος εφιάλτης.

Ναι, θέλω να πώ με βάση τα παραπάνω, ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο. Δεν έχω πολλές ελπίδες να συνεννοηθούμε εδώ μέσα κάνοντας ποστς που απαιτείται να καταλάβει ένας τύπος που ψηφίζει πράσινους (δύο φορές) και ένας ρουθλες ή όποιος που ψηφίζει GAP ή όποιος άλλος κανσερ δε ψηφίζει τίποτα αλλα στηφάση πρέπει να την πούμε και στους μαλάκες που ψηφάνε ανταρσυαρα.

Εμείς τρελοί, εσείς χαζοί, καθένας με τα κουσούρια του!

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

fleshdiver regularpaul's Avatar

ασε μας ρε ικονοκλαψ, φυγαμε απο τους κορυδαλλους για να μην ακουμε
    πανηγυρια_ολυμπιακων
    και τωρα στη ζωοδ. πηγης πεσαμε στους ακομα χειροτερους πασοκους

τουλαχιστον σαν να την κανει σιγα σιγα η μονιμη διμοιρια απο χαρ. τρικουπη,
    ξερουμε κατι σχετικα?

Ναι φύγαν τα γραφεία πασοκ και πήγαν ιπποκράτους οπότε ψιλοσπάνε απο παρκο και περιξ (τουλάχιστον η κλούβα) και έχει μόνο τους ακροβολισμένους στις γωνίες.

fleshdiver regularpaul's Avatar

ναι, τα γραφεια εχουν φυγει κατι μηνες αλλα η διμοιρια δεν ελεγε να ακολουθησει
    τις τελευταιες μερες ομως δεν τους βλεπω [περαν της επελασης]
    ελεγα μηπως ειχαμε inside info οτι μας χαιρετησαν οριστικα[/οφφτοπικ]

Δεν έχω πολλές ελπίδες να συνεννοηθούμε εδώ μέσα κάνοντας ποστς που απαιτείται να καταλάβει ένας τύπος που ψηφίζει πράσινους (δύο φορές) και ένας ρουθλες ή όποιος που ψηφίζει GAP ή όποιος άλλος κανσερ δε ψηφίζει τίποτα αλλα στηφάση πρέπει να την πούμε και στους μαλάκες που ψηφάνε ανταρσυαρα.

Εμείς τρελοί, εσείς χαζοί, καθένας με τα κουσούρια του!
    Καλά, μπορούσες αντί να περάσεις στην άμυνα να πεις "ναι, εκφράστηκα λάθος, σόρι" από τη στιγμή που έγραψες πεντακάθαρα ότι ο κάνσερ ψηφίζει νδ/πασόκ αλλά όχι, πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να μειώσεις τους άλλους ακόμα κι αν απλώς σου λένε το προφανές επειδή προφανώς έχεις μικρό ΠΟΥΛΙ , έχεις δίκιο, μπορείς να συνεννοηθείς μόνο με τους εικοστέσσερες χιλιάδες που είχαν τη στοιχειώδη νοημοσύνη για να ψηφίσουν ανταρσυάρα, α, και όσους ψήφισαν τη λέξους της αλέκας, χμ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

nihil pop metamelia3's Avatar

εγω παντως προβλεπω το εξης: για δυο χρονακια το πασοκ θα επενδυσει στα κλασσικα δωρακια/καθρεφτακια για τους ιθαγενεις (τα παραλληλα ρουσφετια εννοουνται φυσικα), ο κοσμος θα ειναι γαμημενος αλλα ελαφρως λιγοτερο απ'οτι με την νδ αρα θα λεει "δεν γαμιεται", παιζει να αναπνευσουμε και λιγο απ'την ασφυξια στην οποια ειχε οδηγηθει αυτο το κωλομερος αλλα αυτο εν τελει θα ειναι κακο γιατι κανεις δεν θα σηκωσει κεφαλι (δεκεμβρη η κατι δυνατοτερο δεν ξαναβλεπουμε) για να μην χασει τα καθρεφτακια και τα μπιχλιμπιδια και απ'τα δυο χρονια και περα θα καταντησουμε αλλη μια στερεα εγκαθιδρυμενη ευρωπαϊκη αρρωστια τυπου γαλλια. καλυτερα να φευγουμε.
    this is radio freedom.

