View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 57 of 78 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Senior Member Daffy's Avatar

stiriksame e.e.k

Δράκος ikonoklast's Avatar

χαχαχαχα δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα κόσμος που λέει αυτό που είπε ο cloud.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    ikonoklast, αν είναι στ'αρχίδια σου οι εκλογές κάθεσαι σπίτι σου.
    Όχι βέβαια, θα κατεβάσω το σχήμα μου, θα δώσω και αυτή τη μάχη όσο βρώμικη κι αν είναι και θα μετρήσω τις δυνάμεις μου. Χωρίς ψευδαισθήσεις ή κόμπλεξ.
    Όλα αυτά αν δε σε νοιάζουν οι εκλογές, αν σε νοιάζουν απλώς το ρίχνεις αλέκα. Ναι, λογικό μού ακούγεται.
    Δεν έχω αποφασίσει αν είσαι γενικά χαζός σαν άτομο ή απλώς δεν διαβάζεις ποτέ τι γράφει ο άλλος. Στη δεύτερη περίπτωση δενκακο αλλά εγώ γιατί να σου απαντάω σα μαλάκας;

Λίγο λολ να λέγεται αυτό από χρήστη που μέχρι πριν λίγο καιρό βάφτιζε πασόκους τους μισούς χρήστες κατά βούληση.
    Μέχρι πριν λίγο καιρό; Ακόμα το κάνω! Οι πασόκοι είναι κατάπτυστοι βλάκες ενώ οι κκεδες είναι σύντροφοι βλάκες. Αυτός είναι ένας συσχετισμός που δεν μπορείς να κάνεις αν είσαι πασόκος ή αν η πολιτικοποίηση σου αποφάσισες ότι έφτασε στο ζενίθ της τον Δεκέμβρη. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα στην ιστορία του επαναστατικού κινήματος πριν την εξέγερση Δεκέμβρη, αλήθεια!

Ωραία, ας δούμε τι θα ήταν χρήσιμο να ψηφίσει κάποιος. Είναι λες ένα ασταθές και αναξιόπιστο σχήμα. Τουλάχιστον, μέσα στην αστάθειά του (η οποία προέρχεται κυρίως λόγω δημοκρατικότητας και πολυφωνίας, αν έπεφταν διαγραφές σε όποιον διαφωνούσε με την ΚΕ θα σου έλεγα κι εγώ πόσο σταθερό και αξιόπιστο θα ήταν) είναι και πάλι πολύ πιο χρήσιμο στην πολιτική που παράγει από το ΚΚΕ. Με το ΚΚΕ ξέρεις ότι θα είναι σταθερό στην αντιδημοκρατικότητα, το σταλινισμό και ενάντια σε όλους τους αγώνες που δεν έχει καπαρωμένους. Τέτοια σταθερότητα χεζμένη την έχω. Λες ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του σύριζα δε θα είναι καλό (ενώ του κκε θα είναι), ένας λόγος παραπάνω να το ρίξει κάποιος σύριζα και όχι κκε, που έχει σίγουρο ένα 7%+ και την είσοδο στη βουλή. Ε, του πούστη, πιο σημαντικό για την αριστερά είναι να μπει ο σύριζα στη βουλή με 7-8 βουλευτές παρά να αυξήσει το ΚΚΕ τους βουλευτές του κατά έναν-δύο σε μία τετρακομματική βουλή. Όσο για τους ανανεωτικούς, τα έχουν καλά με τα μίντια και γι'αυτό έχει υπερτονιστεί το ζήτημα. Είναι ξεκάθαρα μειοψηφία μέσα στο Συνασπισμό, πόσο μάλλον στο σύριζα, έχουν πει ότι ως βουλευτές θα δεσμεύονται από τις συλλογικές αποφάσεις (οι οποίες ήδη λένε όχι στη συνεργασία) και ακόμα κι αυτοί έκραξαν τη δήλωση Κύρκου (μάλλον το εγκεφαλικό φταίει). Και, εν τέλει, μακάρι να πάνε κανα δυό ακόμη στο πασόκ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο σύν εντελώς, μεσοπρόθεσμα όφελος θα είναι.
    Σε φάση, κουβέντα να γίνεται.
    Δεν συμφωνώ οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ασταθής λόγω δημοκρατικότητας και πολυφωνίας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κουλτούρα σύνθεσης και διαλόγου στο εσωτερικό του. Αυτό γίνεται σαφές όταν για διάφορα καίρια -ή και όχι τόσο- πολιτικά ζητήματα (όπως πχ το ψηφοδέλτιο ευρωεκλογών, το σχήμα εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στις τρέχουσες εκλογές, το γραφείο προπαγάνδας τους, οι παπαριές που έλεγε ο κοροβέσης, σύσσωμη η ανανεωτική πτέρυγα και η τάση απόσχισης της κλπ κλπ) τα μαχαίρια βγαίνουν άμεσα, εμπρηστικές ανακοινώσεις και γενικά μια διάθεση να ισορροπεί το όλο εγχείρημα συνεχώς στον αέρα. Βλ. τις δεκάδες ανακοινώσεις της ΚΟΕ σχετικά με τα ζητήματα που ανέφερα καθώς επίσης και δεκάδες βιτριολικά άρθρα απο όλες τις τάσεις στις εφημερίδες Εποχή και Αυγή. Τέλος τις εξωφρενικές αυτοπυρπολικές δηλώσεις στελεχών στα μίντια.

