Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
ikonoklast, αν είναι στ'αρχίδια σου οι εκλογές κάθεσαι σπίτι σου.
Όχι βέβαια, θα κατεβάσω το σχήμα μου, θα δώσω και αυτή τη μάχη όσο βρώμικη κι αν είναι και θα μετρήσω τις δυνάμεις μου. Χωρίς ψευδαισθήσεις ή κόμπλεξ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ριξα, αν έχεις ακόμα απορίες πάντως! Σταύρωσα κιόλας, πρώτη φορά στη ζωή μου!

Γράψου στο κκε μια ώρα αρχύτερα βρε αδερφέ, τσάμπα το αργείς.
Αν ανα πάσα στιγμή θεωρήσω ότι το ΚΚΕ, ο ΣΥΝ, το ΕΕΚ ή οι ΚΟΤΕΣ εκφράζουν την πολιτική μου στάση, τον χρήστη Dragonlord απο το ιντερνετ θα ρωτήσω πάντως.

Το πώς συνδυάζεις Δεκέμβρη με το κόμμα που τον πούλησε περισσότερα από όλα μόνο εσύ το ξέρεις. Γούστα!
Δυστυχώς/ευτυχώς/πάνω/κάτω δεν είναι ο Δεκέμβρης η μοναδική μου πολιτική μου αφετηρία. Κύρια η ταξική πάλη και η εργατική εξουσία είναι!

Σε κάθε περίπτωση πάντως το ζήτημα ΚΚΕ το συζητάμε και ανοιχτά πολιτικά όποτε αγαπάς, εγώ στην συγκεκριμένη φάση λέω απλά τι θα ήσαν καλό/χρήσιμο να ψηφίσει κάποιος. Εξήγησα και σε παλιότερο ποστ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πχ (με τον οποίο μοιράζομαι ποσοτικά τις ίδιες διαφωνίες που έχω και με το ΚΚΕ) είναι ένα ασταθές και αναξιόπιστο σχήμα. Τόσο που δεν πρέπει να ψηφιστεί. Το εκλογικό αποτέλεσμα τους δεν θα είναι καλό, οι ανανεωτικοί ορέγονται διάσπαση πιο πολύ απο ποτέ (ο κύρκος μίλησε ανοιχτά για στήριξη του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τις εκλογές), οι διάφορες συνιστώσες/δορυφόροι αμφισβητούν την ηγεμονία του ΣΥΝ, ο ΣΥΝ αδυνατεί να κάνει πολιτική, δε ξέρει που παν τα τέσσερα. Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα μικροαστοί αυθόρμητοι χαζούληδες, υπάρχει και η πιο πολιτική διάσταση της ψήφου.