View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 61 of 78 FirstFirst ... 1151596061626371 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Senior Member freak brother's Avatar

παραιτηθηκε ο κωστακης.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

η Ντορα επομενη πρωθυπουργος!
    Vielen Dank für alles was mal war

ειλικρινά προτιμώ Καρατζαφέρη.

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    παραιτηθηκε ο κωστακης.

γνωστό εδώ και ένα τρίμηνο
    [/URL]

Senior Member Daffy's Avatar

liapi pare sta xergia sou tin parataksi

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, πανεπιστημιακός, πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων, σήμερα το απόγευμα στις 18.30 την ώρα που ξεκολλούσε αυτοκόλλητο της Χρυσής Αυγής που υπήρχε επάνω στην πινακίδα των Οικολόγων Πράσινων, στα γραφεία του κόμματος.

Θεωρούμε ως ηθικούς αυτουργούς όλους εκείνους τους πολιτικούς κύκλους που από την περίοδο των ευρωεκλογών αλλά και στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο έχουν καλλιεργήσει το φόβο και το μίσος στούς κόλπους της κοινωνίας μας. Περιμένουμε από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να παρέμβουν άμεσα για την προάσπιση της ομαλότητας της πολιτικής ζωής και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων.

Η Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Στα παπάρια μας.

Να γίνει τόπικ "Thread αυτοκριτικής - μόνο για νεοδημοκράτες :Ρ"

np δηλώσεις Παπαρήγα

Απίστευτα τραγικές δηλώσεις των κουκουέδων μέχρι τώρα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member Daffy's Avatar

op o zorz mila mprosta stis prasines theseis ergasias.pame

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:«Δεν θα παραιτηθώ, ακόμη κι αν χάσω»
    06.09.09

...
    Για το αν θα παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ σε περίπτωση ήττας:
    Είμαι παλιός μαχητής εκλογικών αγώνων και ξέρω ότι τίποτε δεν είναι προεξοφλημένο. Θα τα δώσω όλα, γιατί το πιστεύω βαθιά. Όχι δεν παραιτούμαι. Όσο αισθάνομαι χρήσιμος για τον τόπο, θα είμαι στην πρώτη γραμμή.
    ...
    http://www.epikoinonia-arg.gr/html/c...04/81/lang,el/

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Στα παπάρια μας.

Να γίνει τόπικ "Thread αυτοκριτικής - μόνο για νεοδημοκράτες :Ρ"

np δηλώσεις Παπαρήγα

Απίστευτα τραγικές δηλώσεις των κουκουέδων μέχρι τώρα.

Τις βρίσκεις πάντα τραγικές; Γιατί δεν διαφοροποιούνται σχεδόν καθόλου.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Ε όχι πάντα για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά στο ερώτημα του "πώς μεταφράζεται η πτώση του κκε" όσοι άκουσα μιλούσαν για εκβιαστικά διλήμματα δικομματισμού και για το ρόλο των μμε και το ότι ο λαός έκανε λάθος και γενικά ούτε ένα κιχ αυτοκριτικής.

Δηλαδή το ΚΚΕ που δεν πήρε και τόσο μεγάλο ποσοστό απέτυχε και πρέπει να κάνει αυτοκριτική, ενώ το ΠΑΣΟΚ που τα πήγε τόσο καλά ασπούμε προχωράει ακάθεκτο.

Γιατί η αυτοκριτική εξαρτάται απ' το αποτέλεσμα ασπούμε.
    I just posted on ER... Take that, society!