Στα επόμενα ζητήματα απαντάς εντελώς χαωτικά, δεν υπάρχει ζήτημα εισόδου ή οχι του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, προφανώς θα μπει. Το επιχείρημα "είναι καλό να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ αντι ΚΚΕ γιατί είναι καλό να υπάρχουν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντι ΚΚΕ στη βουλή" δεν είναι επιχείρημα, είναι ταυτολογία. Τα περι "σταλινισμού" και "αντιδημοκρατικότητας" του ΚΚΕ δε μου λένε κάτι, όσο διαφωνώ με τη δομή του κόμματος τόσο διαφωνώ και με την γενική πολιτική στόχευση του ΣΥΝ που είναι ο φιλο-ΕΕ αριστερός κυβερνητισμός ή με την πλήρη απουσία του απο το εργατικό κίνημα ή με την ασταμάτητη ταλάντευση του δεξιά/αριστερά σε κάθε πολιτικό ζήτημα που προκύπτει (νόμος πλαίσιο, πρυτανικές, ασφαλιστικό, ΓΣΕΕ κλπ) ή με την life-style απολίτικη προσέγγιση της πολιτικής. Για να εξηγούμαι προσωπικά, πριν συζητήσουμε τι είναι ΚΚΕ και τι ΣΥΝ: Έχω περάσει απο τον χώρο του ΣΥΝ, ξέρω πως μπορεί να αντιλαμβάνεται κάποιος τα πράγματα σχετικά με το ΚΚΕ. Μετά απο καιρό, διαδικασίες και κινήματα που νομίζω (του πούστη) ότι με ωρίμασαν πολιτικά, έχω την εντύπωση ότι είναι πιο σημαντικό για την ταξική πάλη (σόρρυ που μιλάω με τέτοιους όρους αλλά δεν υπάρχει άλλος) να υπάρχει ένας ευσταθής πολιτικός σχηματισμός με ικανά ποσοστά και παρουσία στην εργατική τάξη που κάνει αντι-μονοπωλιακό, αντι-εε μέτωπο (το κκε) παρά ένα αφηρημένο μόρφωμα που αναζητά συνεχώς ταυτότητα και ενίοτε εκτρέπεται σε σοσιαλδημοκρατικές οδούς, που ανεβοκατεβάζει τα δημοσκοπικά του ποσοστά ανάλογα με μιντιακούς χειρισμούς και χαριεντισμούς (ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ). Καλό είναι να υπάρχουν και τα δύο, σύμφωνοι, ακόμα καλύτερο να μην υπήρχε κανείς τους και να υπήρχε ο τρίτος πόλος της ριζοσπαστικής αριστεράς για τον οποίο μιλάμε εμείς (οι ναρίτες) και να ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Αλλά αν είναι να επιλέξω μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το πρώτο. Είναι, αν θέλεις, ζήτημα στρατηγικής. Mind you ότι τα παραπάνω με κάνουν τόσο κνίτη όσο πασόκος είναι κάποιος που διαλέγει πασόκ στο δίπολο πασοκ/νδ. Αν ήθελα να είμαι κνίτης θα ήμουν και δε θα φοβόμουν και τίποτα, τώρα δεν είμαι, είμαι αλλού.

Και τέλος, δεν θέλω να με εκπροσωπεί κανείς αλλά αν μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και με αναγκάσουν να με εκπροσωπήσει κάποιος σε ένα στημένο αστικό κοινοβούλιο, θα προτιμούσα κάποιο σοβιετικό ρομποτ τύπου κολοζώφ/σκυλλάκος παρά κάποιον απόλυτο καραγκιόζη τύπου ψαριανός (που θα ψήφιζε νομοσχέδια κόντρα στην γραμμή του την ίδια) ή κάποιον αλκοολικό τύπου κοροβέσης (που ΠΑΝΩΣΤΗΝΤΡΕΛΑ μπορεί και να βγεί και να πει ότι ξερωγώ και μεις τα παίρναμε το '89 αλλά δεν έχω αποδείξεις λολ!).
    Last edited by ikonoklast; 04-10-2009 at 18:50.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Διαμαρτυρία - Καταγγελία

Σοβαρές παρατυπίες διαπιστώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στην εκλογική διαδικασία με επίκεντρο τα τμήματα των ετεροδημοτών σε Αθήνα και Πειραιά.