Ρε, ξέρω τι ψηφίζει ο κάνσερ, δε ψηφίζει, δε με νοιάζει. Αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει ποιός ψηφίζει τι. Δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ μου. Στο μπούτσο μου να το διορθώσω. Το έγραψα όπως μου 'ρθε. Στ' αρχίδια μου. Δεν με κόπτει. Μου είναι αδιάφορο. Εντάξει ρε χρήστη Dragonlord; Με έπιασες;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    α, και όσους ψήφισαν τη λέξους της αλέκας, χμ.
    Μικροαστίλα εμετός, επίπεδο Αυριανή, Α1, τηλεάστυ, troktiko, τέτοια φάση. Και δεκέμβρης. Και πράσινοι. Και όλα μέσα. Και κούραση.
    Ε, δε μπορώ να συνεννοηθώ με τέτοιους όρους. Τι να κάνουμε.

Anti-Hero Reject's Avatar

καλα,ο ρουθλεςς ψηφισε πασοκ,τι να λεει δηλαδη τωρα.
    αλλα ο κανσερ που ψηφισε και κομμα εκτος βουλης και να την λεει σε οσους ψηφισαν ανταρσυα?
    τπτ,η κουβεντα με αυτους τους 2 οδηγησε σε 3 συμπερασματα:
    1)οταν η νουδου ειναι κυβερνηση και τα σκατωσει,ολοι μαζι να ριξουμε την δεξια μεσω του πασοκ!
    2)οταν το πασοκ ειναι κυβερνηση και τα σκατωσει,ολοι μαζι να ριξουμε τους προδοτες της αριστερας ψηφιζοντας νουδου!
    3)οσοι ψηφιζετε μικρα εξωκοινοβουλευτικα κομματα ειστε ζωα μιας και στηριζετε το ισχυρο κομμα με την αποφαση σας.Δεν μετραει η προσωπικη αποψη,τα πολιτικα πιστευω,η σκεψη σας,αλλα το οτι ειστε πλεον τα δεκανικια του πρωτου κομματος!γιατι στην τελικη ο θειος μας,η θεια μας,τα ξαδερφια μας,ο μπατζανακης της κουμπαρας του θειου μου ψηφιζουν ΟΛΟΙ πασοκ και νουδου οποτε και εγω ψηφιζω σαν καλο προβατο τα ιδια για να μην χαλασω το οικογενειακο κλιμα οταν με ρωτησουν "εσυ παιδι μου τι ψηφισες?",και πολυ απλα ολοι οι υπολοιποι μπορειτε να φατε τα σκατα της εξουσιας μας.

Γαμω την μανα σας by the way καραβλαχοι.
    Last edited by Reject; 05-10-2009 at 14:08.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    2) ο τρίτος πόλος που λες είναι πιο πιθανό να έρθει από το εγχείρημα του σύριζα, προφανώς με τολμηρές αλλαγές αλλά και πάλι πιο πιθανό είναι να τις κάνει ο σύριζα παρά το κκε
    ρε πούστη, ο πόλος λέγεται τρίτος γιατί ο ένας είναι το ΚΚΕ και ο δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την εναλλακτική αριστερά σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του;

και μετά λες ότι εκφράστηκε ο άλλος λάθος.

R U OK Esteban's Avatar

Νιώθετε τον σοσιαλισμό;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

64 σελίδες ανούσιων διαφωνιών.
    το θέμα είναι, ότι όπως έχουν τα πράγματα,
    - υπάρχει ελπίδα για "κάτι καλύτερο"?
    - ΟΧΙ
    Rock or Nothing