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Ε όχι πάντα για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά στο ερώτημα του "πώς μεταφράζεται η πτώση του κκε" όσοι άκουσα μιλούσαν για εκβιαστικά διλήμματα δικομματισμού και για το ρόλο των μμε και το ότι ο λαός έκανε λάθος και γενικά ούτε ένα κιχ αυτοκριτικής.
    Αφού είπαν ρε μάγκα ότι υπήρχε επιτακτική απαίτηση αλλαγής διακυβέρνησης, δεν είναι τελείως λάθος αυτό. Υπήρχε δηλαδή τέτοια αγανάκτηση με τη ΝΔ που δεν ρίσκαρε να μην το ρίξει ΠΑΣΟΚ ο ΑΛΛΟΣ (ο συλλογικός ΑΛΛΟΣ).
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Spoiler
    Δεν συμφωνώ οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ασταθής λόγω δημοκρατικότητας και πολυφωνίας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κουλτούρα σύνθεσης και διαλόγου στο εσωτερικό του. Αυτό γίνεται σαφές όταν για διάφορα καίρια -ή και όχι τόσο- πολιτικά ζητήματα (όπως πχ το ψηφοδέλτιο ευρωεκλογών, το σχήμα εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στις τρέχουσες εκλογές, το γραφείο προπαγάνδας τους, οι παπαριές που έλεγε ο κοροβέσης, σύσσωμη η ανανεωτική πτέρυγα και η τάση απόσχισης της κλπ κλπ) τα μαχαίρια βγαίνουν άμεσα, εμπρηστικές ανακοινώσεις και γενικά μια διάθεση να ισορροπεί το όλο εγχείρημα συνεχώς στον αέρα. Βλ. τις δεκάδες ανακοινώσεις της ΚΟΕ σχετικά με τα ζητήματα που ανέφερα καθώς επίσης και δεκάδες βιτριολικά άρθρα απο όλες τις τάσεις στις εφημερίδες Εποχή και Αυγή. Τέλος τις εξωφρενικές αυτοπυρπολικές δηλώσεις στελεχών στα μίντια.

Στα επόμενα ζητήματα απαντάς εντελώς χαωτικά, δεν υπάρχει ζήτημα εισόδου ή οχι του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, προφανώς θα μπει. Το επιχείρημα "είναι καλό να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ αντι ΚΚΕ γιατί είναι καλό να υπάρχουν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντι ΚΚΕ στη βουλή" δεν είναι επιχείρημα, είναι ταυτολογία. Τα περι "σταλινισμού" και "αντιδημοκρατικότητας" του ΚΚΕ δε μου λένε κάτι, όσο διαφωνώ με τη δομή του κόμματος τόσο διαφωνώ και με την γενική πολιτική στόχευση του ΣΥΝ που είναι ο φιλο-ΕΕ αριστερός κυβερνητισμός ή με την πλήρη απουσία του απο το εργατικό κίνημα ή με την ασταμάτητη ταλάντευση του δεξιά/αριστερά σε κάθε πολιτικό ζήτημα που προκύπτει (νόμος πλαίσιο, πρυτανικές, ασφαλιστικό, ΓΣΕΕ κλπ) ή με την life-style απολίτικη προσέγγιση της πολιτικής. Για να εξηγούμαι προσωπικά, πριν συζητήσουμε τι είναι ΚΚΕ και τι ΣΥΝ: Έχω περάσει απο τον χώρο του ΣΥΝ, ξέρω πως μπορεί να αντιλαμβάνεται κάποιος τα πράγματα σχετικά με το ΚΚΕ. Μετά απο καιρό, διαδικασίες και κινήματα που νομίζω (του πούστη) ότι με ωρίμασαν πολιτικά, έχω την εντύπωση ότι είναι πιο σημαντικό για την ταξική πάλη (σόρρυ που μιλάω με τέτοιους όρους αλλά δεν υπάρχει άλλος) να υπάρχει ένας ευσταθής πολιτικός σχηματισμός με ικανά ποσοστά και παρουσία στην εργατική τάξη που κάνει αντι-μονοπωλιακό, αντι-εε μέτωπο (το κκε) παρά ένα αφηρημένο μόρφωμα που αναζητά συνεχώς ταυτότητα και ενίοτε εκτρέπεται σε σοσιαλδημοκρατικές οδούς, που ανεβοκατεβάζει τα δημοσκοπικά του ποσοστά ανάλογα με μιντιακούς χειρισμούς και χαριεντισμούς (ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ). Καλό είναι να υπάρχουν και τα δύο, σύμφωνοι, ακόμα καλύτερο να μην υπήρχε κανείς τους και να υπήρχε ο τρίτος πόλος της ριζοσπαστικής αριστεράς για τον οποίο μιλάμε εμείς (οι ναρίτες) και να ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Αλλά αν είναι να επιλέξω μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το πρώτο. Είναι, αν θέλεις, ζήτημα στρατηγικής. Mind you ότι τα παραπάνω με κάνουν τόσο κνίτη όσο πασόκος είναι κάποιος που διαλέγει πασόκ στο δίπολο πασοκ/νδ. Αν ήθελα να είμαι κνίτης θα ήμουν και δε θα φοβόμουν και τίποτα, τώρα δεν είμαι, είμαι αλλού.