Σε πολλά τμήματα ετεροδημοτών στον Πειραιά, η Νομαρχία δεν έχει προωθήσει τα ψηφοδέλτια τα οποία της στείλαμε. Αντίθετα έστειλε εγκύκλιο, στους δικαστικούς αντιπροσώπους- η οποία συνοδευόταν από προφορική οδηγία- να μην δεχθούν μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, ούτε τα ψηφοδέλτια τα οποία θα συμπληρώναμε.

Ενδεικτικά: στα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών της οδού Σανταρόζα στον Πειραιά, 2 υποψήφιοι της Α Πειραιά και 1 επόπτρια των Οικολόγων Πράσινων προσκόμισαν τα απαραίτητα ψηφοδέλτια τα οποία οι αρμόδιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν δέχτηκαν.

Υπηρεσιακός παράγοντας του Δήμου Πειραιά, φέρεται να έχει δώσει τηλεφωνικά σε δικαστική αντιπρόσωπο τμήματος ετεροδημοτών, την ψευδή πληροφορία ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν έχουν κατεβάσει υποψήφιο στη Λακωνία.

Σε κάποια από τα τμήματα αυτά, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αρνούνται να
    ενημερώσουν ως οφείλουν, τους ψηφοφόρους, ότι τα ήδη ανακηρυγμένα κόμματα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμα ψηφοδέλτια, μπορούν να ψηφιστούν με απλή αναγραφή του τίτλου τους, στο σφραγισμένο λευκό ψηφοδέλτιο, που δίνεται υποχρεωτικά σε κάθε ψηφοφόρο.

Για τα θέματα αυτά, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν αυτή την ώρα τηλεφωνικό
    διάβημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Καλούν τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν άμεσα το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Νταξει σκάσε πια μωρέ μαλάκα. Έχετε γίνει υπερεπικίνδυνοι, σε λίγο θα σας συλλάβουν όλους και θα σας εξορίσουν για αντικαθεστωτική δράση.

Ο χρυσόγελος έκλεψε ένα νούφαρο απο την επίσκεψη σας στον εθνικό κήπο.

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Ακριβώς το ίδιο δεν είχαν ξαναπεί στις ευρωεκλογές ρε? Κόπυ πέηστ?
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ΠΑΣΟΚ από 41 εως 44
    Ν.Δ. 34 έως 37
    ΚΚΕ από 7 εως 8
    ΛΑΟΣ από 5 εως 6
    ΣΥΡΙΖΑ 4 εως 5
    Οικολόγοι Πράσινοι από 2 εως 3
    υπομονή

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

δηλαδή δεν θα έχουμε καντιρου στη βουλή?
    [/URL]

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Ακριβώς το ίδιο δεν είχαν ξαναπεί στις ευρωεκλογές ρε? Κόπυ πέηστ?
    και τότε είχαν γίνει παρόμοια αλλά διορθώθηκαν, αλλά τώρα είναι χειρότερα γιατί φρόντισαν άνωθεν να μην δοθεί λύση
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    χαχαχαχα δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα κόσμος που λέει αυτό που είπε ο cloud.
    Αλλά, γιατί βγήκε το πασοκ λες;
    Διαφωνείς ότι η ΝΔ όχι σαν πολιτική αλλά σαν πρόσωπα, είναι η απόλυτα χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα την τελευταία 10ετία;

Winterborn pitchfork's Avatar

Όχι στα ψευδοδιλήμματα cloud.
    Δεν υπάρχει κακός και πιο κακός εχθρός. Ο εχθρός είναι εχθρός.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

cloud, ναι. Για κάθε καραγκιόζη/τραγέλαφο της ΝΔ στις δύο τελευταίες κυβερνήσεις μπορείς να βρείς έναν αντίστοιχο σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Ίσως η συγκέντρωση τους να είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά και πάλι!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

...και η εξωκοινοβουλευτική ψήφος είναι σα να ψηφίζεις τον εχθρό.

Αυτοί είστε, το ΠΑΣΟΚ θα σας ευχαριστεί για την πολύ άνετη νίκη/αυτοδυναμία των εκλογών του 2009.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η οποία αυτοδυναμία σε ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές θα έπαιρνε +20 έδρες, συγχαρητήρια στρατηγέ ράφλς

Winterborn pitchfork's Avatar

Μάλιστα.
    Άρα τελικά είναι κατακριτέο το να ψηφίζεις αυτό που πιστεύεις και όχι ένα από αυτά που πιστεύουν οι κρετίνοι γύρω σου.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

THRASHER Razor's Avatar

στηριξαμε πιτογυρα στο σπιτι και επεισοδια σιμπσονς σιζον 15
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