Και τέλος, δεν θέλω να με εκπροσωπεί κανείς αλλά αν μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και με αναγκάσουν να με εκπροσωπήσει κάποιος σε ένα στημένο αστικό κοινοβούλιο, θα προτιμούσα κάποιο σοβιετικό ρομποτ τύπου κολοζώφ/σκυλλάκος παρά κάποιον απόλυτο καραγκιόζη τύπου ψαριανός (που θα ψήφιζε νομοσχέδια κόντρα στην γραμμή του την ίδια) ή κάποιον αλκοολικό τύπου κοροβέσης (που ΠΑΝΩΣΤΗΝΤΡΕΛΑ μπορεί και να βγεί και να πει ότι ξερωγώ και μεις τα παίρναμε το '89 αλλά δεν έχω αποδείξεις λολ!).
    Λοιπόν, όποτε δεν προσπαθείς να πεις εξυπνάδες μιλάς ωραία. Σε γενικές γραμμές, αν και διαφωνώ, βλέπω το σκεπτικό και δεν είναι παράλογο. Απλώς 1) έστω, ο σύριζα είχε λιγότερες πιθανότητες να μπει από το κκε, αν και τελικά μπήκε με άνεση, 2) ο τρίτος πόλος που λες είναι πιο πιθανό να έρθει από το εγχείρημα του σύριζα, προφανώς με τολμηρές αλλαγές αλλά και πάλι πιο πιθανό είναι να τις κάνει ο σύριζα παρά το κκε και 3) η αντι-ΕΕ υστερία δε με έχει πείσει, πρώτον γιατί με την ίδια λογική πχ οι κομμουνιστές της Κορίνθου θα μπορούσαν να ζητούν να βγούμε από το καπιταλιστικό ιμπεριαλιστικό ελληνικό κράτος που νοιάζεται μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και δεύτερον γιατί, αν μπορέσει να επιβιώσει ένα αριστερό καθεστώς σήμερα (ή σε 20 χρόνια) είναι πιο πιθανό να γίνει αν μιλάμε για μία αριστερή ευρώπη παρά για μία αριστερή ελλάδα, όπου θα πέσει να μας φάει και η καπιταλιστική αμερική και η καπιταλιστική ευρώπη. Τρου στόρι.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Custom User View Post
    Δηλαδή το ΚΚΕ που δεν πήρε και τόσο μεγάλο ποσοστό απέτυχε και πρέπει να κάνει αυτοκριτική, ενώ το ΠΑΣΟΚ που τα πήγε τόσο καλά ασπούμε προχωράει ακάθεκτο.

Γιατί η αυτοκριτική εξαρτάται απ' το αποτέλεσμα ασπούμε.
    Γενικά ας πούμε πρέπει να είσαι λίγο βλάκας για να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα από αυτό που είπα.

Επίσης σαφώς και η αυτοκριτική εξαρτάται από το αποτέλεσμα, τι περιμένεις, να κάνει αυτοκριτική το ΠΑΣΟΚ με 10 μονάδες διαφορά από τη νουδού;

dieThor καταρχάς δεν ήταν και τόσο μεγάλο το ρίσκο, όλοι το ήξεραν ότι θα βγει το ΠΑΣΟΚ, η σημερινή αναμέτρηση ήταν με διαφορά η λιγότερο αμφίρροπη της σύγχρονης ιστορίας μας. Αφετέρου, πρέπει να προβληματίζει "τις αριστερές δυνάμεις του τόπου" (τη λατρεύω αυτή την έκφραση) το ότι σε περίοδο που όχι μόνο έχει φάει πέος ο λαός αλλά -κυρίως- αναμένεται να φάει μεγαλύτερο, η αριστερά σαν σύνολο είχε πτωτική πορεία.